Republika Srpska ce nestati

TheGame

Post by TheGame »

rajvosa wrote:The game

ma kakav crni krstaski rat.............Boli kurac ljude zapadne evrope za krstaskim ratovima....Sta su to muslimani bosne u evropi ,,,,,,,,,pa covjece francuska ima 5 000 000 muslimana i to onih arapcuganera.Bosanski muslimani su bili i ostali najliberalniji muslimani na svijetu......Znas li ti koliko turaka zivi u Berlinu...........i ti trubis o krstaskom ratu.....Ma daj kandila ti tvoga nemoj vise........
oni se više boje "bijelih muslimana" nego ovih što si ih ti pomenuo....

jedan poznati slovenački intelektualac kojeg su pitali za mišljenje o gradnji džamije je rekao sljedeće:

svi znamo gdje su u Evropi kulturne i vjerske granice, i oštro se zalažem za to da se ne pomjeraju!!!

pogledajte samo filmove ili serije ala West Wing, svaka druga je radical muslims, jihaad, terrorists..
aris_angel1s

Post by aris_angel1s »

Zadig wrote:
aris_angel1s wrote:Republika Srpska je tvorevina stvorena na genocidu i pljacki i kao takva ne moze bit dugo odrziva :x
pa evo vec vise od 10 godina se "odrziva"
:oops:
To sto je vec deset godina odrziva je sramota cijelog nazovi demokratskog svijeta koji je gledao monstruozne zlocine koji su se dogadjali u Bih a da nista nije konkretno poduzeo da se to sprijeci vec je i na neki nacin Dejtonom priznao tu tvorevinu. :x
rajvosa

Post by rajvosa »

TheGame wrote:

ma kakav crni krstaski rat.............Boli kurac ljude zapadne evrope za krstaskim ratovima....Sta su to muslimani bosne u evropi ,,,,,,,,,pa covjece francuska ima 5 000 000 muslimana i to onih arapcuganera.Bosanski muslimani su bili i ostali najliberalniji muslimani na svijetu......Znas li ti koliko turaka zivi u Berlinu...........i ti trubis o krstaskom ratu.....Ma daj kandila ti tvoga nemoj vise........

jedan poznati slovenački intelektualac kojeg su pitali za mišljenje o gradnji džamije je rekao sljedeće:

svi znamo gdje su u Evropi kulturne i vjerske granice, i oštro se zalažem za to da se ne pomjeraju!!!

pogledajte samo filmove ili serije ala West Wing, svaka druga je radical muslims, jihaad, terrorists..

Ma daj nemoj mi slovenaca.Kusta je tamo negdje prije raspada ex Yu rekao za slovence" Oni sanjaju san austrijskog konjusara" eto i dosanjali su ga ....
Pazi prijatelju cijela turska nacija je bijela, jel to znaci da treba srebrenicirati Tursku...............Ma daj nemoj.
I molim zaobidji slovenacke intelektualce.....
simson

Post by simson »

[quote="rajvosa"]The game

ma kakav crni krstaski rat.............Boli kurac ljude zapadne evrope za krstaskim ratovima....Sta su to muslimani bosne u evropi ,,,,,,,,,pa covjece francuska ima 5 000 000 muslimana i to onih arapcuganera.Bosanski muslimani su bili i ostali najliberalniji muslimani na svijetu......Znas li ti koliko turaka zivi u Berlinu...........i ti trubis o krstaskom ratu.....Ma daj kandila ti tvoga nemoj vise........[/quote]

Jarane prisiljen sam se umijesati u ovu diskusiju.
Tacno je da u Francuskoj zivi 5 mln. muslimana. Prvenstveno iz zemalja Magreba. Tacno je da u Njemackoj zivi 3 mln. Turaka. Ali je isto i jedna cinjenica da ti muslimani nisu u potpunosti prihvaceni u tim sredinama. To su gradjani ne drugog , nego desetog reda. Zive po getoima u velikim gradovima. Cinjenica je da se zapadnjaci osipaju na rijec musliman. A to sto smo mi BH -muslimani kao sto ti kaze "liberalni" ne pije vode. :x :x Musliman je musliman. Toliko.
TheGame

Post by TheGame »

rajvosa wrote:
TheGame wrote:

Ma daj nemoj mi slovenaca.Kusta je tamo negdje prije raspada ex Yu rekao za slovence" Oni sanjaju san austrijskog konjusara" eto i dosanjali su ga ....
Pazi prijatelju cijela turska nacija je bijela, jel to znaci da treba srebrenicirati Tursku...............Ma daj nemoj.
I molim zaobidji slovenacke intelektualce.....
ne kontaš ti mene....ja sam dao primjer Sloveniju, okolinu gdje trenutno živim...

evo simson je potvrdio ono što hoću da kažem
Panta Rei

Post by Panta Rei »

АФЕРИМ! :-) :D
Да и то доживим, па да живим сретно као прави Босанац и Херцеговац. :-D
rajvosa

Post by rajvosa »

Panta Rei wrote:АФЕРИМ! :-) :D
Да и то доживим, па да живим сретно као прави Босанац и Херцеговац. :-D
Ma ja brate :)
Panta Rei

Post by Panta Rei »

mario_s wrote:RS se nece ukinuti, ma koliko to neki zeljeli.

Нажалост, у праву си. Али можемо барем томе да се надамо, ако ништа друго. :-)
Panta Rei

Post by Panta Rei »

Стварно, ко укиде оног Марија??? БЕЗЗЕ!!! :roll:
simson

Post by simson »

Moderator,

Posto me ova supcina od moderatora stalno bez razloga skida, odoh nesto pametnije raditi. KO SI PICKA TI MATERINA!!?????? :x :x
TheGame

Post by TheGame »

evo im mene obrisa :?

moderatore znaš kako ide ona:

hate leads to anger, anger leads to The Dark Side :-)

ccccc
rajvosa

Post by rajvosa »

moderator wrote:
simson wrote:Moderator,

Posto me ova supcina od moderatora stalno bez razloga skida, odoh nesto pametnije raditi. KO SI PICKA TI MATERINA!!?????? :x :x
crveni karton.

administracija

Tako
:) :) :) :) :)
rajvosa

Post by rajvosa »

Pogledaj samo koji supci se muhaju po forumu....
Klon

#39 Re: Republika Srpska ce nestati

Post by Klon »

zapadnjak wrote:Sest mladica koje su srpski agresori likvidirali u Srebrenici, kao i kompletan dvo-satni film o ubistvima muskaraca i djecaka u srebrenici ce biti glavni materijal za rusenje republike srpske kao genocidne tvorevine. Film ce ako Bog da biti medju glavnim dokazni materijalom tuzbe Bosne i Hercegovine protiv Srbije i Crne Gore sto ce rezultovati u ukidanju RS i velikim odstetama koje ce Srbija i Crna Gora morati platiti svim zrtvama, kako Srebrenice tako i ostalim zrtvama genocida. U protivnom nema ulaska u EU, te nema dobrih odnosa sa SAD-om.
da bi se RS ukinula, moraju svi dati svoj glas.
to znaci nazalost da se RS nece ukinuti.
The_Fluid

Post by The_Fluid »

TheGame i rajvosa, drzite se teme i uljudne konverzacije, ne mislim da to ne mozete, nego necete

Pozdrav. :)

Ujedno,
pola ove teme nema veze sa naslovom teme, licna i/ili osobna vrijedjanja ostavite za happy hours.
gavrilo

Post by gavrilo »

reaktor wrote:
gavrilo wrote:zalosno je to kada se necija tragedija koristi za politicke svrhe
mislis na to kako su srbi klanjem i protjerivanjem ostvarili politicke ciljeve?
to je jos zalosnije...
Zadig

Post by Zadig »

gavro, nesto si mi previse tih u posljednje vrijeme?
Jel se bojis bana, ili te nema na netu posto je ljepo vrijeme?
neutralac

Post by neutralac »

Ide Vidovdan, pa se Gavro povukao u ilegalu da ga ne otkriju prije vremena. :D
fadil schtil

Post by fadil schtil »

tipicno vlahce nekulturno, by the way, kazu u beogradu seru i pisaju po vozilima javnog prevoza!!! mozel neko potvrditi vjerodostojnost info??
gavrilo

Post by gavrilo »

Zadig wrote:gavro, nesto si mi previse tih u posljednje vrijeme?
Jel se bojis bana, ili te nema na netu posto je ljepo vrijeme?
ne bojim se bana ne brini se...

vidim da pojedini jedva cekaju komentare od srpske strane da bi ih mogli izvrnuti i prilagoditi svojim tezama.

takve diskusije su bezsmislene...
JFK

Post by JFK »

TheGame wrote: pogledajte samo filmove ili serije ala West Wing, svaka druga je radical muslims, jihaad, terrorists..
A sta ces bilo je i fimova poput Delta Force gdje su Srbi "bad guys", pa to nikome nije smetalo.
A do prije 15 godina u svom filmovima su tu ulogu igrali Rusi
JFK

Post by JFK »

Cisto sumnjam da ce se RS ukinuti jer je MZ svjesna koje poslijedice bi to moglo da preuzrokuje.
mr_orange

Post by mr_orange »

Pazite gospodo adminisratori da vam ipak bar neko ostane na forumu. :oops:
antekalas

#49 Re: Republika Srpska ce nestati

Post by antekalas »

Tariq_rambo wrote:
A380 wrote:
zapadnjak wrote:Sest mladica koje su srpski agresori likvidirali u Srebrenici, kao i kompletan dvo-satni film o ubistvima muskaraca i djecaka u srebrenici ce biti glavni materijal za rusenje republike srpske kao genocidne tvorevine. Film ce ako Bog da biti medju glavnim dokazni materijalom tuzbe Bosne i Hercegovine protiv Srbije i Crne Gore sto ce rezultovati u ukidanju RS i velikim odstetama koje ce Srbija i Crna Gora morati platiti svim zrtvama, kako Srebrenice tako i ostalim zrtvama genocida. U protivnom nema ulaska u EU, te nema dobrih odnosa sa SAD-om.
posto si ti zapadnjak, moze jedno pitanje. zar genocid nad 6 milijuna zidova nije dovoljan razlog za ukidanje genocidne tvorevine njemacke?

ili zar oni snimci o odsjecanju glava koji se rade u ime islama nisu dovoljan razlog za ukidanje islama?

mislim da si malo pobrkao loncice, a sto se mene tice mogu je ukinuti i sutra ili nikad. svejedno mi!
Njemačka nije genocidna tvorevina, postojala je ona i prije Hitlera, dok RS jeste jer je nastala etničkim čiščenjem i genocidom. BITNA RAZLIKA:
Islam je religija i kako to možeš porediti, ko može narediti da se ukine islam,
A ko to odsjeca glave u ime islama, i u ime čega su oni ubijali u Srebrenici. !!!!!!!!!!!
Šta misliš?
ZnasZnas tebi bi bilo bolje da si se rodio gluhonijem ukini ti mater svoju koja te rodila takvog da nisi i ti bio kod onog popa na krstenju.
Redbullica

Post by Redbullica »

Tariq_rambo (citat):
A380 (citat):
zapadnjak (citat):
Sest mladica koje su srpski agresori likvidirali u Srebrenici, kao i kompletan dvo-satni film o ubistvima muskaraca i djecaka u srebrenici ce biti glavni materijal za rusenje republike srpske kao genocidne tvorevine. Film ce ako Bog da biti medju glavnim dokazni materijalom tuzbe Bosne i Hercegovine protiv Srbije i Crne Gore sto ce rezultovati u ukidanju RS i velikim odstetama koje ce Srbija i Crna Gora morati platiti svim zrtvama, kako Srebrenice tako i ostalim zrtvama genocida. U protivnom nema ulaska u EU, te nema dobrih odnosa sa SAD-om.

posto si ti zapadnjak, moze jedno pitanje. zar genocid nad 6 milijuna zidova nije dovoljan razlog za ukidanje genocidne tvorevine njemacke?

ili zar oni snimci o odsjecanju glava koji se rade u ime islama nisu dovoljan razlog za ukidanje islama?

mislim da si malo pobrkao loncice, a sto se mene tice mogu je ukinuti i sutra ili nikad. svejedno mi!

Njemačka nije genocidna tvorevina, postojala je ona i prije Hitlera, dok RS jeste jer je nastala etničkim čiščenjem i genocidom. BITNA RAZLIKA:
Islam je religija i kako to možeš porediti, ko može narediti da se ukine islam,
A ko to odsjeca glave u ime islama, i u ime čega su oni ubijali u Srebrenici. !!!!!!!!!!!
Šta misliš?
Nista nisam razumjela. Odoh da procitam odgovor.
Post Reply