Restorani u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vecaveca1

#1 Restorani u Sarajevu

Post by vecaveca1 »

interesujeme neki malo za vecere restorani koji nisu skupi za neku romanticnu veceru vasa iskustva,misljenja cijene ??? ako moze neki tu na carsiji i okolici :D hvala unaprijed
alphonse kauders

#2 Re: Restorani u Sarajevu

Post by alphonse kauders »

vecaveca1 wrote:interesujeme neki malo za vecere restorani koji nisu skupi za neku romanticnu veceru vasa iskustva,misljenja cijene ??? ako moze neki tu na carsiji i okolici :D hvala unaprijed
LINK
Nivri

#3 Re: Restorani u Sarajevu

Post by Nivri »

Mene zanima koja kafana u rajvosa ili restoran ima najbolji izbor piva?
saraja

#4 Re: Restorani u Sarajevu

Post by saraja »

Ja sam ljetos bila u super restoranu Dubai kod Pionirske doline.Restoran je ekstra,klopa super a cjene prihvatljive.Imaju sopstveni parking sto je meni bilo bitno.Znam da su imali sredom i petkom zivu svirku kako je sad nemam pojma jer nazalost sam daleko :((( Ako uspem postavicu slike
Qler

#5 Re: Restorani u Sarajevu

Post by Qler »

Nivri wrote:Mene zanima koja kafana u rajvosa ili restoran ima najbolji izbor piva?
Pivnica :)
Kico Slabinac

#6 Re: Restorani u Sarajevu

Post by Kico Slabinac »

Čest sam gost Sarajeva. Prošle godine na ljeto boravio sam u tom lijepom gradu. Tražio sam lijep restoran i sto za dvoje radi mirne večere. Preporučiše mi Park Prinčeva. Sve je OK, pošao sam, lijepo je, ali cijene užas. Mislio sam za sebe da naručim miješano meso,ali sam vidio da je količina od samo 25o grama, a koštalo je 20 KM, ako se ne varam. Naravno da nisam naručio. U Crnoj Gori, gdje živim, kada naručiš mješano meso možeš nakon toga da umreš. Pravo se najedeš. Naručio sam pivo. Uvali mi kralj neko Sarajevsko i na kraju reče da je 8 KM. Nisu bile problem pare, ali što je mnogo mnogo je. kasnije smo pošli do grada i preporučili su nam neki restoran, mislim da je u sklopu hotela Art, Merona,Madona, tako nešto. Došli smo,ali ista priča, samo što je u tom restoranu jako čudna atmosfera. Naravno, izašli smo i pošli kod Želje.
ins

#7 Re: Restorani u Sarajevu

Post by ins »

Park princeva naplacuje pogled - hrana i usluga su odron, cijene visoke, ali sve to istrpis zbog pogleda 8)

Taj u Hotelu Art je Maroko, dakle marokanski restoran. Takodjer bezrazlozno skupo mjesto...

Sve u svemu, preporuke su bile pogresne...
JThomas

#8 Re: Restorani u Sarajevu

Post by JThomas »

ja preporuka i govana...
n1kky

#9 Re: Restorani u Sarajevu

Post by n1kky »

Ljubiteljima autenticne Talijanske kuhinje preporucujem da posjete Restoran "Ranieri". Nalazi se iza Holiday Inna u Kranjcevicevoj 43 (cini mi se da je taj broj) :)
Kuhar je rodjeni Talijan...Covjek zna sta radi...I mislim da su zaista u Sarajevo donijeli dasak Italije :) U svakom slucaju imam pozitivna iskustva...
Evo i njihova fb stranica: https://www.facebook.com/RistoranteRanieri
Eborg

#10 Re: Restorani u Sarajevu

Post by Eborg »

Tema: Restorani u Sarajevu

Neka se spoje, ima ih nekoliko. :-)
Post Reply