Zna li neko nekog ko radi spojlere za megane II, da pravi zadnju i prednju karambolku, da izgleda kao pravi SPORT, sa one zadnje dvije rore???
Hvala
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Zato što voliš VW i voziš VW wannabe? I ja bih plakao da sam u takvoj situacijigolfista wrote:a malo bi i plakao
Evo malo se provozaj....golfista wrote:ma kako će izgledati? izgleda ko opanak, zapravo kao čizma, ne čekaj liči mi na peglu, a malo vuce i na auto...hebi ga bas izgleda onako, nedefinisano, malo bi se smijao a malo bi i plakao

Kaze Jeremy Clarkson na Top Gear-u za Boxtera, ovo auto kada kupite govori jednu stvar, da niste imali para za 911, a to govori da vam zivot i nije ispao onako kako ste se nadali1946 wrote:Zato što voliš VW i voziš VW wannabe? I ja bih plakao da sam u takvoj situacijigolfista wrote:a malo bi i plakao
Izgleda odlično....još ako je motor 1,9 dCi....ne odustaj!!!analiticar007 wrote:Kako vama izgleda ovaj Megane???
Hvala na ocjeni!!
oTo je bord KOMPIJUTER.....DoradO wrote:sta vam je, ovaj ima putni racunar![]()
kako moj nije imao a bio je td ful
oprema
analiticar007 wrote:SadaMe legendo, ovog sam i kupio, 1.9dci, 88kw, 120ks, stvarno dobro ide, nema šta, oprema Dynamic Sport. Ovaj obrtni momenat od 300 škodi ovim VW kolegama
, jer zaista, ovako lagano auto, i ova snaga, je za njega mjera i to je ono što se traži. Imam druga koji vozi Megana sa 130ks, mala razlika, ali kod onog od 150 se baš osjeti. Meni više ne treba od ovog, letiiiii
![]()
Sve fol francuzi i becka raja, nema staherbert mekfjuger wrote:analiticar007 wrote:SadaMe legendo, ovog sam i kupio, 1.9dci, 88kw, 120ks, stvarno dobro ide, nema šta, oprema Dynamic Sport. Ovaj obrtni momenat od 300 škodi ovim VW kolegama
, jer zaista, ovako lagano auto, i ova snaga, je za njega mjera i to je ono što se traži. Imam druga koji vozi Megana sa 130ks, mala razlika, ali kod onog od 150 se baš osjeti. Meni više ne treba od ovog, letiiiii
![]()
![]()
još kad bi vau-vau kolege znali šta je obrtni moment
Pa zar nije VW etalon za kvalitet, udobnost, ergonomiju, dizajn, omjer uloženo - dobijeno....koliko shvatih svi ostali se uporedjuju sa VW....Blobi wrote:Sve fol francuzi i becka raja, nema staherbert mekfjuger wrote:analiticar007 wrote:SadaMe legendo, ovog sam i kupio, 1.9dci, 88kw, 120ks, stvarno dobro ide, nema šta, oprema Dynamic Sport. Ovaj obrtni momenat od 300 škodi ovim VW kolegama
![]()
![]()
još kad bi vau-vau kolege znali šta je obrtni moment. Ne kontam zasto uvijek to poredjenje sa VW, cak i tamo gdje nema potrebe
Nisam znalac...nego se raspitao kod ljudi koji znaju....1,5 dCi veoma dobar motor, izdržljiv, jak i pouzdan,ali kod Clia III....kod Meganea se pojavljivao problem sa vodenom pumpom koja je postavljena na način da dolazi do čestog pregrijavanja i kvarova....kod motora 1,9 dCi je (s obzirom na formu motora) pumpa postavljena drugačije i ne dešavaju se slični problemi....ako lažem ja, lažu i ljudi koji nešto znaju o ovome....pošto kupio, toliko prodao...Mahalac wrote:Nekad neko jednom cuo na forumu da u Renolu nevaljaju 1.5dci motori i onda kao stado svi redom samo i uvijek pametuju ne 1.5dci, samo to ne. Sve sami strucnjak do strucnjaka.(copy -paste)
Bosnjo najpametniji a ovi svi ostali budale, ovi sto ga prave tj ugradjuju i dan danas u novom Meganeu, Dachiji, pa i u ovim Nissanima sto uzimaju titule auto godine, sto trose ko upaljac a sasvim solidno vuku... to nema veze...taa oni tamo znaju "klocevi".
Istina je jedna i jedina da je poslije 2003 rijesen pojedinacni problem koji se javljao pogotovo s nasim gorivom kod ubrizgavanja, kao sto rekoh poslije 2003 SVE za 10![]()
al eto znaju znalci.
Nit' su najkvalitetniji, nit' su najudobniji, nit' dizajnom ekstravagantni, nisu ni najupravljiviji nit' najzabavniji za voznju. Ali od svega navedenog nude sasvim dovoljno za potpun automobil, pa u nekim stvarima i vise od ostalih. Jos bolje, uvijek su na cijeni i kad pozelim da promijenim auto za 2-3 godine, trebao bih imati nekih 60-70% od inicijalno ulozenih para. Da se razumijemo, od proizvodjaca cije je ciljano trziste "radni narod", proizvode kvalitetnija auta. I naravno, kvalitet kao i uvijek ima svoju cijenu. Sony proizvodi su skupi, ali zato imas Biru "burazere", pa ozezi. Samo nemoj poslije kad kupis Bira LCD reci kako je bolji od Sony-a, ili ona idiotska prica "Za manje para vise muzike".SadaMeHuseine wrote:Pa zar nije VW etalon za kvalitet, udobnost, ergonomiju, dizajn, omjer uloženo - dobijeno....koliko shvatih svi ostali se uporedjuju sa VW....
Bome i ti krenu stopama "becke raje"...Blobi wrote:E becke raje i govana...
To ti je "burazere" u svrhu da se publici docaradrndalo wrote:Bome i ti krenu stopama "becke raje"...Blobi wrote:E becke raje i govana...
Idealni automobil po ADAC-u
Prema analizi pouzdanosti nemačkog ADAC-a, "idealni automobil" imao bi šasiju Citroena, motor Poršea, unutrašnjost Folksvagena, šasiju, menjač i klimatizaciju BMW-a.
Što se tiče sigumosti "idealni automobil" trebalo bi da bude siguran poput Mercedesa, ekološki prihvatljiv i štedljiv poput Smarta i na kraju njegova "idealna" cena bi bila cena jedne Lade.
Ne moze dva puta sasijujohntra wrote:Ne razumije ti Blobi to, nije još napravio program za ove stvari...ž
Idealni automobil po ADAC-u
Prema analizi pouzdanosti nemačkog ADAC-a, "idealni automobil" imao bi šasiju Citroena, motor Poršea, unutrašnjost Folksvagena, šasiju, menjač i klimatizaciju BMW-a.
Što se tiče sigumosti "idealni automobil" trebalo bi da bude siguran poput Mercedesa, ekološki prihvatljiv i štedljiv poput Smarta i na kraju njegova "idealna" cena bi bila cena jedne Lade.