ti ga to poznajes kao covjeka ,jel?hrasno38 wrote:Hasan kao fudbaler u Njemackoj extra klasa.
Hasan kao fudbaler u reprezentaciji nula.
Hasan kao covjek u reprezentaciji nula.
Hasan generalno kao BH drzavljanin e to nema niko pravo od nas da sudi.
repka i hasan salihamidzic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Murat Sabanovic
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Murate rekao sam "kao covjek u reprezentaciji". Covjeka koji malo malo ostavi svoje drugove na cijedilu i to kad je najpotrebnije (mislim na crvene kartone) izvini ali ne mogu definisati drukcije. A zadnja stavka se odnoslila generalno kao covjeka.Murat Sabanovic wrote:ti ga to poznajes kao covjeka ,jel?hrasno38 wrote:Hasan kao fudbaler u Njemackoj extra klasa.
-
c4dinamit
ljudi ja Hasana ne volim ono organski....ali mislim da treba njegovo neigranje i nezalaganje u reprezentaciji traziti negdje drugo...
ja mislim da onaj nas Savez treba dobro isprasiti,rastjerati, itd itd....
jedini Baka ondje vrijedi,covjek pokusava da napravi nesto od nasih...
Druga stvar...koliko nasi reprezentativci dobivaju za igranje tih utakmica?daj Boze da im plate prevoz,hebiga...
kad sam cuo da srbima daju za 6 bodova protiv litvanije(!!!!!???) i spanije po 30000eura...kontam...jel nasi dobiju tako nesto...bod u spaniji(objektivno pobjeda,da nije bilo sudije i spanske popularnosti)...pa doslovno rasipanje srbije i spanije u bosni...pa sad ovo na kraju...ljudi daju previse u odnosu kako se ophodi prema njima...
pripreme u zenici...ljudi u hotelu neke "znj" kategorije...ma glupo je trositi rijeci...
da sam Hasan ne bih nikad igrao za repku...
ja mislim da onaj nas Savez treba dobro isprasiti,rastjerati, itd itd....
jedini Baka ondje vrijedi,covjek pokusava da napravi nesto od nasih...
Druga stvar...koliko nasi reprezentativci dobivaju za igranje tih utakmica?daj Boze da im plate prevoz,hebiga...
kad sam cuo da srbima daju za 6 bodova protiv litvanije(!!!!!???) i spanije po 30000eura...kontam...jel nasi dobiju tako nesto...bod u spaniji(objektivno pobjeda,da nije bilo sudije i spanske popularnosti)...pa doslovno rasipanje srbije i spanije u bosni...pa sad ovo na kraju...ljudi daju previse u odnosu kako se ophodi prema njima...
pripreme u zenici...ljudi u hotelu neke "znj" kategorije...ma glupo je trositi rijeci...
da sam Hasan ne bih nikad igrao za repku...
-
Crazy MoFu
Al' zato ti sve znas oko Hasana.
JEBO HASANA. Frajer nema pojma sa fudbalom. On u Bajernu igra jer treba neko da zacepi rupe. Fudbalsko znanje NULA. Nabij loptu i trci za njom.
Za reprezentaciju nikad nije odigrao kako treba (treba priznati i to da nema saigrace kao u Bajernu, ali ....). Uvijek je nesto povrijedjen, a ako Bajern igra u subotu, Braco je u prvom sastavu. Dokle! Sve dok nam je selektor onaj delegat od Blaza Sliskovica.
Elvir Bolic!!! Njega sam najvise gotivio u repki. Ali covjek je jednostavno prestar za centarfora. Miske makar uzme loptu pa potrci sa njom, a Bola ako uspije da se izbori za sut sa 25 metara ili nesto iz kornera.
Mozda ste primjetili kako Baka (veliki strucnjak, hahaha) u 15 minuti protiv Litve govori Boli nakon sto je ovaj ''zaganjao'' njihovu odbranu ''Bola odmori malo'', hahaahaahahahahahahhaahhaahahaha.
JEBO HASANA. Frajer nema pojma sa fudbalom. On u Bajernu igra jer treba neko da zacepi rupe. Fudbalsko znanje NULA. Nabij loptu i trci za njom.
Za reprezentaciju nikad nije odigrao kako treba (treba priznati i to da nema saigrace kao u Bajernu, ali ....). Uvijek je nesto povrijedjen, a ako Bajern igra u subotu, Braco je u prvom sastavu. Dokle! Sve dok nam je selektor onaj delegat od Blaza Sliskovica.
Elvir Bolic!!! Njega sam najvise gotivio u repki. Ali covjek je jednostavno prestar za centarfora. Miske makar uzme loptu pa potrci sa njom, a Bola ako uspije da se izbori za sut sa 25 metara ili nesto iz kornera.
Mozda ste primjetili kako Baka (veliki strucnjak, hahaha) u 15 minuti protiv Litve govori Boli nakon sto je ovaj ''zaganjao'' njihovu odbranu ''Bola odmori malo'', hahaahaahahahahahahhaahhaahahaha.
- Murat Sabanovic
naveo sam i sam da se 2-3 puta ponio ko amaterhrasno38 wrote:Murate rekao sam "kao covjek u reprezentaciji". Covjeka koji malo malo ostavi svoje drugove na cijedilu i to kad je najpotrebnije (mislim na crvene kartone) izvini ali ne mogu definisati drukcije. A zadnja stavka se odnoslila generalno kao covjeka.Murat Sabanovic wrote:ti ga to poznajes kao covjeka ,jel?hrasno38 wrote:Hasan kao fudbaler u Njemackoj extra klasa.
ali to je njegovo nezdovoljstvo zbog neuspjeha bh repke
vjerujem da nije namjerno isao da zaradi te kartone,ali eto dobio ih je i sta sad....
- hrasno38
Mozda i nije namjerno ali je tako izgledalo. On ne igra u reprezentaciji za Pasalica i Baku nego za svoju drzavu. Uporedi njega i Barbareza i sve ce ti se reci.Murat Sabanovic wrote:naveo sam i sam da se 2-3 puta ponio ko amaterhrasno38 wrote:Murate rekao sam "kao covjek u reprezentaciji". Covjeka koji malo malo ostavi svoje drugove na cijedilu i to kad je najpotrebnije (mislim na crvene kartone) izvini ali ne mogu definisati drukcije. A zadnja stavka se odnoslila generalno kao covjeka.Murat Sabanovic wrote: ti ga to poznajes kao covjeka ,jel?
vjerujem da nije namjerno isao da zaradi te kartone,ali eto dobio ih je i sta sad....
- Murat Sabanovic
sve je to u redu barbarez je veca klasa od hasana...hrasno38 wrote:Mozda i nije namjerno ali je tako izgledalo. On ne igra u reprezentaciji za Pasalica i Baku nego za svoju drzavu. Uporedi njega i Barbareza i sve ce ti se reci.Murat Sabanovic wrote:naveo sam i sam da se 2-3 puta ponio ko amaterhrasno38 wrote: Murate rekao sam "kao covjek u reprezentaciji". Covjeka koji malo malo ostavi svoje drugove na cijedilu i to kad je najpotrebnije (mislim na crvene kartone) izvini ali ne mogu definisati drukcije. A zadnja stavka se odnoslila generalno kao covjeka.
ali da si igrac i da te jebe sliskovic, pasalis ,usaanovic reagovao bi mozda gore nego hasan.
pogledaj samo igrace koji nece vise da iigraju ili nikad ne poigrase za bh.
ibarhimovic,topic hujdurovic akrapovic rahimic,piplica kucukovic a ima ih jos
mene samo nervira ,sto su svi okomili na hasana vise nego na savez.
- hrasno38
Slusaj puno je postenije reci "NECU" nego zavlaciti i saigrace i publiku. Da se razumijemo mentalitet Hasanov mi je jako dobro poznat. Sjedio sam i sa njim i sa Barbarezom i u normalnom ljudskom razgovoru i te kako se vide razlike. Otprilike ti je to kad jedann mali djecak iz malog gradica dodje u veliki grad i postane zvijezda. Hasan je podobro ufuran momak u svakom pogledu. OK takve i jesu zvijezde ali isto tako se uvijek mora sjetiti ko je i odakle je dosao. Mnogi to nisu uspjeli i sad su duboko pod zemljom.Murat Sabanovic wrote:sve je to u redu barbarez je veca klasa od hasana...hrasno38 wrote:Mozda i nije namjerno ali je tako izgledalo. On ne igra u reprezentaciji za Pasalica i Baku nego za svoju drzavu. Uporedi njega i Barbareza i sve ce ti se reci.Murat Sabanovic wrote: naveo sam i sam da se 2-3 puta ponio ko amater
ali da si igrac i da te jebe sliskovic, pasalis ,usaanovic reagovao bi mozda gore nego hasan.
pogledaj samo igrace koji nece vise da iigraju ili nikad ne poigrase za bh.
ibarhimovic,topic hujdurovic akrapovic rahimic,piplica kucukovic a ima ih jos
mene samo nervira ,sto su svi okomili na hasana vise nego na savez.
- Murat Sabanovic
izvini prijatelju... ali uz malu kaficu s konto si kakav je hasanov mentalitet
to pomalo mi cudno zvuci.. mozda hasan djeluje ufurano ,ali mislim da nije.ja barabareza ne uvlacim u razgovor ,jer kao sto sam naveo da je veca klasa od njega...
ipak nasa misljenja ce ostati kakva jesu, a ja vjerujem da nam hasan jos treba i da ce nas jos puno obradovati
imao je par losih utakmica u kojima se nije ponasao dostojno jednom prohesionalcu .pa sta sad?
smatram da njemu treba podrsku dati,a ne jebavat mu mater ko god stigne .kada mu se podrska da , onda ce on a i mi zadovoljniji biti.
onda i rezultat izostati nece. jednog reprezntativca gotiviti a drugom zvizdati nije korektno ,inace obojica isti cilj imaju .....njemacka2006
to pomalo mi cudno zvuci.. mozda hasan djeluje ufurano ,ali mislim da nije.ja barabareza ne uvlacim u razgovor ,jer kao sto sam naveo da je veca klasa od njega...
ipak nasa misljenja ce ostati kakva jesu, a ja vjerujem da nam hasan jos treba i da ce nas jos puno obradovati
imao je par losih utakmica u kojima se nije ponasao dostojno jednom prohesionalcu .pa sta sad?
smatram da njemu treba podrsku dati,a ne jebavat mu mater ko god stigne .kada mu se podrska da , onda ce on a i mi zadovoljniji biti.
onda i rezultat izostati nece. jednog reprezntativca gotiviti a drugom zvizdati nije korektno ,inace obojica isti cilj imaju .....njemacka2006
- hrasno38
ja nisam nikada rekao da nama Hasan ne treba. Ali nam treba Hasan kome ce drzavni grb biti svetinja. I nikada mu nisam nista jebavao jer svako je svoj gospodar i moze da radi onako kako misli da je ispravno ali naravno da ce raja zvizdati Hasanu a pljeskati recimo Barbarezu, Bajramovicu, Grujicu, Musicu i da ne nabrajam vise jer ginu za dres najdraze nam drzave. Hasan ne gine, zar ne?Murat Sabanovic wrote:izvini prijatelju... ali uz malu kaficu s konto si kakav je hasanov mentalitet
- Murat Sabanovic
nisam mislio na tebe ..ovo za majku ali ima seronja koji psuju i koji covjeka vrijedajuhrasno38 wrote:ja nisam nikada rekao da nama Hasan ne treba. Ali nam treba Hasan kome ce drzavni grb biti svetinja. I nikada mu nisam nista jebavao jer svako je svoj gospodar i moze da radi onako kako misli da je ispravno ali naravno da ce raja zvizdati Hasanu a pljeskati recimo Barbarezu, Bajramovicu, Grujicu, Musicu i da ne nabrajam vise jer ginu za dres najdraze nam drzave. Hasan ne gine, zar ne?Murat Sabanovic wrote:izvini prijatelju... ali uz malu kaficu s konto si kakav je hasanov mentalitet
mislim da je hasan imao i jakih utakmica i da se nije stedio,ni sekunde
mislim isto tako da su mediji na njega hajku napravili koja jos uvjek traje...a mi smo toliko naivni i sta god procitamo ,mislimo da je tako....
jebavat ga
-
No_Comment
Dobar je Hasan ...samo da josh hoce malo bolje zagristi travnjak kada je igranje za BIH u pitanju...inace za Bayern igra tj. ima ga svugdje po terenu...pravi vodonosha...shteta shto je Papac imao saobracajni udes
...nedostajace nam u Beogradu...nadam se da ce se shto prije oporaviti i vratiti na travnjak i u reprezentaciju naravno....
-
No_Comment
Mozda se ovo bolje rimuje...
Bosna ima svog Kneza nasheg Serdju Barbareza...
Mada mu titula kralj bolje pristaje...
Bosna ima svog Kneza nasheg Serdju Barbareza...
Mada mu titula kralj bolje pristaje...
-
savjest
http://www.nezavisne.com/dnevne/sport/sp09142005-02.phpSalihamidžić će biti spreman za SCG
"Hasan Salihamidžić oporavit će se u potpunosti do naših odlučujućih utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo "Njemačka 2006".
Njegova povreda prepona, nakon uspješne operacije, gotovo je sanirana, počeo je trenirati 8. septembra i prema posljednjim predviđanjima ljekara bit će sto posto "fit" za najdalje deset dana i naredne utakmice Bajerna.
Ma sta god ko mislio ovo je dobra vijest i on ce biti vise nego potreban u beogradu.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
kao i obichno, oni najglasniji, najborbeniji protiv saveza su se ucutali nakon 10 dana...Murat Sabanovic wrote: mene samo nervira ,sto su svi okomili na hasana vise nego na savez.
i sramota je da se vise laprda o hasanu, nego o savezu...
nesto i ne idem na utakmice reprezentacije jer me boli cinjenica da se uvijek za rukav vuku nashi fudbaleri koji igraju po stranim klubovima desetak godina vec, a ne pruza se nada domacim fudbalerima koji ginu na terenu...
dugo im je trebalo Bukija da zovnu, a momak sat vremna prije i poslije treninga sam trenira na travnjaku....gine za loptom....ali jok, bitnije je manekena zvati...
Hasan...povreda za povredom...maneken...
a opet, sta mu se nudi??? shipak i njemu i svima... i iskreno, dokle god je ovakva situacija, i ne treba da se lomi...ko pasha za Bayern igra, kod nas se setka po terenu (rijeci BHFanaticosa, ne moje)....
a Sergej....vjeciti optimista.... igra, i nada se boljem sutra
-
joker
Vi kao da patite od amnezije.
Tema bi trebala biti "Hasan-prije i poslije potpisivanja za Bajern".
Da odmah rascistimo, Hasan je trenutno jedan od nasih najboljih fudbalera (i koji igraju i koji ne igraju za BiH), ali da je najbolji koji se ikad rodio u BiH to je smijesno (Ferhatovic, Susic, Bajevic, Halihodzic, Hadzibegic, Pasic, Bazdarevic, Kodro)... Ipak je prevelika konkurencija.
Hasan jeste ginuo za reprezentaciju, ali onda kada je bio mladi, nepoznati igrac zeljan dokazivanja. Kada je trebalo sebi dici cijenu i sto bolje se prodati pruzao je izuzetne partije u istoj onoj reprezentaciji sa manje-vise istim igracima i problemima kakva je i danas. Medjutim, nakon sto se prodao, sada kao nema s kim igrati, pa i ne moze pruziti sve od sebe?! Ma dajte... Kada neko daje sve od sebe to se odmah vidi, pogotovo kada su svi slabi a ti gines, tada jos vise dolazi do izrazaja tvoja zrtva na terenu... Primjer onoga koji uvijek daje sebe je Barbarez.
Danska? Hasan ginuo, ostali losi? A sta je bilo sa ostalih 9 utakmica? Hasan nista nije pokazao, zaradjivao zute i crvene da ga ne bi zvali, i zajebao nas! Da je on onako igrao kao protiv Danske i ostale utakmice, mi bismo se plasirali direktno.
Hasan progovorio protiv ovih u savezu?
Pa upravo je on sa njima surovao kada su se Kodro, Bolic i ostali pobunili protiv pojedinih ljudi u savezu. I upravo ti iz saveza tom istom Hasanu svasta dopustaju.
Zakaci se sa nekim iz repke namjerno, naljuti se, uzme stvari i avionom ode sa priprema. I umjesto da ga se lincuje zbog takvog ponasanja, nasi ga lopovi (njegovi pusikurci) vade da ide na operaciju prepona. Kao mi ovdje nemamo satelitski program, sta li? Za tri dana Hasan igra citavu utakmicu za Bajern, pa onda i narednih nekoliko kola. A kao za repku je povrijedjen?! Jad!
Da je homic znao da ce ga zvati Nijemci i da je znao da ce postati taj kalibar igraca, ne bi on za nas ni igrao, cekao bi on poziv Nijemaca.
A to sto njega boli neka stvar za ono sta ovdje o njemu misle i pricaju samo dokazuje koliko mu je stalo i do repke i do BiH i do svega ovdje. Pa sto bi onda mi njega jada dizali u zvijezde. Dok drugi jedva cekaju da dodju u BiH, on jad ne pamtim kad je bio ovdje...
I na kraju, kada bi Hasan sada odigrao protiv SCG i pruzio dobru igru, bez obzira na rezultat, ovdje bi pojedini imbecili poceli njega iskivati u zvijezde, a to sto je Hasan ostalih 9 utakmica zabusavao, ili nije igrao, ili dobijao crvene kartone (sto u Bajernu ne znam je li mu se ijednom desilo), to niko ne bi ni spomenuo. Ma "zavidim" pojedincima na ovom forumu na inteligenciji...
Da odmah rascistimo, Hasan je trenutno jedan od nasih najboljih fudbalera (i koji igraju i koji ne igraju za BiH), ali da je najbolji koji se ikad rodio u BiH to je smijesno (Ferhatovic, Susic, Bajevic, Halihodzic, Hadzibegic, Pasic, Bazdarevic, Kodro)... Ipak je prevelika konkurencija.
Hasan jeste ginuo za reprezentaciju, ali onda kada je bio mladi, nepoznati igrac zeljan dokazivanja. Kada je trebalo sebi dici cijenu i sto bolje se prodati pruzao je izuzetne partije u istoj onoj reprezentaciji sa manje-vise istim igracima i problemima kakva je i danas. Medjutim, nakon sto se prodao, sada kao nema s kim igrati, pa i ne moze pruziti sve od sebe?! Ma dajte... Kada neko daje sve od sebe to se odmah vidi, pogotovo kada su svi slabi a ti gines, tada jos vise dolazi do izrazaja tvoja zrtva na terenu... Primjer onoga koji uvijek daje sebe je Barbarez.
Danska? Hasan ginuo, ostali losi? A sta je bilo sa ostalih 9 utakmica? Hasan nista nije pokazao, zaradjivao zute i crvene da ga ne bi zvali, i zajebao nas! Da je on onako igrao kao protiv Danske i ostale utakmice, mi bismo se plasirali direktno.
Pa upravo je on sa njima surovao kada su se Kodro, Bolic i ostali pobunili protiv pojedinih ljudi u savezu. I upravo ti iz saveza tom istom Hasanu svasta dopustaju.
Zakaci se sa nekim iz repke namjerno, naljuti se, uzme stvari i avionom ode sa priprema. I umjesto da ga se lincuje zbog takvog ponasanja, nasi ga lopovi (njegovi pusikurci) vade da ide na operaciju prepona. Kao mi ovdje nemamo satelitski program, sta li? Za tri dana Hasan igra citavu utakmicu za Bajern, pa onda i narednih nekoliko kola. A kao za repku je povrijedjen?! Jad!
Da je homic znao da ce ga zvati Nijemci i da je znao da ce postati taj kalibar igraca, ne bi on za nas ni igrao, cekao bi on poziv Nijemaca.
A to sto njega boli neka stvar za ono sta ovdje o njemu misle i pricaju samo dokazuje koliko mu je stalo i do repke i do BiH i do svega ovdje. Pa sto bi onda mi njega jada dizali u zvijezde. Dok drugi jedva cekaju da dodju u BiH, on jad ne pamtim kad je bio ovdje...
I na kraju, kada bi Hasan sada odigrao protiv SCG i pruzio dobru igru, bez obzira na rezultat, ovdje bi pojedini imbecili poceli njega iskivati u zvijezde, a to sto je Hasan ostalih 9 utakmica zabusavao, ili nije igrao, ili dobijao crvene kartone (sto u Bajernu ne znam je li mu se ijednom desilo), to niko ne bi ni spomenuo. Ma "zavidim" pojedincima na ovom forumu na inteligenciji...
-
Stari
Mene ova situacija pocinje podsjecati na kvalifikacijski ciklus za svijetsko prvensptvo 1986 u Mexicu...bili (jugovici sa bosanskohercegovcima zajedno) smo u skupini gdje je Francuska imala fantasticnu ekipu sa Platinijem i ostalima....i naravno odlucujuca utakmica se igrala na parku princeva ....prije utakmice su francuske novine spekulisale o tome koga ce selektor pozvati Susica ili Halilhodzica ili ih (sto je bilo najvjorovatnije) strpati da igraju skupa. I pape i vaha su tada bili najbolji igraci u francuskoj ligi ...i jos uvijek u punoj snazi. No na terenu dolazi do preokreta ....Veselinovic ih pokusava takticki nadmudriti nepozivajuci ni jednog od njih dvojce...i "otkrivanjem"...tada skoro maloljetnog igraca Radnickog iz Nisa koji je tu sezonu igrao u drugoj ligi istocna skupina...nekog tamo stojkovica i ...centarfora Sutjeske iz Niksica ...izvjesnog Bursaca.
Francuzi su ih (ili nas) pobijedili sa 2:0....i nikom nije bio jasan taj takticki potez trenera Veselinovica. Stojkovic je kasnije postao veliki igrac ....Bursac ...hm pa mozda i nije postao tako veliki. Ostalo je pitanje bili Pape i Vaha ...tada nesto bolje napravili.
Francuzi su ih (ili nas) pobijedili sa 2:0....i nikom nije bio jasan taj takticki potez trenera Veselinovica. Stojkovic je kasnije postao veliki igrac ....Bursac ...hm pa mozda i nije postao tako veliki. Ostalo je pitanje bili Pape i Vaha ...tada nesto bolje napravili.
-
Stari
Ne zeleci vrsiti nikakve uspordebe...interesantno je sjetiti se Safeta Susica Papeta. Ovako je nakako to bilo. S kraja 70-tih ili pocetkom 80-tih se pojavio u reprezentaciji Jugoslavije...i zablistao na vise, sada vec legendarnih, utakmica i onda je doslo ono nesretno SP 1982 u Spanjolskoj....gdje jogsi dolaze iz kvalifikacija gdje su sve satrali pred sobom i u pripremnom peiodu (koji je trajao skoro 2 mjeseca) su maltene briljirali. Sa pravom su ih neki smatrali ozbiljnim kandidatima za visok plasman...jer su prije svjetskog prvenstva bili ...najblaze receno vrlo zestoki. Na turniru u Spaniji se igrala muska igra u prvoj utakmici...istice se, medju svim tim zvijezdama, debitant I.Gudelj ....igramo jos uvijek solidno...medjutim malo uz pomoc sudije , malo uz nas vlastiti doprinos ....bivamo porazeni. Nakon toga dolazi utakmica sa Sjevernom Irskom ... losa igra ...pape se ne zna sastati s loptom...isto vazi i za Zajeca, Surjaka, Pizona....jedini koji dobija prolaznu ocjenu je do tad malo poznati E. Sljivo...Nakon toga pobjedjujemo Honduras u utakmici u kojoj su Hondurascani, ruku na srce, bili zasluzili barem bod ...najbolji na terenu ....do tad rezervista M.Sestic...zvijezde se ne mogu prepoznati na terenu.
Od tada se S. Susic stavlja na led , ne pozivaju ga u reprezentaciju ni Toza Veselinovic, ni Milos Milutinovic....zbog njegovih losih partija na SP1986 ....ljudi su vec bili skoro pa zaboravili da on jos uvijek aktivno igra nogomet...kad ga je I. Osim ponovo pozvao u reprezentaciju ...gdje je on opet zaigrao vrlo dobro. Nije mi jasno ni dan danas...jel to tada u to doba bilo nesto izmedju Susica i saveznih selektora?...ili je mozda Pape stvarno bio u krizi nekoliko godina?
Ili je mozda bilo slicnosti izmedju ove sadasnje situacije sa H. Salihamidzicem?
Od tada se S. Susic stavlja na led , ne pozivaju ga u reprezentaciju ni Toza Veselinovic, ni Milos Milutinovic....zbog njegovih losih partija na SP1986 ....ljudi su vec bili skoro pa zaboravili da on jos uvijek aktivno igra nogomet...kad ga je I. Osim ponovo pozvao u reprezentaciju ...gdje je on opet zaigrao vrlo dobro. Nije mi jasno ni dan danas...jel to tada u to doba bilo nesto izmedju Susica i saveznih selektora?...ili je mozda Pape stvarno bio u krizi nekoliko godina?
Ili je mozda bilo slicnosti izmedju ove sadasnje situacije sa H. Salihamidzicem?
- Murat Sabanovic
joker wrote:Vi kao da patite od amnezije.
dobro je da si ti tako inteligentan pa sve vidis i analiziras kako jeste....
hasana su svabi zvali ....zapisi ako hoces da ne zaboravais
izmedju igraca dolazi do svada...pa sjetimo se kad je nakon jednog ostrog starta barbareza nad bolicem ......bolic na njega ruku digo
joki izvini ali pola ovoga tvoga komentara je smece
-
murti439
"Koga nema bez njega se mora!", rek'o bi stari svijet. I to bi trebalo biti to po pitanju Hasana i naše fudbalske reprezentacije. A ako dotični bilo koga nosi na duši (saigrače, navijače, cijelu zemlju) - jebaji ga, njegova je duša, nije naša...
Lično imam osjećaj (koji me, da to kažem prije nego me Hasanov fun club s ovog foruma odradi, možda i vara) da će Hasan naglo "ozdraviti" kad Barba i ekipa 12-og izbore plasman na SP... u NJEMAČKOJ, k tomu još da prostiš.
Lično imam osjećaj (koji me, da to kažem prije nego me Hasanov fun club s ovog foruma odradi, možda i vara) da će Hasan naglo "ozdraviti" kad Barba i ekipa 12-og izbore plasman na SP... u NJEMAČKOJ, k tomu još da prostiš.