Restoran/klub u Atini, Grckoj
-
aa002g
#1 Restoran/klub u Atini, Grckoj
Imali bosanskih restorana ili klubova u Atini, Grckoj? Idem na odmor iz SAD-a pa bi voljela da vidim naseg naroda dok sam u Evropi.
- x generation
#2 Re: Restoran/klub u Atini, Grckoj
Kratko jasno nema,ja nikad nisam vidio.-zaputi se u neki grcki klub i pamtit ces dugo dugo vjeruj mi.
Ides u GR da vidis bos. klubove/restorane
,pa zar nije logicno da odes u BiH
Ukoliko ti jos treba pomoc vezano za Atinu ili GR stojim na raspolaganju.
Ides u GR da vidis bos. klubove/restorane
Ukoliko ti jos treba pomoc vezano za Atinu ili GR stojim na raspolaganju.
- Topla voda
#3 Re: Restoran/klub u Atini, Grckoj
hej panata...na kojoj je metro stanici onaj trg s kaficima i klubovima......ima onaj veliki klub sto je na zadnjem spratu,na otvorenom...a tu negdje blizu ima i neki rock bar,ko pecina uradjen..
- x generation
#4 Re: Restoran/klub u Atini, Grckoj
Po kaficima,klubovima su poznate cetvrti Psiri i Keramikos,kao i Kolonaki -vecinom jako napucani klubovi i kafici jer se radi o otmjenom dijelu grada gdje je uz Glyfadu smjestena krema grada,kao i poznati butici, u blizini Omonia trga- blize trga Omonia,nego Syntagme (uglavnom nije daleko) ,u blizni je i Monastiraki,kao i Plaka(ne mozes wse izgubiti) a linija metroa najvise ti odgovara 1 i 3 (Attiko metro)-lako je zapamtiti 1 zelena 3 plava-vise ti odgovara linija 3.
Ja slabije idem u rock klubove tako da nisam obracao paznju na taj,ali mogu se raspitati kod prijatelja ukoliko ti je potrebno.
Ja slabije idem u rock klubove tako da nisam obracao paznju na taj,ali mogu se raspitati kod prijatelja ukoliko ti je potrebno.
- Topla voda
#5 Re: Restoran/klub u Atini, Grckoj
ma ne treba,nego mi prijateljica ide...a ja ne mogu da se sjetim na kojoj je stanici,jedno 4 ili 5 stanica od monastirakija...cim se izadje iz metroa tu je veliki trg ...i onda sve okolo.
ma taj ti rock klub pomenuh ko orjentir,a ja sam dok sam tamo malo boravio hodao svuda,tako da mi se sve izmjesalo u glavi...a izgubio sam sam flajere i oznacene mape ,koje uvijek cuvam za neki sljedeci put..moj ili neciji drugi
ma taj ti rock klub pomenuh ko orjentir,a ja sam dok sam tamo malo boravio hodao svuda,tako da mi se sve izmjesalo u glavi...a izgubio sam sam flajere i oznacene mape ,koje uvijek cuvam za neki sljedeci put..moj ili neciji drugi
-
aa002g
#6 Re: Restoran/klub u Atini, Grckoj
Nismo htjeli u Bosnu ove godine jer je sve jedno te isto svake godine i htjela sam malo nesto svjeta da vidim. I ako nisam nasla nasih restorana u Atini, cula sam da je Goran Bregovic bio u Santorini. Nisam ga vidjela jer smo dosli 5 dana poslije njegovog koncerta. x generation jel ti zivis u Grckoj? Imas li kakvih preporuka za Santorini -- imamo jos nekoliko dana ovdje, a onda idemo nazad u Atinu.
- x generation
#7 Re: Restoran/klub u Atini, Grckoj
Nazalost kasno sam vidio vase pitanje,godisnji je uzeo svoj danak.
,nadam se da ste imali ugodan boravak na Santoriniju i Atini,i da ste na Santoriniju vidjeli onaj show ozivljavanja erupcije vulkana 16.08 koji se ponavlja svake godine,obisli Firu,Kamari jer radi se sigurno o jednom od najposjecenijih grckih otioka...nema svrhe da sad pisem kad vam je godisnji sigurno zavrsio.
-
aa002g
#8 Re: Restoran/klub u Atini, Grckoj
Hvala ti opet sto se javi i ako smo se vec vratili kuci. Grcka je stvarno prelijepa, pogotovu Santorini.