Reprezentativci A-tima BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ahmed&nedzad
#1 Reprezentativci A-tima BiH
Sad kad je Baka (navodno) odstupio, a zajedno sa njim (još manje navodno) i Pašalić, možda bi se mogle izgladiti neke nesuglasice sa pojedinim igračima koji nisu htjeli igrati za vrijeme Bake.
Na taj način bismo mogli dobiti naprimjer Rahimića, veznjaka kakav nam očajnički treba. Hajde da napravimo spisak igrača koji su reprezentativni kalibar, ali zbog nekog razloga nisu bili pozivani/odazivali se za vrijeme Bakinog mandata.
Pored Rahimića spomenuću i Topića, a prema nekima i Salihamidžić se oprostio zbog odnosa prema njemu, a ne zbog zdravlja.
Na taj način bismo mogli dobiti naprimjer Rahimića, veznjaka kakav nam očajnički treba. Hajde da napravimo spisak igrača koji su reprezentativni kalibar, ali zbog nekog razloga nisu bili pozivani/odazivali se za vrijeme Bakinog mandata.
Pored Rahimića spomenuću i Topića, a prema nekima i Salihamidžić se oprostio zbog odnosa prema njemu, a ne zbog zdravlja.
- ahmed&nedzad
Pa dobro, nećemo sada pisati neke pojedinosti o Hasanu, ima posebno tema. Htio sam da napravimo spisak igrača koji iz nekog razloga ranije nisu igrali, a sada bi se mogli vratiti/prihvatiti poziv. Ja sam naveo ove:mehopuzic wrote:nije braco otisao samo zbog bake, otisao je braco zbog sebe najvise...
kad se sjetim kad je prije tekme sa SCG dosao poslije zakazanog termina, momci dosli sa treninga umorni, a on pije sok u hladu... od tad ga i igraci ne begenišu previše
Rahimić
Topić
- ahmed&nedzad
Igrači koji su bili pozivani i igrali u kvalifikacijama za SP2006
Igrači
G O L M A N I
Goran Brašnić
Kenan Hasagić
Almir Tolja
O D B R A N A
Branimir Bajić
Džemal Berberović
Gradimir Crnogorac
Mario Jurić
Ninoslav Milenković
Vedin Musić
Safet Nadarević
Saša Papac
Emir Spahić
Velimir Vidić
S R E D N J I R E D
Zlatan Bajramović
Sergej Barbarez
Bulend Biščević
Dario Damjanović
Ivica Grlić
Vladan Grujić
Nedim Halilović
Mirko Hrgović
Sergej Jakirović
Dušan Kerkez
Santos Ricardo Lago
Albin Pelak
Hasan Salihamidžić
N A P A D
Elvir Baljić
Mladen Bartolović
Mirsad Bešlija
Dragan Blatnjak
Elvir Bolić
Almir Gredić
Zvjezdan Misimović
Čisto da vidimo čime raspolažemo.
Pored ovih, sa spiska kvalifikacija za EP 2000 još su aktivni: Alen Škoro, Edis Mulalić, Samir Duro, Samir Muratović, Almedin Hota.
Igrači
G O L M A N I
Goran Brašnić
Kenan Hasagić
Almir Tolja
O D B R A N A
Branimir Bajić
Džemal Berberović
Gradimir Crnogorac
Mario Jurić
Ninoslav Milenković
Vedin Musić
Safet Nadarević
Saša Papac
Emir Spahić
Velimir Vidić
S R E D N J I R E D
Zlatan Bajramović
Sergej Barbarez
Bulend Biščević
Dario Damjanović
Ivica Grlić
Vladan Grujić
Nedim Halilović
Mirko Hrgović
Sergej Jakirović
Dušan Kerkez
Santos Ricardo Lago
Albin Pelak
Hasan Salihamidžić
N A P A D
Elvir Baljić
Mladen Bartolović
Mirsad Bešlija
Dragan Blatnjak
Elvir Bolić
Almir Gredić
Zvjezdan Misimović
Čisto da vidimo čime raspolažemo.
Pored ovih, sa spiska kvalifikacija za EP 2000 još su aktivni: Alen Škoro, Edis Mulalić, Samir Duro, Samir Muratović, Almedin Hota.
- ahmed&nedzad
U ovim najnovijim kvalifikacijama još su pozivani: Vule Trivunović i Zlatan Muslimović.
- ahmed&nedzad
Misliš da se od ovih gore sa spiska ne može napraviti solidna ekipa?! Uračunaj tu još par igrača iz mlade koji se nameću.vatana wrote:Ma nemamo mi igraca bolan. Havdika sve.
Trojica-cetvorica nesto i valjaju, ostatak katastrofa...
-
rikardoreis
Nikad necu prezalit Sanela Jahica...kakav je on bio potencijal. i takav kakav je, juce zabio 3 gola za Zelju. Mozda jos nije kasno.
Ne spominjite, tako vam Boga, Hotu i Muratovica.
Ne spominjite, tako vam Boga, Hotu i Muratovica.
-
zzzzz
Ne lupaj, protiv Belgije je greske pravio Bajic a protiv Madjarske Milenkovic nije ni bio na terenudr.iver wrote:Meni je Milenkovic sumnjiv.
Napravio je strasne greske protiv Belgije u Briselu(izgubili 4-1) i sada protiv Mađarske promasio je loptu.
Vidim upucen si
-
mehopuzic
Kerkez je fulio loptu protiv Mađara...dr.iver wrote:Meni je Milenkovic sumnjiv.
Napravio je strasne greske protiv Belgije u Briselu(izgubili 4-1) i sada protiv Mađarske promasio je loptu.
U Belgiji su najviše griješili Papac(spustio loptu Mpenzi) i Bajić...
Milenković je za mene dobio doživotni plus kad je odigrao 90 minuta na Marakani(rodjen je u Subotici), a jedan Bajić koji je rodjen u BiH nije se usudio...
Milenkovića je zeznulo sto se nasao u aferi namještanja utakmica u Belgijskoj ligi te je proslu sezonu proveo na klupi... Trenutno dobiva sve vecu minutazu u Germinalu tako da ja ocekujem da ce se do proljeca moci puno vise ocekivati od njega