RESTORAN-HITNO
-
Alica
#1 RESTORAN-HITNO
Pozdrav svima:)))
Moze li mi neko reci gdje ima u gradu dobar Kineski restoran? Onaj kod Zeljinog je zatvoren vec duze vrijeme, a Kineski na Bjelavama nemam pojma gdje je (ni adresu ni br.tel ne znam).
Bila bih zahvalna kad bi mi neko rekao gdje ima jos ili bar dao uput kako da nadjem taj na Bjelavama.
Hvala:)
Moze li mi neko reci gdje ima u gradu dobar Kineski restoran? Onaj kod Zeljinog je zatvoren vec duze vrijeme, a Kineski na Bjelavama nemam pojma gdje je (ni adresu ni br.tel ne znam).
Bila bih zahvalna kad bi mi neko rekao gdje ima jos ili bar dao uput kako da nadjem taj na Bjelavama.
-
*mima*
#2 Re: RESTORAN-HITNO
Nisam znala da ima kineski restoran na Bjelavama.Alica wrote:Pozdrav svima:)))
- Bonnie-Clydova mala
Il libanonsku? Ima super restoran na Koševskom...
-
melb26sa
Global food safari - odlican je.Bonnie-Clydova mala wrote:Il libanonsku? Ima super restoran na Koševskom...
A ako ne znas sta ces, onda u Malu Kuhinju (Josipa Stadlera, kraj muzicke akademije) i sef ti napravi sta zelis - kazes mu sta ne jedes, sta volis. Preporucujem piletinu u kikiriki sosu ili teriaki chicken.