Znam da ima jako puno rent a car opcija u Sarajevu ali sam dosta zvao i ne iznajmljuju auto na jedan dan pa me zanima po mogucnosti ilidza ili nesto blizu po vasoj preporuci,cijena nije bitno toliko samo da imaju opciju na jedan dan i da se placa gotovinom bez kartica,autorizacija i slicno
rent a car 24 sata
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Rossonero86
#1 rent a car 24 sata
Pozdrav,
Znam da ima jako puno rent a car opcija u Sarajevu ali sam dosta zvao i ne iznajmljuju auto na jedan dan pa me zanima po mogucnosti ilidza ili nesto blizu po vasoj preporuci,cijena nije bitno toliko samo da imaju opciju na jedan dan i da se placa gotovinom bez kartica,autorizacija i slicno
-
tempuser
#2 Re: rent a car 24 sata
Sad je navala, dijaspora, turisti, Arapi, nece ti nio dati aito na jedan dan, isto kao sto ti nece na moru iznajmiti sobu na jednu noc, a pogotovo ne bez kartica koja je garancija za stetu, kazne itd.
-
530i
#3 Re: rent a car 24 sata
Gotovinom i na jedan dan samo od lica "od ranije poznatih policiji".
-
Throttle
#4 Re: rent a car 24 sata
Eno ima Porse bijeli, moze i na sat