Pločice, gdje još da tražim? Bila u Mercuru, Murexu, Vokelu, Kerametalu, i ono na Grbavici gdje se koke peku

nisam, pogledat ću. Dankealica.k wrote:jesi bila u onom nekom adi ad il kako se vec zove? tu je kod vogoscanske petlje prije bio. tu smo mi uzeli i nes jeftino prosli...
evo znam ja... Ali bolje da ne znamnova_korisnica wrote:btw...zna li neko neku firmu (da preporuci) koja radi kompletno renoviranje (kupatila)?
imam ja keramičara, al nemam vodoinstalateradarprirode wrote:JA sam sve obisla i nasla plocice u Cengi po 19,90 iste takve su na Grbavici ( ne mogu se sjetit kako se zove prodavnica 23 KM. Trazila sam elemente za kupatilo i najljepsi su mi bili u Vokelu. Mada sam cula da ima tamo preko puta el tarik oil ispod tunela prodavnica,gdje su povoljne. Zna li ko dobrog majstora (keramicara)?
Nasla sam vodoinstalatera,treba mi samo keramicarteAMICA wrote:imam ja keramičara, al nemam vodoinstalateradarprirode wrote:JA sam sve obisla i nasla plocice u Cengi po 19,90 iste takve su na Grbavici ( ne mogu se sjetit kako se zove prodavnica 23 KM. Trazila sam elemente za kupatilo i najljepsi su mi bili u Vokelu. Mada sam cula da ima tamo preko puta el tarik oil ispod tunela prodavnica,gdje su povoljne. Zna li ko dobrog majstora (keramicara)?
Da je dobar,perfekcionista,da mi ne sfuseri,moze li broj na pp,hvaladarprirode wrote:Nasla sam vodoinstalatera,treba mi samo keramicarteAMICA wrote:imam ja keramičara, al nemam vodoinstalateradarprirode wrote:JA sam sve obisla i nasla plocice u Cengi po 19,90 iste takve su na Grbavici ( ne mogu se sjetit kako se zove prodavnica 23 KM. Trazila sam elemente za kupatilo i najljepsi su mi bili u Vokelu. Mada sam cula da ima tamo preko puta el tarik oil ispod tunela prodavnica,gdje su povoljne. Zna li ko dobrog majstora (keramicara)?
može meni ovaj drugiskojotovski wrote:ako nekome treba keramicar i vodoinstalater saljem na pp. provjereni i odlicni.
bambi:) wrote:Ja sam našla super pločice u "Laguni" prije godinu ,čini mi se da su i jeftinije tamo....
A koliko kvadrata je u pitanju,pošto mi se čini da su poskupi ne znam ja sam prošle godine renovirala kupatilo zar je toliko poskupilo,doduše i meni je radila firma ali malo neozbiljnijaprobili su rok 10 dana, u svakom slučaju želim ti sreću i sačuvaj živce
bagno.bateAMICA wrote:Ne nađoh 'vaku temu, a glava me boli od pločica, kada, wc šolja, pipa za vodu, majstora...
Pločice, gdje još da tražim? Bila u Mercuru, Murexu, Vokelu, Kerametalu, i ono na Grbavici gdje se koke peku
Kod mene nije radila firma već maistori ( na preporuku), odličan vodoinstalater koji je onda preporučio keramičara, prošla sam puno jeftinije i prezadovoljna sam.teAMICA wrote:hvala na iscrpnom izvještaju.... ako ti je ta firma sve picco bello uradila, molim te daj mi broj (probijanje roka me sa majstorima svakako čeka)...
gledala i tamo, zaboravih napisat (vjerovatno zbog cijenagurabija78 wrote:bagno.bateAMICA wrote:Ne nađoh 'vaku temu, a glava me boli od pločica, kada, wc šolja, pipa za vodu, majstora...
MajušneteAMICA wrote:gledala i tamo, zaboravih napisat (vjerovatno zbog cijenagurabija78 wrote:bagno.bateAMICA wrote:Ne nađoh 'vaku temu, a glava me boli od pločica, kada, wc šolja, pipa za vodu, majstora...
Pločice, gdje još da tražim? Bila u Mercuru, Murexu, Vokelu, Kerametalu, i ono na Grbavici gdje se koke peku)
a bila i u onom termomerc (ili slično), desno od Mercatora na soc....
jooooooj kad u nesvijest ne padoh od ljepote i cijenaaaaa - nađem ja tamo suuper pločice, deset jezika govore, ajd reko cijena je tak-tak (38 KM).. kad ono nije po metru kvadratnom nego po komadu![]()
![]()
(a majušne su)