reprezentacija bih

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
pudlica

#1 reprezentacija bih

Post by pudlica »

zasto nasa fudbalska reprezentacija uvijek igra na bilinom polju.sta fali kosevu.bice vise raje i puno bolje.jebote nesmijem sa starcima otici u zenicu a ne da idem na tekmu
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Zato što su naši igrači i glupo rukovodstvo stvorili tu kvaku u glavi da jedino na Bilinom Polju možemo pobjediti, sve dok prvi put ne zijanimo, e onda nikog nigdje nećemo moći pobjediti.

Jebote, dok svjetske reprezentacije angažuju timove psihologa da igrače lišava vezanosti za terene i slične psihološke zamke, naši to zdušno podržavaju.
dr.iver

Post by dr.iver »

Ne igra uvijek.

A sad malo o razlozima:
Publika je bolja 10 puta u Zenici. Navija se od prve do zadnje minute. Nema atletske staze, pa je publika bliže terenu. Teren stadiona Bilino polje je manji pa naši igraci se bolje snalaze(manje trce).
Na kosevu je suprotno, publika je daleko i vecinu vremena suti/sjedi nezainteresovano. Da ne bude zabune, bio sam na 90% utakmica BiH i u Zenici i u sarajevu. Bude vise raje na kosevu iz prostog razloga sto je stadion veci.

Zenica kao grad zivi za fudbal, za Celik, za reprezentaciju. Sve utakmice svih reprezentacija bi se trebale igrati u Zenici.

Ti sto ne smijes doci to je tvoj licni problem. Ja sam iz Zenice i idem gdje god hocu bez problema, bez "staraca". Dođi slobodno na tekmu reprezentacije, nece ti niko praviti probleme nikakve(ako se toga bojis).

Naravno doci sa dresom fk sarajeva je glupost (zeljo je bolji, on moze proci), meni to licno ne bi smetalo, ali uvijek ima seljaka kojima to smeta, a naucili su precizno bacati kamenje.
pudlica

Post by pudlica »

nisam nista mislio lose o zenici i to.nego zbog tih seljaka.jaran mi je 2 dana lezo u bolnici poslije tekme u zenici(celik-sarajevo).ma moze se i na kosevu navijati.ovo protiv francuza je bilo ono.prijateljska pa hajd al eno ti drugih utakmica srbija,danska itd.navijalo se stalno.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Super je zenička publika.

Dobiju utakmicu sa Norveškom i onda čitav stadion imitira majmuna kad Carew primi loptu što rezultira da ispuše domaćinstvo presudne uakmice sa Danskom.

Naši imaju blokadu prema Koševu, naravno ne završi se bajno.

Dobiju utakmicu sa Španijom, onda pogode bilijarskom kuglom pogode igrača, i naravno ispuše jako bitnu utakmicu sa SCG.

Naši opet imaju blokadu prema Koševu, i osvojimo samo bod protiv SCG.

Ma najinteligentnija publika u regionu!
Santos

Post by Santos »

Jebite me ako nije najbolje da se Velezu napravi stadion od jedno 15.000 i tamo preselit i A i mlade.Najbolji navijaci.Nema huligana kurcenja nekakvih podmuklosti tamo treba igrat.
p0go

Post by p0go »

u Zenici fanaticosi uvjek naprave super atmosferu najbolje da se sve utakmice tamo igraju !
zzzzz

Post by zzzzz »

dr.iver wrote: Teren stadiona Bilino polje je manji pa naši igraci se bolje snalaze(manje trce)
A onda dodju u Brisel irazbiju ih ljudi ko beba zvecku......jer nasi ne znaju igrati na "velikom terenu" :-)

ps.
razlog sto ti mozes otici na utakmicu u Sarajevo je taj sto Sarajevo nema komleksa spram Zenice pa te nece niko dirati, dok se to isto ne moze reci za Zenicu (bar za taj "navijacki" dio populacije )
Beslija

Post by Beslija »

Publika bliza terenu , vise ima uticaja na desavanja....teren manji od koseva a nasi igraci su vise tehnicke sposobnosti nego fizicke...itd
pirmin

Post by pirmin »

Santos wrote:Jebite me ako nije najbolje da se Velezu napravi stadion od jedno 15.000 i tamo preselit i A i mlade.Najbolji navijaci.Nema huligana kurcenja nekakvih podmuklosti tamo treba igrat.
Ovo je dobra ideja-podrzavam :) !
RA bi bili odlicni organizatori navijanja na reprezentativnim utakmicama.

Moja je zelja da se nikad vise ne igra u Zenici.
Barem mene tamo voda vise nikad nece nanjeti od kad sam morao protiv Belgije gledati onu ogromnu tursku zastavu,osjecao sam se kao na stadionu Genclerbiligija,(gdje je smajo sto povraca).
Protiv Zenicana nemam nista protiv,cak stavise,za njih nekolicinu bih ruku dao ali Tursku mrzim iz dna duse a ona je tamo svetinja.
nineac

Post by nineac »

Prvo covjeka niko nije pogodio bilijarskom kuglom nego upaljacem. Da ga je neko pogodio sa Zapadne tribine kuglom bio bi na mjestu mrtav jer je dobuio po sred glave.
Drugo sarajevska publika je nekad zainteresovana nekad ne. Zavisi ko igra, dok u zenici moze dovi Albanija opet je pun stadion. Mislim da utakmice protiv Rumunije i Njemacke su najbolje pokazale odnos publike.
To sto neko nemoze doci bez staraca u Zenicu je njegov licni problem, ali nevidim razloga sto nemozes.
Kada smo kod povreda, i moj jaran je lezao na Kosevu poslije utakmice Sarajevo-Celik u Sarajevo, pa sta sad?
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Ej trebali bi smo u visokom napravit stadion!!
Teren velicine kao Highbury, tribine kao kod Campa Noua i krov kao na San Siru.
Samo kako ce se zvat???

A sad ozbiljno:bio sam u Zenici nekoliko puta i ne vole bas sarajlije sto nikako nemogu razumjet, ja njih smatram kao i sve Bosance I Hercegovce tj. odavde su, ali neki od Zenickih navijaca ocito imaju kompleks prema Sarajlijama.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Iz Sarajeva sam ali svejedno apsolutno podrzavam da reprezentacija igra u Zenici! Prestanimo vise iskompleksirano sve da vucemo u Sarajevo! Ako su sebi igraci napravili tu "Kvaku" da mogu pobijediti u Zenici onda neka im!
I mani se @pudlice price molim te da ne mozes otici sa starcima u Zenicu a kamoli na utakmicu! Djelujes smijesno!
BECHO

Post by BECHO »

Neka ba, hajmo na Kosevu igrat', tamo nikad nismo gubili k'o u Zenici! :D
lampard

Post by lampard »

sto ne bi malo u banjoj luci poigrali :D :D :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

lampard wrote:sto ne bi malo u banjoj luci poigrali :D :D :D
Zato sto sumnjam da bi ti dosao da podrzis reprezentaciju BiH!
Da crtam dalje?
lampard

Post by lampard »

daduli_sa wrote:
lampard wrote:sto ne bi malo u banjoj luci poigrali :D :D :D
Zato sto sumnjam da bi ti dosao da podrzis reprezentaciju BiH!
Da crtam dalje?

nemoj crtati dalje svega ti,pravo si los u tome,ja nisam iz banjaluke nego iz sarajeva,i kad imam para i vremena odem na utakmicu bih,kao recimo protiv francuske,al mislim sto se ne bi probalo igrati i u republici srpskoj,na pocetku bi vjerovatno bilo karina,ali mislim da bi vremenom postajalo bolje. :D :D :D
jazzer

Post by jazzer »

[/quote]
nemoj crtati dalje svega ti,pravo si los u tome,ja nisam iz banjaluke nego iz sarajeva,i kad imam para i vremena odem na utakmicu bih,kao recimo protiv francuske,al mislim sto se ne bi probalo igrati i u republici srpskoj,na pocetku bi vjerovatno bilo karina,ali mislim da bi vremenom postajalo bolje. :D :D :D[/quote]

Mislim da se tamo zvanicna utakmica A reprezentacije nece odigrati
ni u narednom desetljecu, nazalost, a sve zbog ''borbe za republiku
sumsku''.
Post Reply