restoran preporuka ?
Moderator: anex
-
d2
#1 restoran preporuka ?
molim preporuku restorana da odem sa djevojkom na veceru ?
neko mirno mjesto gdje se moze jesti dobra klopa
pozeljno nesto tipa nella, la taberne, gaja, pepersa
hvala
neko mirno mjesto gdje se moze jesti dobra klopa
pozeljno nesto tipa nella, la taberne, gaja, pepersa
hvala
-
callmethebreeeze
meni se dopadaju dveri na carsiji, samo ne znam koliko ti je to romanticno, ali je hrana super, a i ambijent je jako fin.
- In_side
Uh Magarac je dobar.karanana wrote:Pivnica-bljak. hrana se pokvarila, ambijent totalno ne-romantican i blijedolik, bez ukusa kao i hrana. Ako volis morsku hranu preporucujem konobe Magarac ili Gusar. jest malo skuplje ali je pravo dobro.
Prosle hefte sam otisla i narucila ramstek, iznjeli su me .
Odlican , ambijent,konobari,cijene su malo high ali neides svaki dan
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
I moja ti je preporuka Magarac,najbolji je definitivno.In_side wrote:Uh Magarac je dobar.karanana wrote:Pivnica-bljak. hrana se pokvarila, ambijent totalno ne-romantican i blijedolik, bez ukusa kao i hrana. Ako volis morsku hranu preporucujem konobe Magarac ili Gusar. jest malo skuplje ali je pravo dobro.
Prosle hefte sam otisla i narucila ramstek, iznjeli su me .
Odlican , ambijent,konobari,cijene su malo high ali neides svaki dan
A mozes i kod Zelje na cevape!!!
-
peglinator
avlija (romantika), vinoteka (velika romantika) 
- karanana
Magarac ti je ja mislim adresa Azize Sacirbegovic. odmah iza robota u hrasnom i nebodera gdje nam precjednik zivi kod BSO osiguranja. Opasno preporucujem hobotnicu ispod peke sa krompirom i povrcem. 1 Kg = 90 KM. za dvoje je dovoljno pola kile, ako vam se ne gade oni pipci od hobotnice.
- In_side
Ja nikad nisam imala takvih problema, a znam cesto i otici .Ali eto valjda se i to desi , a ni ukusni nisu svi isti.pdiddy wrote:Magarac je najgori restoran u kojem sam bio u duze vrijeme, sva hrana osim morske je prosjecna, a konobare cekas po 100 godina da te usluzed2 wrote:hvala, koje su lokacije TIMa, Magarca i Dvera ? Kako doci ?
-
callmethebreeeze
dveri su ti na carsiji, preko puta vatrogasne, i istom redu restorana gdje kafana "pod lipom".d2 wrote:hvala, koje su lokacije TIMa, Magarca i Dvera ? Kako doci ?
mala kuhinja je fino mjesto, ali nije bas romanticno jer je premal prostor.
- Tesssa
ispravkacallmethebreeeze wrote:dveri su ti na carsiji, preko puta vatrogasne, i istom redu restorana gdje kafana "pod lipom".d2 wrote:hvala, koje su lokacije TIMa, Magarca i Dvera ? Kako doci ?
mala kuhinja je fino mjesto, ali nije bas romanticno jer je premal prostor.
-
callmethebreeeze
ma u pravu si, ali mi bilo bezveze dva puta pisati restorandinchy84 wrote:ispravkacallmethebreeeze wrote:dveri su ti na carsiji, preko puta vatrogasne, i istom redu restorana gdje kafana "pod lipom".d2 wrote:hvala, koje su lokacije TIMa, Magarca i Dvera ? Kako doci ?
mala kuhinja je fino mjesto, ali nije bas romanticno jer je premal prostor.Pod lipom je isto restoran i klopa je odlicna
samo pod lipom je mjesto gdje ides sa tatom i njegovim jaranima, puno je svjetla, ja tamo ne bih isao s nekim s kim planiram malo djidji-midji, a mozda i bih, ali onda sve to zalijevati kruskom.
-
callmethebreeeze
ma mozda je najbolje napraviti veceru i zovnuti je kuci 
-
mamica papucarka
jel to ides kod Kibeta na pecenjecallmethebreeeze wrote:ma u pravu si, ali mi bilo bezveze dva puta pisati restorandinchy84 wrote:ispravkacallmethebreeeze wrote: dveri su ti na carsiji, preko puta vatrogasne, i istom redu restorana gdje kafana "pod lipom".
mala kuhinja je fino mjesto, ali nije bas romanticno jer je premal prostor.Pod lipom je isto restoran i klopa je odlicna
![]()
samo pod lipom je mjesto gdje ides sa tatom i njegovim jaranima, puno je svjetla, ja tamo ne bih isao s nekim s kim planiram malo djidji-midji, a mozda i bih, ali onda sve to zalijevati kruskom.
-
callmethebreeeze
kibeta najvolimmamica papucarka wrote:jel to ides kod Kibeta na pecenjecallmethebreeeze wrote:ma u pravu si, ali mi bilo bezveze dva puta pisati restorandinchy84 wrote: ispravkaPod lipom je isto restoran i klopa je odlicna
![]()