Renault Laguna 1.9 dCi 2004 pomoc !
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mazzy
#1 Renault Laguna 1.9 dCi 2004 pomoc !
Eo ovako ... U zadnje vrijeme board computer me upozorava i govori mi neshto u vezi svjetla... CIm upalim svjetla govori neshto kao "tajtlajts tolti " . Kontao sam da nije " taillights" ... Ali gledao sam sva svjetla ,i sva rade... Da li se neko susretao s ovim??
- Drvosjeca iz Dejcica
#2 Re: Renault Laguna 1.9 dCi 2004 pomoc !
Pa jesi li pogledao prirucnik, ima li kakva poruka na displeju? Savjet, otiđi u servis i neka ti prebace na neki jezik koji razumijes.mazzy wrote:Eo ovako ... U zadnje vrijeme board computer me upozorava i govori mi neshto u vezi svjetla... CIm upalim svjetla govori neshto kao "tajtlajts tolti " . Kontao sam da nije " taillights" ... Ali gledao sam sva svjetla ,i sva rade... Da li se neko susretao s ovim??
-
mazzy
#3 Re: Renault Laguna 1.9 dCi 2004 pomoc !
Ma na njemackom su mu knjige...A jezik kompjutera sam prebacio na eng. Taillight je svjetlo pozadi , desno ili lijevo sad... Ali obadva mi rade ... Ma planirao sam u Sarajevo u utorak, pa cu usput obaviti to , nego rekoh da prije nekome se nije desilo pa pitam ...
- WizzMerlin
#4 Re: Renault Laguna 1.9 dCi 2004 pomoc !
moj poznanik je imao slican problem, samo je njemu javljano da mu je jedna guma riknula...
savjet- nek ti promijene software u zastupnistvu renaulta, ili negdje drugdje
-
mazzy
#5 Re: Renault Laguna 1.9 dCi 2004 pomoc !
MIslim da neshto nije okej sa stop svjetlom ... Razbijao sam ga jednom, pa promjenuo u servisu ..i od tad se par puta pojavljivalo , ali gasilo ...Ali evo sada 3-4 dana ... I to samo kad svjetla upalim. Nervira me .WizzMerlin wrote:moj poznanik je imao slican problem, samo je njemu javljano da mu je jedna guma riknula...
- WizzMerlin
#6 Re: Renault Laguna 1.9 dCi 2004 pomoc !
pa jesul ti resetovali software nakom promjene???mazzy wrote:MIslim da neshto nije okej sa stop svjetlom ... Razbijao sam ga jednom, pa promjenuo u servisu ..i od tad se par puta pojavljivalo , ali gasilo ...Ali evo sada 3-4 dana ... I to samo kad svjetla upalim. Nervira me .WizzMerlin wrote:moj poznanik je imao slican problem, samo je njemu javljano da mu je jedna guma riknula...
-
mazzy
#7 Re: Renault Laguna 1.9 dCi 2004 pomoc !
Ma vjeruj da ne znam . Sumnjam ... A sad kad si napomenuo to za poznanika... Pade mi na um, desnu zadnju i lijevu gumu mi zamjenuo, kad je zadnja ispuhana prikazuje je kao prednju,i obratno . I kad dodam i ovo sad, bice da je do softwarea....
- shlauf
#8 Re: Renault Laguna 1.9 dCi 2004 pomoc !
Pošto imaš senzore na felgama koji prate pritisak u gumama onda NEMA mjenjanja rasporeda felgi. Vrati kao što je bilo prije pa neće biti ispuhala zadnja a pokazuje prednju.mazzy wrote:Ma vjeruj da ne znam . Sumnjam ... A sad kad si napomenuo to za poznanika... Pade mi na um, desnu zadnju i lijevu gumu mi zamjenuo, kad je zadnja ispuhana prikazuje je kao prednju,i obratno . I kad dodam i ovo sad, bice da je do softwarea....
-
mazzy
#9 Re: Renault Laguna 1.9 dCi 2004 pomoc !
ma neeee... NIsi me razumio . NIsam ja felge mjenjao ili tako neshto ...
Nego na board computeru mi ih zamjenuo . Kada je ispuhana prednja, na njemu mi prikazuje da je zadnja i obratno ...
Nego na board computeru mi ih zamjenuo . Kada je ispuhana prednja, na njemu mi prikazuje da je zadnja i obratno ...