PasHon1 wrote:The match was stopped in the 49th minute due to a large number of objects thrown onto the playing field.
Smjesno
Jest, ako ne vidiš.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
PasHon1 wrote:The match was stopped in the 49th minute due to a large number of objects thrown onto the playing field.
Smjesno
Normalno, kada je Savez ozbiljan i kada ih "pritisne", onda su i kazne manje.cyprus wrote:Ja ovo nešto shvatam kao pomilovanje
Pa onaj nash iz saveza je rekao da ocekuju min 30000-50000 eura kazneMcDizdar wrote:7.500€ mala kazna?
Upravo madjarska ukida vize. Citaj vijesti i nemoj nekoj rukometnoj, bilo kojoj utakmici davati vaznost koja joj ne pripada.njih je strah nas. i zato nas ne zele nigdje. ni na SP, ni na EP, ni u EU, ne ukidaju nam vize...
gdje si procitao za vize. to je dobro ako je tako. ali posto je madjarska u EU nisam bas siguran da ''ukidaju vize''. to bi znacilo da udjes u madjarsku i onda ides svuda po EU.Luke Perry wrote:Upravo madjarska ukida vize. Citaj vijesti i nemoj nekoj rukometnoj, bilo kojoj utakmici davati vaznost koja joj ne pripada.njih je strah nas. i zato nas ne zele nigdje. ni na SP, ni na EP, ni u EU, ne ukidaju nam vize...
bilo cini mi se bas na sa-x prije koji dan. najvjerovatnije 2009.gdje si procitao za vize.
a to. ma nista od toga. ja kontao nesto najnovije i ukidanje za koji mjesec. sve ce ici svojim redom nakon potpisivanja SSP i bijelog puta ili kako se vec zove ono za bezvizni rezim. i da sve zavisi od nas.Luke Perry wrote:bilo cini mi se bas na sa-x prije koji dan. najvjerovatnije 2009.gdje si procitao za vize.
saibaba wrote:Imamo li kakve šanse da prođemo dalje ?
Hoče li delegat biti kažnjen ?
da je kako na guzove na SP...samo da mi je znati što bismo išli uopšte, da malo još demonstriramo snagu, ali na tribinama a ne na terenu...saibaba wrote:Imamo li kakve šanse da prođemo dalje ?
Hoče li delegat biti kažnjen ?
Zato se i igraju dva poluvremena, da se vidi ko je bolji na duze staze. Sto se tice prava na SP, pa nije ni Srbija nesto rasturala pa je opet izborila mjesto protiv Ceske. Sta sad oni treba da kazu; neka hvala, posto ih nismo rasturili nije ni nama mjesto na SP?!Rambo-Amadeus wrote:Ma ja sam mislio da nas garant nema u naredne dvije kvalifikacije...inace ono je sramota sta rade nasi navijaci u Skenderiji, ne moze se , sinovi moji, na silu i gadjanjem sudija proci na veliko takmicenje, ako nisi u stanju da glat nekog dobijes u barazu, kao sto su nas Madjari lagano dobivali, onda nemoj brate ni prsit se nesta, hoces ti na SP, a igraci k'o da nisu hljeba jeli 5 dana...gledao sam samo prvo poluvrijeme i to je sasma dovoljno da se stekne realna slika i odraz kvaliteta rukometa nase reprezentacije. Hebote, daju ti golove s 10-11 metara ko da s pola metra pucaju, nase odbrane nema u qrtzu a u napadu se znaju samo zaletiti na horuk pa ako prodje prodje...slabo, sinko, slabo je to za jedno veliko SP...