Rent-a-car u Sarajevu
-
water
#1 Rent-a-car u Sarajevu
Pomozite. Koji su najbolji uslovi za rentanje kola u Sarajevu. Jos bolje. Da li je iko od vas rentao auto u Hrvatskoj (Zagreb) sa mogucnoscu drop-off u Sarajevu. Sve u svemu treba mi auto za 3-4 sedmice. Hvala unaprijed.
-
Golden
Water,
bavim se rentanjem auta i ,ako je to još aktuelno, javi mi se na mail: [email protected]
bavim se rentanjem auta i ,ako je to još aktuelno, javi mi se na mail: [email protected]
-
whow
Postavi temu na podforum automobili, tamo su raja "down to earth".
Ja kada sam bio u SA rentao sam u Holiday Inn-u tada su imali najbolji deal. Iz Cro sa drop off varijantom u BiH ti se ne isplati , ako mozes iz Austrije . Ja sam u Martu rentao u Gratzu , tri tjedna , sa unlimited mileage opcijom , presao sam oko 5.000 kilometara. Mislim da me je sve kostalo oko $1.700 CAD na kraju su mi jos skinuli extra 100 Euro za neki k...ac al sta ces.
Ja kada sam bio u SA rentao sam u Holiday Inn-u tada su imali najbolji deal. Iz Cro sa drop off varijantom u BiH ti se ne isplati , ako mozes iz Austrije . Ja sam u Martu rentao u Gratzu , tri tjedna , sa unlimited mileage opcijom , presao sam oko 5.000 kilometara. Mislim da me je sve kostalo oko $1.700 CAD na kraju su mi jos skinuli extra 100 Euro za neki k...ac al sta ces.
-
The_Flyer2002
e nadji mi ti tako osobu ja cu tebi 100 maraka datidibo11 wrote:Rentati auto u BiH je glupost , skupo do bola , opel astra benzin za mjesec dana 890 USD , nikad vise ako ti vec treba auto nadji nekod od raje dat ce prosjecno auto za 300KM mjesec
ja sam nudio i vise za 3 sedmice i niko nije htio. nudili su mi raspadnuta auta tj najveci krs sto se moze vidjeti na cesti. odbio sam zato sto nije imao kocnica. hehehe
haj nadji mi takog nekog ko bi rento za 300 mjesec. trebat ce mi u decembru.