Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav ljudi,
Ovako u Passatu 5+ su mi uzasna kratka svjetla (znaci mislim da ne bacaju ni 2 metra ispred).
Zna li neko ima li gdje u Sarajevu da se radi reparacija tih sociva i farova (ispolirao sam ih ali nista od toga) i kolika je otprilike cijena? Zelio bih izbjeci ugradnju xenona (ne kazem da nije opcija ali volio bih probati druge opcije prije nego sto to uradim).
Hvala puno
Neko me na parkingu,vjerovatno prilikom parkiranja udario u prednju karambolku i nosaci od farova su pukli,koliko sam mogao vidjeti gotovo svi( citroen C4) . Sam far je ok,pa me zanima moze li se to kako popraviti,i da li " ovaj" gospódin kojeg si naveo ,radi te stvari????
Bakir1 wrote:Svako ziv ti moze "zavariti" plasticne nosace...
Ne znam ja tog lika na jednom forumu stavlja "projekte" prerada farova zato sam njega naveo
Svako ziv moze zavariti?! Ja ne znam nikog. Ovi nosaci su pravo tanki,i mislim da su se konstruktori dobro zahebali da stave tako male nosace na poprilicno velike farove. I da,jedan je far u pitanju( desni ) . Drugi je citav,hvala Bogu.
d_coverdale wrote:Pozdrav ljudi,
Ovako u Passatu 5+ su mi uzasna kratka svjetla (znaci mislim da ne bacaju ni 2 metra ispred).
Zna li neko ima li gdje u Sarajevu da se radi reparacija tih sociva i farova (ispolirao sam ih ali nista od toga) i kolika je otprilike cijena? Zelio bih izbjeci ugradnju xenona (ne kazem da nije opcija ali volio bih probati druge opcije prije nego sto to uradim).
Hvala puno