Restoran hotela Hecco deluxe

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ibrik

#1 Restoran hotela Hecco deluxe

Post by ibrik »

Edit
Last edited by ibrik on 09/06/2010 09:48, edited 1 time in total.
Jara

#2 Re: Restoran hotela Hecco deluxe

Post by Jara »

ibrik wrote:Je li neko bio u ovom restoranu? Kakve su cijene? Mora li se unaprijed rezervisati ili možeš ono "s ulice" bahnuti? Moze li se otici samo na piće ili je večera ono pod obavezno?
misliš na bivšem JAT-ovom neboderu?
ima kafana, ima restoran...
ibrik

#3 Re: Restoran hotela Hecco deluxe

Post by ibrik »

Ma jah taj u JAT-ovom neboderu...znaci moze bez rezervacija...
pascha23

#4 Re: Restoran hotela Hecco deluxe

Post by pascha23 »

Sto to covjeku niko ne daje informacije o ovom objektu?

P.S. ne brinem se ja zbog njega, nego i mene interesuje::))
karanana

#5 Re: Restoran hotela Hecco deluxe

Post by karanana »

pa ljudi zivimo u 21. vijeku. svaki odgovor, svaka informacija je jedan klik udaljenosti.

http://www.hotel-hecco.net/hecco/
pascha23

#6 Re: Restoran hotela Hecco deluxe

Post by pascha23 »

Hvala lijepo Karanana...ali ja bi volio iz prve ruke da saznam nesto o objektu...a ova stranica je haos dobro uradjena...kao da je pravio otprilke neki "piljar" (molim da se piljari ne uvrijede, nisam imao losu namjeru)
upravnik

#7 Re: Restoran hotela Hecco deluxe

Post by upravnik »

pascha23 wrote:Hvala lijepo Karanana...ali ja bi volio iz prve ruke da saznam nesto o objektu...a ova stranica je haos dobro uradjena...kao da je pravio otprilke neki "piljar" (molim da se piljari ne uvrijede, nisam imao losu namjeru)
copy/paste sa pomenute stranice:

"NOVO! Hotel Sarajevo - Hecco raspolaže sa novim RENAULT TRAFIC kombijem 1,9 DCI a posjeduje i FORD FOCUS 1,6 - koji su namjenjeni za iznajmljivanje. Takođe nudimo mogučnost fakultativnih izleta do Mostara, Vlašiča, Igmana, Bjelašnice, Jahorine, Međugorja ili do drugih odredišta za koje gosti pokažu interesovanje. "

ja sam uspio izbrojati 4 gramatičke greške u samo jednoj rečenici...
žalosno i tužno...
sad zamislite kako izgleda restoran :shock:
Jara

#8 Re: Restoran hotela Hecco deluxe

Post by Jara »

pascha23 wrote:Hvala lijepo Karanana...ali ja bi volio iz prve ruke da saznam nesto o objektu...a ova stranica je haos dobro uradjena...kao da je pravio otprilke neki "piljar" (molim da se piljari ne uvrijede, nisam imao losu namjeru)
Ne znam gdje si, ali zar je teško otići i pogledati? Imaju restoran i kafanu...lijep pogled odozgo... Ako nisi u SA, kad dođeš, odeš u izvidnicu i sve saznaš "on d fejs of d plejs" :) OK? :)
Post Reply