http://www.republika-hercegovina.tk/
još nam je samo ovo trebalo...
Bravo, fair.... Ako ti treba drzavljanstvo, samo reci...Fair Life wrote:Nu moja ...bojana wrote: Dosta je vise bilo vaseg "dje si, ba"!!! koristimo izvorne hercegovacke rijeci i izraze, kao recimo "pa, dje si, brata, nidje veze itd.
Stvarno kul.
bojana wrote:Bravo, fair.... Ako ti treba drzavljanstvo, samo reci...Prolazis, nije problem
![]()
U boj, za narod svoj!
Prostota koju sam postirao nije ni priblizno ravna tvojoj "nacionalistickoj prostoti" - U BOJ ZA NAROD SVOJ, kao i tvoja ponuda da drzavljanstvo. Evo nesto simpaticnije da ti bude lakse:bojana wrote:Zalosno. Cemu prostote, fair???
Hvala, ali zadrzi to za sebe.
malo si polup'o loncice al' nema vezeFair Life wrote:bojana wrote:Bravo, fair.... Ako ti treba drzavljanstvo, samo reci...Prolazis, nije problem
![]()
U boj, za narod svoj!
Prostota koju sam postirao nije ni priblizno ravna tvojoj "nacionalistickoj prostoti" - U BOJ ZA NAROD SVOJ, kao i tvoja ponuda da drzavljanstvo. Evo nesto simpaticnije da ti bude lakse:bojana wrote:Zalosno. Cemu prostote, fair???
Vjrerovatno jesam, ali ironija koja poziva "u boj", je ravna onoj "Spremite se, spremite ..."weasel wrote:malo si polup'o loncice al' nema veze![]()
ps
ponekad je tesko razumjeti ironiju
Preozbiljno si sve ovo shvatioFair Life wrote:bojana wrote:Bravo, fair.... Ako ti treba drzavljanstvo, samo reci...Prolazis, nije problem
![]()
U boj, za narod svoj!
Vatrom se igrati uvijek je ozbiljna stvar. Od iskre nostaje lomaca. Ponekad nisam siguran ni u mojoj glavi sta se krije, a pogotovo u tvojoj.bojana wrote:Preozbiljno si sve ovo shvatioi zao mi je zbog toga. Pokusaj sve procitati ponovo, ali iz drugog ugla.
Pozdrav.

Ma, OK je, vec zaboravljeno, samo sam se iznenadila zestinom tvog odgovora. Mislila sam da je ironija potpuno jasna i lako razumljiva.Fair Life wrote: Vatrom se igrati uvijek je ozbiljna stvar. Od iskre nostaje lomaca. Ponekad nisam siguran ni u mojoj glavi sta se krije, a pogotovo u tvojoj.
Rijecima se prenose poruke, a tvoja mi je bila "vise nego jasna". Ako sam se "prebacio" - zaboravi, ja vec jesam.