Uskoro cu morat reparirat cuvenu bospumpu
Sta predlazete, kod koga da idem, cuo sam za servis u Vrapcicima izgleda da su ovlasteni..
Ima i JasminM u Zepcu al ne znam kakav je...
Ili neka treca opcija..?!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
cuo sam za iliju, al et kontam da nema sta blize...2AK-47 wrote:jarane u BiH ti nema pomoći nego skidanje pumpe, pa pravac Šabac ili Užice. Ovi naši nisu dorasli običnim pumpama sa elektronskim nadziranjem, kamoli Common rail sistemu.
Majstor u Šabcu se zove Ilija Burina.
da nisi buraz malo fulio oznake M 47 su motori su sa Common Rail ubrizgavanjem.ranger wrote:cuo sam za iliju, al et kontam da nema sta blize...2AK-47 wrote:jarane u BiH ti nema pomoći nego skidanje pumpe, pa pravac Šabac ili Užice. Ovi naši nisu dorasli običnim pumpama sa elektronskim nadziranjem, kamoli Common rail sistemu.
nije ovaj motor sa common railom, vec starija verzija sa bosch pumpom vp44.
kakav je Zufer u Visokom?
2AK-47 wrote:ranger wrote:cuo sam za iliju, al et kontam da nema sta blize...2AK-47 wrote:jarane u BiH ti nema pomoći nego skidanje pumpe, pa pravac Šabac ili Užice. Ovi naši nisu dorasli običnim pumpama sa elektronskim nadziranjem, kamoli Common rail sistemu.
ma nije ni bitno uglavnom, bosch pumpa je pri kraju2AK-47 wrote:da nisi buraz malo fulio oznake M 47 su motori su sa Common Rail ubrizgavanjem.ranger wrote:cuo sam za iliju, al et kontam da nema sta blize...2AK-47 wrote:jarane u BiH ti nema pomoći nego skidanje pumpe, pa pravac Šabac ili Užice. Ovi naši nisu dorasli običnim pumpama sa elektronskim nadziranjem, kamoli Common rail sistemu.
kod mene mislim da je mehanika, na prvo paljenje npr.ujutro pali na po kljuca, medjutim kad stoji sat-dva onda tesko pali, vergla po 3-4 puta dugo... inace vuce dobro i trosi normalno.edo320 wrote:sta ti se desava sa autom jel u pitanju elektronika ili mehanika,kod mene je 320d e46 i imam problem s pumpom jer odjednom nece da pali pa neznam gdje bi mogao tu elektroniku popravit i dali se moze ona skinut bez skidanja bosch pumpe