trebala bih renovirati dio stana (novi parketi, izbijanje jednog zida, pravljenje sanka i polica za dnevnu, ugradbena kuhinja), pa me zanima da li mi neko moze preporuciti firmu koja se bavi time, a da cijene nisu bas basnoslovne. Bilo bi super kad bi neko radio sve to, da ne moram traziti majstore pojedinacno. Lako je prevariti laika
Renoviranje stana
-
Ivter
#1 Renoviranje stana
Dragi forumasi,
trebala bih renovirati dio stana (novi parketi, izbijanje jednog zida, pravljenje sanka i polica za dnevnu, ugradbena kuhinja), pa me zanima da li mi neko moze preporuciti firmu koja se bavi time, a da cijene nisu bas basnoslovne. Bilo bi super kad bi neko radio sve to, da ne moram traziti majstore pojedinacno. Lako je prevariti laika
Unaprijed hvala
-
channel10
#2 Re: Renoviranje stana
Nisi navela koji grad je u pitanju. A sto se tice tog posla, nema sanse da ti jedan majstor sve uradi. Parketar ce uraditi parket, kuhinju ce ti raditi neki stolar, dok policu i razbijanje zida ce ti vjerovatno preporuciti jedan od gore navedenih.
- dinooh
#3 Re: Renoviranje stana
nemoj da ti to radi ista osoba jer neces onda zadovoljna biti. Dobro oko obijanja zida i parketa, moze jedna osoba, ali stolar mora praviti sank (ako je drveni) i kuhinju. Ja mislim da Fis Vitez pravi kuhinje po mjeri, a imas i ovih privatnih koji u svojim garazama prave dobre kuhinje. Pogledaj po pik-uIvter wrote:Dragi forumasi,
trebala bih renovirati dio stana (novi parketi, izbijanje jednog zida, pravljenje sanka i polica za dnevnu, ugradbena kuhinja), pa me zanima da li mi neko moze preporuciti firmu koja se bavi time, a da cijene nisu bas basnoslovne. Bilo bi super kad bi neko radio sve to, da ne moram traziti majstore pojedinacno. Lako je prevariti laikaUnaprijed hvala
-
Ivter
#4 Re: Renoviranje stana
Grad je Sarajevo (izvinjavam se, "nova" sam sto se tice foruma)
nisam mislila jedan majstor, nego da jedna firma mozda ima sve te majstore uposlene, pa da se tako dogovorimo s jednom osobom za ukupnu cijenu. Hvala na odgovorima
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#5 Re: Renoviranje stana
pa to to je skuplja varijanta, a imaš takvih osoba po gradu koliko hoceš. recimo cijena parketara je bubam 15km po kvadratu, a kada te osobe nadješ i oni se moraju ugraditi u tu cijenu, pa kažu 18km i bubam zarade pare samo što znaju koga ce zovnuti. to obicno rade poslovni ljudi koji nemaju puno vremena i imaju novca, pa je lakše pogoditi sa jednim covjekom i taj neko obavlja poslove sa svim ostalim majstorima. a ako sama ganjaš pojedinacno majstore onda je dosta jeftinija varijanta, ali zahtjeva vrijeme, strpljenje i tako dalje 
-
Ivter
#6 Re: Renoviranje stana
hvala na savjetima, sigurno ste u pravu. nista, vrijeme cu naci, novac malo teze, i bolje mi je onda na taj nacin 
- Ricken
#7 Re: Renoviranje stana
A.M.G. obrtnika radnja, vrlo solidni sa kooperantima za sve to što tražiš.Ivter wrote:Dragi forumasi,
trebala bih renovirati dio stana (novi parketi, izbijanje jednog zida, pravljenje sanka i polica za dnevnu, ugradbena kuhinja), pa me zanima da li mi neko moze preporuciti firmu koja se bavi time, a da cijene nisu bas basnoslovne. Bilo bi super kad bi neko radio sve to, da ne moram traziti majstore pojedinacno. Lako je prevariti laikaUnaprijed hvala
Kuhinja Maomeh.
Ja friško završio, i vrlo sam zadovoljan.
- Altsa
#8 Re: Renoviranje stana
meni renovirala jedna firma i ja plaho zadovoljan (laminat, plocice, zidarski radovi, elektro radovi, rigips, radijatori, moleraj) uzeo vise ponuda i izabrao najpovoljniju. jedino mi vrata i prozore radila druga firma ali su svi uvezani i rade u dogovoru. javi se na pp ako si zainteresovan pa da dam telefon
-
Oxygenn
#9 Re: Renoviranje stana
Imate li kakvih slika zavrsnih radovaRicken wrote:A.M.G. obrtnika radnja, vrlo solidni sa kooperantima za sve to što tražiš.Ivter wrote:Dragi forumasi,
Kuhinja Maomeh.
Ja friško završio, i vrlo sam zadovoljan.
Moze kontakt firme osobe
-
Oxygenn
#10 Re: Renoviranje stana
Imate li kakvih slika zavrsnih radovaAltsa wrote:meni renovirala jedna firma i ja plaho zadovoljan (laminat, plocice, zidarski radovi, elektro radovi, rigips, radijatori, moleraj) uzeo vise ponuda i izabrao najpovoljniju. jedino mi vrata i prozore radila druga firma ali su svi uvezani i rade u dogovoru. javi se na pp ako si zainteresovan pa da dam telefon
Moze kontakt firme osobe