Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bato99
#1 Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
je li došlo vrijeme da reprezentacija BiH igra na cijelom teritoriju države ako ne službenu onda prijateljsku utakmicu??? šta vi mislite
-
shadow
#2 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
Mislim da bi najbolje bilo da repka odigra prijateljsku sa Hrvatskom u Mostaru a sa Srbijom u BL tako da gradjani ova dva grada dobiju priliku pokazati svima kako se voli drzava 
-
Fozgen
#3 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
shadow wrote:Mislim da bi najbolje bilo da repka odigra prijateljsku sa Hrvatskom u Mostaru a sa Srbijom u BL tako da gradjani ova dva grada dobiju priliku pokazati svima kako se voli drzava
Potpisujem, samo bi biloa jako upitno ko bi tu bio "domacin"
- Epitop
#4 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
Pošto je trenutno u toku procedura izbora projekta za novi stadion u Banjaluci na kojem su prijavljene firme po jedna iz BiH, Grčke,Rusije i Njemačke mislim da bi bilo fino da na otvaranju tog novog stadiona zaigraju "prijateljsku" utakmicu BiH i Srbija.
Mislim da bi bilo fino da se igraju utakmice i u Mostaru i i Banjaluci, ali ne sa susjedima, a opet na drugoj strani savezu to nije u interesu jer ne bi bilo mnogo prodanih karata.
Mislim da bi bilo fino da se igraju utakmice i u Mostaru i i Banjaluci, ali ne sa susjedima, a opet na drugoj strani savezu to nije u interesu jer ne bi bilo mnogo prodanih karata.
- burek_in_space
#5 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
Mislim da si neshto dobro cugnuo i otvorio temu!bato99 wrote:je li došlo vrijeme da reprezentacija BiH igra na cijelom teritoriju države ako ne službenu onda prijateljsku utakmicu??? šta vi mislite
-
zoka213
#6 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
Reka BiH igraće prijateljsku u Novom Pazaru sa Srbijom, zatim BiH protiv Hrvatske u Mostaru i Bih Protiv Srbije u Banja Luci.
- veljaca
#7 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
Da nije ovih mafijasa iz Saveza - bilo bi normalno da BiH igra utakmice - SIROM BiH ( Sarajevo, Mostar, B.Luka, Zenica, Tuzla, S. Brijeg, Trebinje, Laktasi, Bihac, Visegrad, Zvornik, ....). Pitanje je samo da li bi se ZVANICNE utakmice mogle igrati po ovim mjestima koji nemaju stadione koji tehnicki ispunjavaju uslove. Po meni Reprezentacija BiH MORA igrati i u Mostaru i u Banja Luci - ZBOG SEBE a i ZBOG DRZAVE BiH. 
- bijelo_dugme
#8 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
Htjeo je Kodro na tome radit al eto, otjerase ga govna.bato99 wrote:je li došlo vrijeme da reprezentacija BiH igra na cijelom teritoriju države ako ne službenu onda prijateljsku utakmicu??? šta vi mislite
- cyprus
#9 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
Pa trebalo bi pokušat. Za početak sa nekakvom bezzeze utakmicom, tipa ugovorit prijateljsku sa Andorom, pa vidjet kakva će situacija i atmosfera bit.
Jesul ono mladi BiH i Slovenije ima nekoliko godina igrali u Modriči (1:0), a atmosfera bila korektna?
Jesul ono mladi BiH i Slovenije ima nekoliko godina igrali u Modriči (1:0), a atmosfera bila korektna?
- kofi anan
- bato99
#11 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
molim moderaciju da izbriše ovu temu bio sam pijan kad sam je postavljo
- simonese
#12 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
bato99 wrote:molim moderaciju da izbriše ovu temu bio sam pijan kad sam je postavljo
haj uzdravlje,zivio ti meni
- simonese
#13 Re: Reprezentacija BiH u Mostaru i Banja luci????
u Mostaru gledat ce mo R. Bosna - R. Hercegovina
a u glavnom gradu republike Sumske R. Bosna - R. Srpska
a u glavnom gradu republike Sumske R. Bosna - R. Srpska