Republika Srpska ce nestati

zapadnjak

#1 Republika Srpska ce nestati

Post by zapadnjak »

Sest mladica koje su srpski agresori likvidirali u Srebrenici, kao i kompletan dvo-satni film o ubistvima muskaraca i djecaka u srebrenici ce biti glavni materijal za rusenje republike srpske kao genocidne tvorevine. Film ce ako Bog da biti medju glavnim dokazni materijalom tuzbe Bosne i Hercegovine protiv Srbije i Crne Gore sto ce rezultovati u ukidanju RS i velikim odstetama koje ce Srbija i Crna Gora morati platiti svim zrtvama, kako Srebrenice tako i ostalim zrtvama genocida. U protivnom nema ulaska u EU, te nema dobrih odnosa sa SAD-om.
Rasimm

Post by Rasimm »

jedino riješenje MIRNOG SUŽIVOTA jest ukidanje RS.mislim da su ONI imali svoju šansu.i propustili su je.po mom mišljenju,ili LIDERI te tzv.Republike ili narod nisu svijetu pokazali da su-u bilo kojem slucaju-narod koji je ucio iz svoje vlastite historije.da su narod koji može biti partner.ništa od toga.ni malkice.pale se zastave,pjevaju neke cudne nacionalisticke pjesme,a pojma nemaju kako svijet gleda u sve to.odrastao sam u BiH,pobjegao sam za vrijeme rata,morao sam se vratiti.i skoro zaboravio svoj materni jezik i zaboravio za sve što je bilo.sad gledam-malo sa distancije-i sa koje god strane pogledam to-gadi mi se.gadi mi se kad gledam u onu njihovu zastavu,gadi mi se kad citam cirilicu...i shvatim da JA nisam kriv za to.shvatim da ONI nisu upijeli skinuti sliku koju sam ja crtao o njima davne 1992 god.ni ja ni evropa ni bilo ko je ikad nešto pozitivno,nešto pametno cuo iz te RS.mada ja sebe ne smatram ko nacionalista,pored onih slika budi se nešto..budi se osjecaj da nije prošlo sve.da se ne smije zaboraviti šta je se desilo.i da praštanja nema.ne mogu i ne smijem JA da praštam.to smiju samo majke i porodice tih nesretnih ljudi koji su na takav nacin ubijeni.neka im dragi Allah podari vijecni rahmet i lijep džennet.
znam da nisu svi isti..ali RS ili politicari tog entiteta nisu uspijeli da nam pokažu da stvarno postoji nešto što je važnije od SRBIJE i nacionalizma.
po tom-ne postoji razlog da postoji RS.ona je smetnja svima nama.i samim srbima.
izviniteeee na gramaticne greške---ali još ucim:)
Tariq_rambo

#3 Re: Republika Srpska ce nestati

Post by Tariq_rambo »

A380 wrote:
zapadnjak wrote:Sest mladica koje su srpski agresori likvidirali u Srebrenici, kao i kompletan dvo-satni film o ubistvima muskaraca i djecaka u srebrenici ce biti glavni materijal za rusenje republike srpske kao genocidne tvorevine. Film ce ako Bog da biti medju glavnim dokazni materijalom tuzbe Bosne i Hercegovine protiv Srbije i Crne Gore sto ce rezultovati u ukidanju RS i velikim odstetama koje ce Srbija i Crna Gora morati platiti svim zrtvama, kako Srebrenice tako i ostalim zrtvama genocida. U protivnom nema ulaska u EU, te nema dobrih odnosa sa SAD-om.
posto si ti zapadnjak, moze jedno pitanje. zar genocid nad 6 milijuna zidova nije dovoljan razlog za ukidanje genocidne tvorevine njemacke?

ili zar oni snimci o odsjecanju glava koji se rade u ime islama nisu dovoljan razlog za ukidanje islama?

mislim da si malo pobrkao loncice, a sto se mene tice mogu je ukinuti i sutra ili nikad. svejedno mi!
Njemačka nije genocidna tvorevina, postojala je ona i prije Hitlera, dok RS jeste jer je nastala etničkim čiščenjem i genocidom. BITNA RAZLIKA:
Islam je religija i kako to možeš porediti, ko može narediti da se ukine islam,
A ko to odsjeca glave u ime islama, i u ime čega su oni ubijali u Srebrenici. !!!!!!!!!!!
Šta misliš?
rajvosa4ever

Post by rajvosa4ever »

AKOBOGDA, SINKO KAZE SE AKOBOGDA
Hart

Post by Hart »

mislim da ste obojica malo "pobrkali loncice".
za zapadnjaka: taj snimak tesko da ce promijeniti bilo sta, i prije ovog dokumenta su postojali dokazi o zlocinima, agresiji, pa sta.

za A380: namjerno ili ne, ali zamjenjujes teze. njemacka je postojala i prije 2 rajha i hitlera, ... islam je postojao i prije nego su fanatici ubijali u ime islama.
s druge strane, republika srpska jednostavno nije mogla nastati bez genocida i etnickog ciscenja. da je karadzic imao jednostavniji nacin zaokruzenja teritorija vjerovatno bi ga i iskoristio. jednostavno je rezultat neodvojiv od metode.
Tariq_rambo

Post by Tariq_rambo »

Hart wrote:mislim da ste obojica malo "pobrkali loncice".
za zapadnjaka: taj snimak tesko da ce promijeniti bilo sta, i prije ovog dokumenta su postojali dokazi o zlocinima, agresiji, pa sta.

za A380: namjerno ili ne, ali zamjenjujes teze. njemacka je postojala i prije 2 rajha i hitlera, ... islam je postojao i prije nego su fanatici ubijali u ime islama.
s druge strane, republika srpska jednostavno nije mogla nastati bez genocida i etnickog ciscenja. da je karadzic imao jednostavniji nacin zaokruzenja teritorija vjerovatno bi ga i iskoristio. jednostavno je rezultat neodvojiv od metode.
Joj što volim kad me neko podrži ali samo obrnutim redom, heheheheh
:lol: :lol: :lol: :lol:
mislim da se razumijemo po ovom pitanju!!!!!!!!
Horo

Post by Horo »

Mislim da netreba raspravljati o RS, jer se tim gubi dragocijeno vrijeme koje je postoji i puno je vrijednije od RS koji nepostoji ili postoji ali samo u iluzijama pojedinaca. Oni se opiru ali i tome dolazi kraj, RS polahko ali sigurnu i trajno nestaje.
S ovim neiskazujem mrznju iako ista postoji.naprotiv ovo je dobro za sve narode. :-) 8-)
Toozla

Post by Toozla »

kada su muslimanski i hrvatski poslanici nezakonito nastavili regularno prekinutu skupštinu bez prisustva srpskih poslanika
...nisu sjednicu napustili predstavnici srpskog naroda nego zastupnici dvije stranke....u svim normalnim i civilizovanim zemljama, logican nastavak desavanja je na sudu....u BIH, s obzirom da su ove dvije stranke imale potporu iz druge republike(tada, a kasnije druge drzave) i otvoren kredit u banci zvanoj JNA, umjesto na sudu, ove dvije stranke zavrsise na tenkovima i transporterima....dalji razvoj dogadjaja je poznat...

...radim, pa nemam vremena da odgovorim na ostale gluposti....
malina mala

Post by malina mala »

[quote="rajvosa4ever"]AKOBOGDA, SINKO KAZE SE AKOBOGDA
kazem i ja
TheGame

Post by TheGame »

Volio bih i ja janjetine.....pa nema :D

ljudi lupate gluposti :zzzz:
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

Ako Boga da! Ako Bog da ...
Dum spiro, spero=Dok disem nadam se! Sto bi rekli stari Latinjani! :)
rajvosa

Post by rajvosa »

Nura Alispahić na haškom snimku vidjela kako krvnici ubijaju njenog sina Azmira

Pitam ga: Sine, zar nisi otišao, a on veli: Bio sam krenuo, a onda sam se sjetio da te nisam poljubio i zato sam se vratio, prisjeća se Nura rastanka sa sinom 11. jula 1995.

- Vidjela sam ga, ženo moja! Moj Azmir... Oni ga gone, a on se okrenu, vidim mu lice. Na njemu bratove pantalone, koje je ponio sa sobom kad je krenuo iz Srebrenice... I patike... Pucaju u njega... Vidim on pada... Očima svojim gledam kako mi dijete ubija dušmanin - zaplakala je jučer, prilikom našeg dolaska, na vratima svog izbjegličkog stana u TuzliNura Alispahić iz Srebrenice, majka šesnaestipogodišnjeg Azmira čije je smaknuće na Godinjskim barama kod Trnova 1995. godine, jučer putem TV ekrana obišlo cijeli svijet.
nosara

Post by nosara »

Treba ukinuti i Federaciju i RS i konacno napravit Drzavu.

Sto se tice snimaka, tragedija tih momaka ogolila je zlocince i prvi put je direktno i nedvojbeno prikazano da se oni mnogobrojni zlocini nisu desili sami od sebe, vec su dio kampanje i osmisljene strategije da se sa nekih dijelova Bosne i Hercegovine zbrisu Muslimani.

Mislim da je ovo najjaci dokaz do sada o tome ko je bio agresor a ko zrtva.

Dobro je da se vidjela i uloga PC.

Ma sve je jasno ko hoce da shvati.
TheGame

Post by TheGame »

Pa prošli rat je i bio iz nekih viših interesa, ne iz nekih naših težnji i kompleksa....

pravi pravcati krstaški rat protiv muslimana....kako su samo u Vatikanu trljali ruke kad se završio rat i kad se saznalo da nema više 250 000 muslimana..

jedini zajednićki interes pravoslavne i katoličke crkve je borba protiv islama, tako je bilo prije 1000 godina tako je i danas, samo da se to danas odradjuje na podmukli način...na primjer kad nekom zapadnjaku pomeneš riječ musliman on automatski dobije asocijaciju terorist.
Zadig

Post by Zadig »

TheGame wrote:Pa prošli rat je i bio iz nekih viših interesa, ne iz nekih naših težnji i kompleksa....

pravi pravcati krstaški rat protiv muslimana....kako su samo u Vatikanu trljali ruke kad se završio rat i kad se saznalo da nema više 250 000 muslimana..

jedini zajednićki interes pravoslavne i katoličke crkve je borba protiv islama, tako je bilo prije 1000 godina tako je i danas, samo da se to danas odradjuje na podmukli način...na primjer kad nekom zapadnjaku pomeneš riječ musliman on automatski dobije asocijaciju terorist.
:shock:
rajvosa

Post by rajvosa »

[quote="TheGame"]Pa prošli rat je i bio iz nekih viših interesa, ne iz nekih naših težnji i kompleksa....

jedini zajednićki interes pravoslavne i katoličke crkve je borba protiv islama, tako je bilo prije 1000 godina tako je i danas, samo da se to danas odradjuje na podmukli način...na primjer kad nekom zapadnjaku pomeneš riječ musliman on automatski dobije asocijaciju terorist.[/quote]

The Game majke ti daj mi kazi par tih zapadnjaka....
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

TheGame wrote:Pa prošli rat je i bio iz nekih viših interesa, ne iz nekih naših težnji i kompleksa....

TURBOSENZACIONALNO!!!

Okuplja se Bijelo dogme

PLANETARNO POPULARNA AMERICKA KORPORACIJA ORGANIZIRA
POVIJESNI SUSRET POMIRENJA LIDERA ZAPADNE I ISTOCNE CRKVE
TE NAJAVLJUJE NJIHOVU ZAJEDNICKU SVJETSKU TURNEJU

Iz Atlante sjedista najpoznatije svejtske kompanije za proizvodnju bezalkoholnih pica, stigla je vijest u koju moze posumnjati samo nevjerni Toma: poslovodstvo Coca-Cole uzurbano radi na organiziranju susreta pomirenja izmedju rismkog pape Benedikta XVI i moskovskog patrijraha Alekseja II. Celnici istocne i zapadne crkve vec su potvrdili svoj dolazak na foto-sesiju u Jeruzalemu odakle ce krenuti na zajednicku svjetsku turneju, prvu nakon velikog crkvenog raskola.
Pristasama donedavno nepomirljivih crkvenih velikodostojnika ukazuje se prilika kakvu se nisu ni usudili sanjati: da se vrate desetak stoljeca unazad , u doba nepomucenog zajednistva kada su clanovi Bijelog dogmeta nesmetano i suvereno zarili i palili svjetskom scenom. Prilika je to i da se zaborave sve one mucne i nepotrebene polemike oko toga ko je istinski nasljednik Kristove Stijene, odnosno Petrove Crkve ili- sto bi se danasnjim leksikom masovne komunikacije kazalo- ko je veci roker. Kada Bijelo dogme ponovno nastupi u punom sastavu, postat ce besmisleni svi vjekovni prijepori izmedju ortodoksnih i katolickih rokera, napokon ce biti vazna samo poruka koja zblizava mlade.
Uostalom, lista starih dobrih pjesama koje ce zagrljeni clanovi Bijelog dogmeta izvoditi na svim postajam svoje turneje bolje od icega svejdoci o novom duhu milosrdja, razumijevanja i tolerancije koji ce iznova vladati svijetom:
*Popom cu te gadjat, mala moja
*Kad bi' bio bijelo dogme
*Nikad se necu vratit u svoj rodni gral
*Da sam, da sam Petar
*Ne spavaj, mala moja, musliman dok svira
*Glavni junak Svete knjige
*Bila mama Tereza, bio tata Hereza
*Tako ti je mala moja, kad krsti Bosanac
*Ne dese se takve stvari pravome krscanu
*Sve je to od misnog vina
*Dosao sam da ti kazem da uzlazim
*İzgleda da je malo cudno u habitu zutom krojenom bez veze
*Slatko li je Crkvu ljubiti tajno
*A kolko si ih krizmala do sada
*Kad zaboravis julijanski
*Ovaj ples casne biraju
*Uspavanka za Mariju M.
*Pediculus urbis et orbis
*Evo raspet cu se ja pred svima
*Krunica si bila, sada vise nisi
*Jer kad uskrsnes
*Da te Bogdo ne molim
*Te noci kad umrem, kad odem, kad uskrsnem
SVETA MAJKA KRISTIJANKA
KAD JE PAPA BIO MALI
NAPOKON BIJELI DIM!

Evo ja ovo gore prepiso iz Saffa br.143, 29.04 2005 ( al ce me sad odrat sto citam teroristicke novine) a oni su iz splitskog Feral Tribunea, cak sam postavio kao posebnu temu na podforumu Bez cenzure i niko nije odgovorio :sad: ....al vidim da ti je ovo super odgovor... :D
rajvosa

Post by rajvosa »

The game

ma kakav crni krstaski rat.............Boli kurac ljude zapadne evrope za krstaskim ratovima....Sta su to muslimani bosne u evropi ,,,,,,,,,pa covjece francuska ima 5 000 000 muslimana i to onih arapcuganera.Bosanski muslimani su bili i ostali najliberalniji muslimani na svijetu......Znas li ti koliko turaka zivi u Berlinu...........i ti trubis o krstaskom ratu.....Ma daj kandila ti tvoga nemoj vise........
gavrilo

Post by gavrilo »

zalosno je to kada se necija tragedija koristi za politicke svrhe
reaktor

Post by reaktor »

gavrilo wrote:zalosno je to kada se necija tragedija koristi za politicke svrhe
mislis na to kako su srbi klanjem i protjerivanjem ostvarili politicke ciljeve?
Fair Life

Post by Fair Life »

gavrilo wrote:zalosno je to kada se necija tragedija koristi za politicke svrhe
... jos zalosnije je saznanje da se tragedija ovakvih razmjera dogodila zbog sprovodjenja megalomanskih politickih ciljeva.
[img]http://www.b92.net/images/fp/logo.gif[/img] [url]http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=169750[/url] wrote:Ovo mozda i nije u potpunosti prikladan komentar na ovu vest ali s’obzirom da se tice onoga sto se desavalo u Bosni i Srebrenici moram da pomenem sledece:

Naime i dan danas - 3.juna 2005 privatna Novosadska televizija Delta u okviru vremenske prognoze prikazuje kartu Srbije i Crne Gore na kojoj je Republika Srpska prikazana kao sastavni deo drzavne zajednice!!!
Trivijano? Mozda, ali uticaj medija na stanovnistvo je izuzetno velik i ako neki mediji poput TV Delta i dalje promovisu velikosrpsku ideju i teritorijalnu pretenziju prema drugoj drzavi onda to svakoga treba da zabrine.

O hvalospevima koji se zlocincima i velikosrpskom projektu svakodnevno upucuju sa TV Most i TV Jesenjin da i ne govorim. Svi oni koje ste videli na tribini posvecenoj nepostojanju zlocina u Srebrenici i slicnim "patriotskim" skupovima su redovni gosti na ovim televizijama gde promovisu svoje rasisticke i fasisticke ideje u svesrdnu podrsku voditelja koji su vecinom bivsi ratno-huskaci sa RTS, TVNS, TV Plama i sl.
Naravno za centralnu Srbiju kao i za Beograd ovi mediji po obicaju nisu interesantni ali se onda ne treba cuditi zbog cega u Vojvodini desnicari i klero-fasiti dobijaju toliki broj glasova na izborima kao ni zasto je doticni komandant Skorpiona mirno ziveo u Novom Sadu.
(Marijana, 3. jun 2005 10:18)
Zadig

Post by Zadig »

Fair, kao u uvijek!

Odlican citat

danke
aris_angel1s

Post by aris_angel1s »

Republika Srpska je tvorevina stvorena na genocidu i pljacki i kao takva ne moze bit dugo odrziva :x
TheGame

Post by TheGame »

Zadig wrote:

:shock:

šta se čudiš :? ovdje u slo se slovenci trzaju oko gradnje džamije baš za to što se boje "fundametalizma"

o americi da ne govorim
Zadig

Post by Zadig »

aris_angel1s wrote:Republika Srpska je tvorevina stvorena na genocidu i pljacki i kao takva ne moze bit dugo odrziva :x
pa evo vec vise od 10 godina se "odrziva"
:oops:
Post Reply