Gledam tipa, doseta do pozicije krila i onako, nonsalantno postigne gol izmedju dvojice nasih.
BiH kada gubi, gubi sa stilom
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
E, jebiga sad. Počelo jedinozi wrote:Ma bruka,
mi smo prosli na osnovu licnih kvaliteta igraca.
Taktike u igri nema kako smo vidjeli u sve 4 utakmice.
Pojedinacni kvalitet igraca je bolji nego u Litvanaca a ipak smo izgubili, ako se pitate zasto razlog je jednostavan, zbog Halida.
Nema nista protiv selektora ali covjek nije za reprezentacije, otvori cevabdzinicu brate dragi pa zovi koga hoces i dijeli cevape besplatno ako te volja ali ne sramoti nam drzavu.
IGRATI MORAJU NAJBOLJI
Svi dobronamjerni ljudi ako zele da prodjemo u barazu treba da se potrude da smaknu na vrijeme Demirovica i dovedu kvalitetnog selektora.
Meni žao što se zbog patriotskog optimizma ipak odlučih da ne napravim ovakav potezcyprus wrote:Ja se spremam stavit fine pare na ovo...zecko_kupuz wrote:...Inace, necu glumiti pesimistu, ali mislim da ce sada nasi izgubiti u Litvaniji, jer su vec izborili baraz.![]()
![]()
iskreno se nadam da će ovo biti izolovano mišljenje pojedinca a ne kolektivna histerija... da ne bi bilo opet po onoj... "znam ja nas..."dinozi wrote:Ma bruka,
Pojedinacni kvalitet igraca je bolji nego u Litvanaca a ipak smo izgubili, ako se pitate zasto razlog je jednostavan, zbog Halida.
Nema nista protiv selektora ali covjek nije za reprezentacije, otvori cevabdzinicu brate dragi pa zovi koga hoces i dijeli cevape besplatno ako te volja ali ne sramoti nam drzavu.
IGRATI MORAJU NAJBOLJI
Svi dobronamjerni ljudi ako zele da prodjemo u barazu treba da se potrude da smaknu na vrijeme Demirovica i dovedu kvalitetnog selektora.
Daj bolan kakvi svedjani uzeli finsko drzavljanstvo.Momci su pripadnici svedske nacionalne manjine i rodjeni su u Finskoj.Vec sam jednom pisao na pocetku teme o ovome.Ivy wrote:ko zna?Možda netko pomisli i kaže - koji Finci? Finci, predstavnici poznate skandinavske škole rukometa, sastavljeni većinom od Šveđana koji su uzeli finsko državljanstvo budući su bili prekobrojni za dres svoje države, ali koji su svim srcem izgarali u utakmicama koje su igrali za svoju Finsku.
Da, ovo bi meni bilo isto ko da se čudit otkud Srbi i Hrvati u reprezentaciji BiHlahor wrote:Daj bolan kakvi svedjani uzeli finsko drzavljanstvo.Momci su pripadnici svedske nacionalne manjine i rodjeni su u Finskoj.Vec sam jednom pisao na pocetku teme o ovome.Ivy wrote:ko zna?Možda netko pomisli i kaže - koji Finci? Finci, predstavnici poznate skandinavske škole rukometa, sastavljeni većinom od Šveđana koji su uzeli finsko državljanstvo budući su bili prekobrojni za dres svoje države, ali koji su svim srcem izgarali u utakmicama koje su igrali za svoju Finsku.
Zao mi je ako sam uvrijedio tebe (mozda ti je Halid rodbine) ili koga drugog ali moje misljenje je da ne smijemo dozvoliti nikome da nas ponizava sa toliko razlike. Zasto je Grahovac morao braniti cijeli mec kada mu nije islo???saim_adka wrote:izvini jarane, ali ti nisi normalan.dinozi wrote:Ma bruka,
IGRATI MORAJU NAJBOLJI
sto ti je halid kriv majketi?
mogu te razumjeti jedino da ti je salman ili purivatra u rodu, a za ostalo ne znam.
halid je iz njih izvukao maksimum, prvi put imamo kontre, solidnu odbranu, izradjene akcije, nabiranje, ali...
to ali je uvijek bio nas jebeni mentalitet. on je selektirao najbolje sto imamo, radi studiozno, sistematski, ali djabe...ne moze on iskorijeniti ono nase ''lako cemo''...
mozda nismo igrali blistavo, sve na ovo je pala velika mrlja s ovim porazom, ali cilj je ispunje - baraz osiguran. treba cekati do kraja mjeseca da vidimo koga smo izvukli u barazu, a do tada jos par okupljanja, uigravanje i dolazak skoke i martinovica da pojacaju konkurenciju. baraz se igra na kraju sezone kad su igraci u formi, a sada nam vecina nisu bila u formi sto zbog povreda sto zbog neigranja u maticnim klubovima.
van Basten wrote:upravo tako... znalo se da će biti zijan gore 99%, upravo zbog već legendarnog našeg mentaliteta... završili posao i hajmo se zafrkavati... ok je da svi dobiju šansu, ko je igrao manje u prve tri tekme da sad odigra više i pokaže koliko može, ali nije ok ovako bahato pristupiti svemu.
Upravo to nas i odvaja od velikih ekipa... npr protiv Hrvatske smo igrali kad za njih nisu igrali ni Balić, Džomba, Metličić... ali su rezerve njihove toliko grizle da se to nije ni osjetilo. Naše rezerve igraju kao po kazni.
btw, dopustili smo da zijanimo gore 39:25 (18:16)... drugo poluvrijeme smo zijanili 21:9
lahor wrote:Ljudi, kako zavrsi ova zadnja tekma u Litvaniji...???? Vidim pominje se neka katastrofa ali niko da napise rezultat....
Crna Gora i Češka - 20% šansivan Basten wrote:kad smo već kod baraža... spsiak potencijalnih protivnika je slijedeći: Poraženi iz meča Norveška - Švedska, Poljska, Mađarska, Slovenija, Španija, Island, Crna Gora, Rusija, Češka.
Težak izbor... iako ja vidim par ekipa (ne puno) protiv kojih ne bih potpisao predaju. Biće važno i domaćinstvo prve utakmice
Norveskoj je bekovska linija sinoc bila losa.red07 wrote:ja mislim da se moze i sa norveskom igrati barem egal, vecina im je starijih igraca i garant ce se oprastati od reprezentacije, a koliko sam ja vidio sinoc, nemaju brate neku igru.... vise na domacinstvo su i dosli do borbe za polufinale...
jedino ne znam kako su dance dobili, nikako mi to nije jasno...
uglavnom da se vrati martinovic i uz zdravog terzica, te harmandica u formi, imamo dobru bekovsku liniju, (prcu da ne spominjem-drama igrac)
i lijevo krilo nam treba bolje, stojanovic nije u formi nikako
ako bi ja birao , moj izbor je crna gora ili norveska