REPUBLIKA SRPSKA SRBIJA-Feralov tromblon

Stranke, političari... Recite i Vi svoje mišljenje!
Post Reply
crnileptir
Posts: 81
Joined: 14/08/2006 21:58

REPUBLIKA SRPSKA SRBIJA-Feralov tromblon

Post by crnileptir » 15/10/2006 16:58

TROMBLON EKSKLUZIVNO DONOSI TEKST UPRAVO POTPISANOG SPORAZUMA O SPECIJALNIM I PARALELNIM VEZAMA IZMEĐU REPUBLIKE SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE
REPUBLIKA SRPSKA SRBIJAČlan 1.
Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama između Republike Srbije i Republike Srpske regulišu se međusobni odnosi i uklanjaju bespotrebne barijere između dveju preostalih srpskih država u regionu. Sporazum predviđa da će se te dve države međusobno najbolje odnositi kao da su jedna, kojoj će službeni naziv biti Republika Srpska Srbija a neslužbeni Srpska Republika Srbija.

Član 2.
Po društveno-političkom uređenju Republika Srpska Srbija će, ako Bog da pravde, biti ustavna monarhija.

Član 3.
Glavni grad Republike Srpske Srbije je beo, a glavna luka je banja.

Član 4.
Državni simboli Republike Srpske Srbije su opravdano odsutni i nisu dostupni organima gonjenja.

Član 5.
Paralelne veze između Republike Srpske i Republike Srbije mogu da se izraze i matematičkom jednačinom: Srpska + Srbija = Ratko + Radovan.

Član 6.
Formiranje Republike Srpske Srbije ničim ne narušava suverenitet Republike Bosne i Hercegovine, jer nema nikakvih dokaza da on uopšte postoji.

Član 7.
Republika Srpska Srbija biće važan faktor u borbi protiv globalnog terorizma i širenja islamskog fundamentalizma. U tom smislu niko ne treba da strahuje da će iznuđena obnova Ferhadije značiti i obnovu međunacionalnog poverenja.

Član 8.
Kosovo je neodvojivi deo Republike Srpske Srbije i svaki pokušaj stvaranja nekakvog nezavisnog Kosova smatraćemo brutalnim napadom na Dejtonski sporazum.

Član 9.
Legitimitet Republike Srpske Srbije zagarantovan je Dejtonskim mirovnim sporazumom, koji smo potpisali pod pritiskom Sjedinjenih Američkih Država i drugih sila antisrpske koalicije, i zbog toga je u Republici Srpskoj Srbiji službeni jezik diplomatski.

Član 10.
Službeni novac u Republici Srpskoj Srbiji je crn (nemački: schwarz schilling).

Član 11.
Republika Srpska Srbija rezultat je vekovnih slobodarskih stremljenja srpskog političkog bića i ona simbolizuje pređeni istorijski put od Glavnjače pa do Manjače.


- ŠKOLSKA ZADAĆA
- GLAVU GORE!

________________________________
Copyright © 1993 - 2006 Feral Tribune. All rights reserved


User avatar
danas
Posts: 18821
Joined: 11/03/2005 19:40
Location: 10th circle...

Post by danas » 15/10/2006 17:15

:-) :-) :-)

User avatar
aNTropocentrio
Posts: 1055
Joined: 01/07/2006 12:05
Location: zapadni krak Mliječnog puta

Post by aNTropocentrio » 16/10/2006 23:24

danas wrote:Član 6.
Formiranje Republike Srpske Srbije ničim ne narušava suverenitet Republike Bosne i Hercegovine, jer nema nikakvih dokaza da on uopšte postoji.:? :x :? :x :? :x
:lol: :lol: :lol:

Post Reply