Ako si tako fin, nemoj odgovarati na samo jednu rečenicu.Ispadaš malo........rado_vidjen wrote:na moju veliku zalost ipak cu morati crtati. posljednji put.![]()
to što je odbrana kao slabiji dio tima u beton ekipi, to je čini mi se druga priča.
Šta bolanrado_vidjen wrote: bas je litek tako, sa slabom odbranom doci do finala, polufinala
![]()
a mozda odbrana i nije presudna? to najbolje znaju englezi, francuzi, talijani...
Jesam li lijepo napisaoda je za mene uzimanje boda u Briselu, VELIKO IZNENAĐENJE.Đe je problem?Nije vrijeđanje reći nekome da je fudbalska neznalica ili da se provaljuje.rado_vidjen wrote: i nije prica krenula da nije iznenadjenje pobjediti belgiju u belgiji, nego da ne bi bilo iznenadjenje izvuci 4 boda iz dvomeca sa belgijom (a da me ne bi iznenadio ni poraz tamo) Imas lijepo tema BiH- Arm., pa neka se neutralni ljudi uvjere (kao sto se i mogi uvjeriti ko je poceo sa vriedjanjem) Dakle, ne da vadis iz konteksta - nego lazes. Da ne pominjem pricu o belgiji kao supersili, potencijalno najacoj reprezentaciji (Olimpijda , U-21, ovo ono..sve sam lijepo tamo objasnio)
Ti baš nemaš odgoja, kulture komuniciranja ili si dobio premalo degeneka u životu
Ovo bi imalo smisla da ja nisam pitao, navedi mi dobru, jaku ekipu sa SLABOM odbranomrado_vidjen wrote: A zasto sam napisao da se ne moze komparirati nasa i njemacka & turska odbrana?
Iz prostog razloga sto Bosna i Herecgovina nema pretenzije igranja finala Evropskog, ili Svjetskog prvnestva, niti čak ambicije igranja polufinala, cetvrtfinala, osminefinala...
Mi imamo nesto skromnije ambicje. A to su da se po mogucnosti plasiramo na evropsko prvenstvo sa prosjecnom odbranom ( misli se na cetvorku dzemica-spahic-nadarevic-salihovic..mada ima i boljih rijesenja, moje misljenje)
Naravno, nas odlicni napad i dobar vezni red ne igra nikakvu ulogu na tom putu ka eventualnom plasmanu.![]()
Vidim da se tabletice nisu popile danasrado_vidjen wrote: Jel sad jasnije? bolje da mi ne odgovaras.![]()
Sonck zabio 5 golovarado_vidjen wrote: Na onoj prosloj temi ja rekoh da begija ima nesumnjivo bolju odbranu ( sve ima zapisano, u sta se neutralni posjetioci mogu uvjeriti) ali da im je to i jedina prednost (moje slobodno uvjerenje, zasnovano na mom ogromnom fudbalskom znanju
![]()
)
Klubove navodio samo da razjasnim zašto NISMO favoriti.Al eto, imamo tebe da nam objasniš.rado_vidjen wrote: A ti slobdno izvoli navodit klubove u kojima belgijske vedete igaraju( ili sjede na klupi) jednom luxemburgu, ili pak jednoj estoniji. ili evo ti jos jedan besplatan savjet - otidji na latvijske forume i pitaj ih: kako ste vi sa jednim poznatim igracem otisli na evropsko prvesntvo; i reci im da vjerujes da je u pitanju neka neotkrivena droga, ali da si ih ti razotkrio. Onda, kad imao slobodnog vremena, razmisljaj o uroti protiv reprezentacije engleske, koja se sa vjerovatno najjacom odbranom svijetu nije u stanju oticu na euro, a kamo li igrati finale, polufinale...
![]()
U pravu si, pitam se što mi je trebalo uopšte da ulazim u raspravu sa likom kojem je "mrsko crtati", koji mi kaže da lažem, koji mi kaže da sam "spor i slijep" .Naravno da je greška sa takvim uopšte pokušati komunicirati.Ako imaš ženu i djecu, njima to prosipaj ako te uopšte mogu trpiti i slušati.rado_vidjen wrote: I eto, sad se vjerovatno pitas sto mi je ovo trebalofakat ne znam sto ti je trebalo da mene kvotas, jer te nisam nigdje spomenuo, ali tvoj ego je morao djelovati, a ustvari si samo sve vise zapetljavao, tonuo..
Čuj povrijeđenog egarado_vidjen wrote: Nema veze, sve ti je oprosteno.Nadam se samo da zbog svog povrijedjenog ega neces navijati za Belgiju, da bi dokazao tamo neko krelcu sa foruma da si bio u pravu.
( mada meni i poraz odgovara, tj mojoj teoriji
osim kad bi nas bas rastocili:-D)
ende za svagda