A ja imam pitanje zna li neko od vas gdje ima da se kupi eko koze u raznim bojama ?[/quote]
Jeste to je taj isti sto prodaje u njega bas imas od igle do lokomotive
Moderator: anex
bluerapsody wrote:Je li ovo isti onaj ciko na sredini pijace Ciglane kod kojeg ima da se kupi dugmica, vec gotovog nakita i jos puno djidja ?
A ja imam pitanje zna li neko od vas gdje ima da se kupi eko koze u raznim bojama ?
aribes wrote:Vjerovatno kasnim par godina sa azuriranjem baze podataka u mojoj glavi, ali bilo je toga u KTK Visoko (na Carsiji preko puta taksista i iza Katedrale)
Kupovala sam eko kozu na metar, ali imali su i manjih komada, ali stvarno je bilo raznih kvaliteta i boja...
Eko kozu sam vidjela u radnji koja prodaje mebl stofove i eko kozu. Malo je podaleko, moras ici tramvajem i izaci na tramvajskoj stanici bivsa Energoinvest (ne znam kako se sada zove), to je stanica prije Ilidze. Izadji iz tramvaja, predji ulicu i vrati se samo par metara, vidjet ces radnju, na izlozima im je mebl stof; e oni imaju i eko kozu i mislim da su cak i najpovoljniji.DiA 2005 wrote:
Hvala puno
Jos samo da mi neko napise za eko kozu...
Tako uzimaju i ovi kreativci koje ja poznajem; kod kineza na vise uzimaju ogrlice koje "rastave" i dobiju gooomile perlica za bas male novce.bluerapsody wrote:pa za perlice ja najcesce uzimam one jeftine ogrlice koje kostaju od marke pa do nekih 5 i bas na njima dodje puno perlica, pogotovo mi je super to za drvene i kamene perlice onekad vidim cijene npr u Facti oko 4 km za mini kesicu perlica
I ja sam tako mislila, nasla sam jednu kinesku radnju gdje imaju bas veliki izbor ogrlica od perli. Dusu dalo za razvaliti i iskoristiti za vlastite kreacijenjonjica wrote:Tako uzimaju i ovi kreativci koje ja poznajem; kod kineza na vise uzimaju ogrlice koje "rastave" i dobiju gooomile perlica za bas male novce.bluerapsody wrote:pa za perlice ja najcesce uzimam one jeftine ogrlice koje kostaju od marke pa do nekih 5 i bas na njima dodje puno perlica, pogotovo mi je super to za drvene i kamene perlice onekad vidim cijene npr u Facti oko 4 km za mini kesicu perlica
Hvala puno za ovu info, ako mi bude usput pogledacu svakako.njonjica wrote:Eko kozu sam vidjela u radnji koja prodaje mebl stofove i eko kozu. Malo je podaleko, moras ici tramvajem i izaci na tramvajskoj stanici bivsa Energoinvest (ne znam kako se sada zove), to je stanica prije Ilidze. Izadji iz tramvaja, predji ulicu i vrati se samo par metara, vidjet ces radnju, na izlozima im je mebl stof; e oni imaju i eko kozu i mislim da su cak i najpovoljniji.DiA 2005 wrote:
Hvala puno
Jos samo da mi neko napise za eko kozu...
Ova radnja je beton, isla sam nekoliko puta i uvijek izadjem sa punom kesom, a cini mi se da potrosim manje love nego kad odem na sirano ili c. vilu...i_ja_na_forumu wrote:Evo samo da javim, za slucaj da ne znate :d otvorila se radnja sa repromaterijalom u robotu na socijalnom
ja neki dan kupila nitne, bros, i privjeske za broseve, i svakakvih stvarcica, za 3 marke
nitne su 5 feninga, privjesci ( doduse mali su, da vise na brosu) isto 5 feninga, bros je 1 marka.. raj za oci radnja..
zove se fedi, feki il nesto sa F
onaj ciko na siranu je preskup.. evo ovdje su nitne 5 feninga, a kod njega 20 :S :SDiA 2005 wrote:Ova radnja je beton, isla sam nekoliko puta i uvijek izadjem sa punom kesom, a cini mi se da potrosim manje love nego kad odem na sirano ili c. vilu...i_ja_na_forumu wrote:Evo samo da javim, za slucaj da ne znate :d otvorila se radnja sa repromaterijalom u robotu na socijalnom
ja neki dan kupila nitne, bros, i privjeske za broseve, i svakakvih stvarcica, za 3 marke
nitne su 5 feninga, privjesci ( doduse mali su, da vise na brosu) isto 5 feninga, bros je 1 marka.. raj za oci radnja..
Kupila sam i ja malo nitni kod ovog cikei_ja_na_forumu wrote:onaj ciko na siranu je preskup.. evo ovdje su nitne 5 feninga, a kod njega 20 :S :SDiA 2005 wrote:Ova radnja je beton, isla sam nekoliko puta i uvijek izadjem sa punom kesom, a cini mi se da potrosim manje love nego kad odem na sirano ili c. vilu...i_ja_na_forumu wrote:Evo samo da javim, za slucaj da ne znate :d otvorila se radnja sa repromaterijalom u robotu na socijalnom
zavisi sta ti trebapetunija wrote:Da li neko "popravlja" ovaj nakit? Ili ima neka radnjica koja se tim bavi?
znam ja jednu zenu koja ima radnju s nakitom, pa ona i poravlja .. odnesi joj nek ti pogleda.petunija wrote:Imam jednu ogrlicu kojoj je pukla ona traka (konopac) ili kako se već to zovepa bih da zamijenim TO istim takvim.
Hvala