E, sad...pošto je šoferšajbna za moje auto poskupa, može li mi neko od forumaša preporučiti dobru auto glass radionicu, sa dobrim majstorom, a koji bi mogao ukloniti naprsnuće stakla?
Hvala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Postoji granica do koje se saniraju ostecenja u zavisnoti od vrste i velicine (postojeca napuknuca se lijepe i zaustavljaju) ali ostaju. Po opisu bi to tvoje moglo biti preveliko za krpljenje.Haris033 wrote:Noć je, pa se slika ne bi dobro vidjela. Uslikam ujutro, pa postavim... Čuo sam za Novus, I znam gdje se nalaze, ali oni rade samo mala naprsnuća. Strah me je da ću morati kupiti novu "šajbu".
ja sam čuo fine stvari o tom čovjeku, koristi vrhunski silikon iz KIne...sorcerer wrote:jel to nemas para pa te strah? ima u hrasnici jedan majstor mehoglas se zove firma on lijepi silikonom i jeftin je pravo
Morel nategnut keder na mjeru?sorcerer wrote:moze i izlit nove sajbe od specijalnog silikona ,posebno za ove sa skupim novim autima sto su na lizing ''uzeli'' a nemaju za goriva...
jednom kad sam bio natego je ficin keder na sajbu od neoplan autobusagoran16v wrote: Morel nategnut keder na mjeru?
Mogo je al na zadnju!sorcerer wrote:goran16v wrote: ]
jednom kad sam bio natego je ficin keder na sajbu od neoplan autobusa