restoran ?
Moderator: anex
-
d2
#1 restoran ?
gdje izvesti djevojku na veceru / kasni rucak
bio u la taberni, galiji, miselu, parku princeva, gaju, skali, pepersu, plavoj prizmi, hacijendi, dvoru, lovcu, domu faletici, ribnjaku u hadzicima, vjerovatno jos ponegdje... dakle, bilo bi dobro ako prijedlog nije neko od tih mjesta jer za njih znam.
dakle da je pristojna i ugodna atmosfera za osobe srednjih godina, negdje gdje se moze nesto fino pojesti i lijepo se druziti sat-dva.
nismo ljubitelji čudnih kuhinja
cijena nije pretjerano bitna
hvala
bio u la taberni, galiji, miselu, parku princeva, gaju, skali, pepersu, plavoj prizmi, hacijendi, dvoru, lovcu, domu faletici, ribnjaku u hadzicima, vjerovatno jos ponegdje... dakle, bilo bi dobro ako prijedlog nije neko od tih mjesta jer za njih znam.
dakle da je pristojna i ugodna atmosfera za osobe srednjih godina, negdje gdje se moze nesto fino pojesti i lijepo se druziti sat-dva.
nismo ljubitelji čudnih kuhinja
cijena nije pretjerano bitna
hvala
-
mamica papucarka
Djeco, ostavite se restorana
potrovat cete se
nego, napravi spagete i zovi je na veceru
ako zivis sa roditeljima, poslaji ih malo kojoj tetki
nego, napravi spagete i zovi je na veceru
ako zivis sa roditeljima, poslaji ih malo kojoj tetki
-
tigris
kod bibana..to je iznad parka princeva po mom misljenju je bolje mjesto.....pogled extra i atmosfera je opustenija nego kod priceva....
dalje imas kibeta na sedreniku......hrana je super...atmosfera ugodna......fin pogled ako sjedis kod prozora , imaju i tamburashi
.....probaj sljivopitu obavezno
ps. blagosh njoj

dalje imas kibeta na sedreniku......hrana je super...atmosfera ugodna......fin pogled ako sjedis kod prozora , imaju i tamburashi
ps. blagosh njoj
-
*mima*
Vidim da ni ti ne znas gdje je dobra klopa a i lijep ambijent.......tigris wrote:kod bibana..to je iznad parka princeva po mom misljenju je bolje mjesto.....pogled extra i atmosfera je opustenija nego kod priceva....
dalje imas kibeta na sedreniku......hrana je super...atmosfera ugodna......fin pogled ako sjedis kod prozora , imaju i tamburashi.....probaj sljivopitu obavezno
![]()
![]()
ps. blagosh njoj![]()
![]()
- krava
-mala kuhinja kod muzicke skole...samo trebas unaprijed rezervisati jer je bas malo mjesto:) hrana odlicna, nema menija, covjek pravi ono sto taj dana ima u kuhinji...
-tavola preko puta ceke, tamo imaju super paste ali je atmosfera malo ukocena...
-delikatesna radnja restoran..
-neko je vec spomenuo nello....
-tavola preko puta ceke, tamo imaju super paste ali je atmosfera malo ukocena...
-
*mima*
Tavola ni slucajno...........cijene su .....wow.......krava wrote:-mala kuhinja kod muzicke skole...samo trebas unaprijed rezervisati jer je bas malo mjesto:) hrana odlicna, nema menija, covjek pravi ono sto taj dana ima u kuhinji...
- GandalfSivi
Imas Veliku bastu kod pekare, imas Global Food na Kosevskom brdu, i ima onaj mali na carsiji, blizu Barihane, ali se ne mogu sada imena sjetiti (a super je mjesto, malo, onako intimna atmosfera)...
Zaboravih meni omiljeni kod Bibana (obavezno koljenicu naruciti), ili pak u Inat kucu...
Zaboravih meni omiljeni kod Bibana (obavezno koljenicu naruciti), ili pak u Inat kucu...
-
mamica papucarka
meni dodje da vam isprzim ustipaka.
Pa boni, nije se jos ova halabuka oko Pomidorina ni stisala, a vec se vode rasprave oko restorana. 
- Bonnie-Clydova mala
Ovaj Global food je super! Libanonska kuhinja, za slučaj da je neko raspoložen za experimentiranje sa okusima...GandalfSivi wrote:Imas Veliku bastu kod pekare, imas Global Food na Kosevskom brdu, i ima onaj mali na carsiji, blizu Barihane, ali se ne mogu sada imena sjetiti (a super je mjesto, malo, onako intimna atmosfera)...
- Bonnie-Clydova mala
Kad se od Ciglana popnes na Koševsko gdje je aut.stanica i krenes prema Bosnalijeku, skreni u prvu lijevo pa idi jos nekih 50 m i s lijeve strane je mala uzbrdica, slijepa ulica. Pri vrhu je restoran
-
d2
dobro, hvala PUNO, mozel sadIn_side wrote:hebo hvala od toga se nezivid2 wrote:hvala vam ljudi, stvarno ste spomenuli dosta mjesta na koja sam skroz zaboravio, mozda bi nello bio adekvatan, znam gdje je, lijepo izgleda...
hvala puno jos jednom !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()