Restoran hotela Hecco deluxe
-
ibrik
#1 Restoran hotela Hecco deluxe
Edit
Last edited by ibrik on 09/06/2010 09:48, edited 1 time in total.
- Jara
#2 Re: Restoran hotela Hecco deluxe
misliš na bivšem JAT-ovom neboderu?ibrik wrote:Je li neko bio u ovom restoranu? Kakve su cijene? Mora li se unaprijed rezervisati ili možeš ono "s ulice" bahnuti? Moze li se otici samo na piće ili je večera ono pod obavezno?
ima kafana, ima restoran...
-
ibrik
#3 Re: Restoran hotela Hecco deluxe
Ma jah taj u JAT-ovom neboderu...znaci moze bez rezervacija...
-
pascha23
#4 Re: Restoran hotela Hecco deluxe
Sto to covjeku niko ne daje informacije o ovom objektu?
P.S. ne brinem se ja zbog njega, nego i mene interesuje::))
P.S. ne brinem se ja zbog njega, nego i mene interesuje::))
- karanana
#5 Re: Restoran hotela Hecco deluxe
pa ljudi zivimo u 21. vijeku. svaki odgovor, svaka informacija je jedan klik udaljenosti.
http://www.hotel-hecco.net/hecco/
http://www.hotel-hecco.net/hecco/
-
pascha23
#6 Re: Restoran hotela Hecco deluxe
Hvala lijepo Karanana...ali ja bi volio iz prve ruke da saznam nesto o objektu...a ova stranica je haos dobro uradjena...kao da je pravio otprilke neki "piljar" (molim da se piljari ne uvrijede, nisam imao losu namjeru)
- upravnik
#7 Re: Restoran hotela Hecco deluxe
copy/paste sa pomenute stranice:pascha23 wrote:Hvala lijepo Karanana...ali ja bi volio iz prve ruke da saznam nesto o objektu...a ova stranica je haos dobro uradjena...kao da je pravio otprilke neki "piljar" (molim da se piljari ne uvrijede, nisam imao losu namjeru)
"NOVO! Hotel Sarajevo - Hecco raspolaže sa novim RENAULT TRAFIC kombijem 1,9 DCI a posjeduje i FORD FOCUS 1,6 - koji su namjenjeni za iznajmljivanje. Takođe nudimo mogučnost fakultativnih izleta do Mostara, Vlašiča, Igmana, Bjelašnice, Jahorine, Međugorja ili do drugih odredišta za koje gosti pokažu interesovanje. "
ja sam uspio izbrojati 4 gramatičke greške u samo jednoj rečenici...
žalosno i tužno...
sad zamislite kako izgleda restoran
- Jara
#8 Re: Restoran hotela Hecco deluxe
Ne znam gdje si, ali zar je teško otići i pogledati? Imaju restoran i kafanu...lijep pogled odozgo... Ako nisi u SA, kad dođeš, odeš u izvidnicu i sve saznaš "on d fejs of d plejs"pascha23 wrote:Hvala lijepo Karanana...ali ja bi volio iz prve ruke da saznam nesto o objektu...a ova stranica je haos dobro uradjena...kao da je pravio otprilke neki "piljar" (molim da se piljari ne uvrijede, nisam imao losu namjeru)