Restorani u BiH
Moderator: anex
-
foton
#1 Restorani u BiH
Sta mislite o ponudi restorana u BiH? Mislim, raznovrsnost je minimalna. Od "egzoticnih" mjesta (mislim na kuhinju), koliko mi je poznato, imamo samo jedan kineski restoran u Sarajevu... I mislite li da bi "nestandardni" restorani bili prihvaceni? Vijetnamski, indijski, meksicki, japanski...
- flora.sa
#2 Re: Restorani u BiH
Ja bila u meksičkom restoranu, hrana odlična (ko voli salse, nachose, takose, chilli i slične stvari), cijene povoljne, atmosfera nevjerovatna, ambijent fenomenalan.foton wrote:Sta mislite o ponudi restorana u BiH? Mislim, raznovrsnost je minimalna. Od "egzoticnih" mjesta (mislim na kuhinju), koliko mi je poznato, imamo samo jedan kineski restoran u Sarajevu... I mislite li da bi "nestandardni" restorani bili prihvaceni? Vijetnamski, indijski, meksicki, japanski...
Preporučujem svima "Haciendu" na Baščaršiji.
-
The_Fluid
#4 Re: Restorani u BiH
Bio je i kineski u Banjaluci, nisam odavno svraćao tamo, ne znam da li još uvijek rade.foton wrote:Sta mislite o ponudi restorana u BiH? Mislim, raznovrsnost je minimalna. Od "egzoticnih" mjesta (mislim na kuhinju), koliko mi je poznato, imamo samo jedan kineski restoran u Sarajevu... I mislite li da bi "nestandardni" restorani bili prihvaceni? Vijetnamski, indijski, meksicki, japanski...
- Daisy
Steta sto je kod nas kinesko i tako to skupo, dok je na zapadu to najjeftiniji fast food. Trebalo bi neki kinez da se sjeti da otvori Fast food.
Ja bi isto volila kad bi bilo i Indijsko i Thai ( znam da ima Hot Wok ali je poskup) Mislim da bi nasa raja dobro prihvatila promjenu i novosti
Ja bi isto volila kad bi bilo i Indijsko i Thai ( znam da ima Hot Wok ali je poskup) Mislim da bi nasa raja dobro prihvatila promjenu i novosti
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jos da je cist. Usao sam u wc i izletio automatski i iz wc-a i iz restorana
- anais_nin
#11 Re: Restorani u BiH
joj floro jesi ti sigurna da nas dvije nismo podvojena licnostflora.sa wrote:Ja bila u meksičkom restoranu, hrana odlična (ko voli salse, nachose, takose, chilli i slične stvari), cijene povoljne, atmosfera nevjerovatna, ambijent fenomenalan.foton wrote:Sta mislite o ponudi restorana u BiH? Mislim, raznovrsnost je minimalna. Od "egzoticnih" mjesta (mislim na kuhinju), koliko mi je poznato, imamo samo jedan kineski restoran u Sarajevu... I mislite li da bi "nestandardni" restorani bili prihvaceni? Vijetnamski, indijski, meksicki, japanski...
Preporučujem svima "Haciendu" na Baščaršiji.
ja sam ovisna o njihovoj supi od kukuruza
-
kalesijski slavuj
daleko najbolji je KOD MENSE u kalesiji!
ponuda, usluga, stimung i sve ostalo fantasticno!
ponuda, usluga, stimung i sve ostalo fantasticno!
- anais_nin
u mostaru meni najdraze mjesto restoran RONDO...usluga je haos, imaju dosta klasicnih stvari, ali imaju i dosta super specijaliteta tipa šan pjera, istarske tartufe, pravo super vegeterijanske specijalitete, piletinu u curry-iju itd itd....
MASH je promjenio meni (dosta neobican meni trenutno) ali meni licno je bio bolji prethodni....super ukusna meksicka hrana po pristupacnim cijenama...al' nema vise
MASH je promjenio meni (dosta neobican meni trenutno) ali meni licno je bio bolji prethodni....super ukusna meksicka hrana po pristupacnim cijenama...al' nema vise
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kod tebe je najblji Han (ili sl.) gdje su one lignje punjene svacim
:D:D:D
-
neko iz mase
i jos zavezane, da ne pobjegnu sa tanjirahorns&drums wrote:Kod tebe je najblji Han (ili sl.) gdje su one lignje punjene svacim:D:D:D
-
crnokosa_girl
Via Del Corso , smjesten kod Shentade i Pezoa.
Cardziraju cuver oliti bukvalno tvoje prisustvo u lokalu, jeo ti malo ili puno
.
Hrana, doduse, je prvoklasna.
Cardziraju cuver oliti bukvalno tvoje prisustvo u lokalu, jeo ti malo ili puno
-
Salko Agić - dipl.ing.
koliko kosta taj cuver?crnokosa_girl wrote:Via Del Corso , smjesten kod Shentade i Pezoa.
Cardziraju cuver oliti bukvalno tvoje prisustvo u lokalu, jeo ti malo ili puno.
- manijak1
U tom ristoranteukoliko kosta taj cuver?
-
Coco_Marocco
Restoran Capuccino - hrana fantasticna, raja normalna, cijena standardna - ubio se za extra mirnu i ugodnu vecer.
- Qler
ako je taj rondo onaj restoran lijevo od rondoaanais_nin wrote:u mostaru meni najdraze mjesto restoran RONDO...usluga je haos, imaju dosta klasicnih stvari, ali imaju i dosta super specijaliteta tipa šan pjera, istarske tartufe, pravo super vegeterijanske specijalitete, piletinu u curry-iju itd itd....