Restorani u Sa

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Cu

#1 Restorani u Sa

Post by Cu »

Dakle, zanimaju me pristojni restorani sa pouzdanom hranom i dostavom iste na adresu ( cevabdinice i pizzerije nisu od interesa).
Radi se o poklon iznenadjenju za rodjendan.
Jacobs_94

#2 Re: Restorani u Sa

Post by Jacobs_94 »

Restoran Cirano, blizu je vječne v atre, zaista je sve kulturno unutra, a o jelima da ne govorim, pojedem 10 km u 10 min XD
amidzazeher

#3 Re: Restorani u Sa

Post by amidzazeher »

Nađoh jedino ovu temu koja je najbliža mom pitanju!
Ako možete da mi preporučite restoran sa muzikom (uživo naravno) tipa tamburice, a naravno i da je klopa dobra. Planiram odvesti neku raju iz Švedske na takvo mjesto, a ja gdje sam išao su Imidž(ja mislim da se baš ovako i zove, iza Semizovca prema Srednjem) ali bih volio da je u gradu.
Park prinčeva nije loš ali ne znam sviraju li oni svaku noć, ja kad sam zadnji put bio prije 3-4 godine nisu svaku noć svirali.
Kod Bibana je super po danu, ne znam da li po noći ima muzika, Ligts u šopingu je super klopa, ali nije mi nekako da strance vodim tamo.
Šta kažete za The Club, tamo nisam nikada bio, zadnjih godina najviše "posjećujem" Volsonovo i Tito, naravno Pionirsku preko dana pretpostavljate zašto :lol:

Hvala za pomoć ;)
VeDooo1gim

#4 Re: Restorani u Sa

Post by VeDooo1gim »

Stare Vrbe u barama , mada ne znam jesu li sada otvorene probaj sljedece sedmice ;)
amidzazeher

#5 Re: Restorani u Sa

Post by amidzazeher »

VeDooo1gim wrote:Stare Vrbe u barama , mada ne znam jesu li sada otvorene probaj sljedece sedmice ;)
Pa taman i kontam negdje u sljedećoj sedmici ;) Hvala!
zvrcak

#6 Re: Restorani u Sa

Post by zvrcak »

Vatra, provjerena hrana, dostava dzaba... :)
cava

#7 Re: Restorani u Sa

Post by cava »

amidzazeher wrote:
VeDooo1gim wrote:Stare Vrbe u barama , mada ne znam jesu li sada otvorene probaj sljedece sedmice ;)
Pa taman i kontam negdje u sljedećoj sedmici ;) Hvala!
U Starim vrbama muzika petkom i subotom, rezervacija obavezna sedam dana ranije, inače nema mjesta.
Klopa dobra, usluga isti tako, a muzika odlična :thumbup:
JThomas

#8 Re: Restorani u Sa

Post by JThomas »

fazon je što je gazda umro nekidan... :(
Alkos

#9 Re: Restorani u Sa

Post by Alkos »

Neki fin restoran sa finom ljetnom bastom (sto vise zelenila i priroda) za preporuciti? :-D

Hvala puno.
Post Reply