Danas sam izvadio svoje "nebo" iz starog auta i pripremam za reparaciju. Dosta stvari sebi sam uradim pa cu i ovo. Rekose mi da je dobro ljepilo za tapete ali je potrebno razmutiti u omjeru da bude malo gusce. Nadjoh danas neko Bison. Ako je neko radio neka potvrdi da ovo ljepilo radi posao. Materijal sam nasao prilicno povoljno tako da ce me sve izaci prilicno taman
Reparacija neba na automobilu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
luka78
#1 Reparacija neba na automobilu
Pozdrav,
Danas sam izvadio svoje "nebo" iz starog auta i pripremam za reparaciju. Dosta stvari sebi sam uradim pa cu i ovo. Rekose mi da je dobro ljepilo za tapete ali je potrebno razmutiti u omjeru da bude malo gusce. Nadjoh danas neko Bison. Ako je neko radio neka potvrdi da ovo ljepilo radi posao. Materijal sam nasao prilicno povoljno tako da ce me sve izaci prilicno taman
.
- O'zone
- Globalni moderator
#2 Re: Reparacija neba na automobilu
Drug to bez sintelana će teško da ide koliko ja znam. Slabo je ljepilo za tapete na tim pozicijama.
-
luka78
#3 Re: Reparacija neba na automobilu
Mislis da je slabo? Nekako mi ga je jednostavnije nanositi nego ovo. Cini mi se da bi i ono moglo drzati...
- kokuz_sa
#4 Re: Reparacija neba na automobilu
Ljepilo za tapete drzalo nebo 2 dana..i opet isto spalo..bolje da ni pokusavao s njim nisam
Sad ga drzi sintelan i to extra
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
-
luka78
#5 Re: Reparacija neba na automobilu
Cime si nanosio, cetkom?kokuz_sa wrote:Ljepilo za tapete drzalo nebo 2 dana..i opet isto spalo..bolje da ni pokusavao s njim nisam
- O'zone
- Globalni moderator
#6 Re: Reparacija neba na automobilu
Uzmi sintelan u spreju ima ga u svakoj prodavnici boja i lakova.