Renault Clio vs. Fiat Punto 2 (2000 god.)

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

whow

Post by whow »

:lol: :lol: :lol:

Utakmica se nastavlja. Za sada vodi Clio , ovih zadnjih nekoliko postova su bas ukopali Punto.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

Post by Romeo 80 »

johntra wrote:hoćeš da ti nadjem milion ovakvih postova za clia,pola,ibizu ili neko drugo auto...a ne dao Bog da ti nadjem hipten postova o golfu 5...
sve ovo što si sad ti napisao je najveće sranje..i to pogotovo engleze si mi našao da citiraš koji voze svoja auta ko kola sa zapregom...
a plus daću ti bar tri engleska foruma o fiatima gdje ljudi nemaju ovakvih problema...i svako u svakoj marci automobila može naći ovakvu crnu ovcu..pa čak i nedodirljivi VW...
a ado šampionu jedan..mani mi se više šupljih testova iz bliceva i ostalih magazina za brisanje šupka..ja sam ti rekao sjedi i provozaj fiata ili ne daj Bože kupi ga,pa onda možeš srat i nadugo i naširoko o njemu...
Džaba johntra, ne vrijedi se trudit! Imam nekad osjećaj da se kao Don Kihot borim sa vjetrenjačama! Kao što si ti napisao, dobro je što i onakvih likova ima,
jer zahvaljujući njima svima nama koji smo imalo originalniji i koji želimo da se ističemo u saobraćaju u kojem preovladava more njemačkog dvadesetogodišnjeg krša je olakšan put pronalaska novog metalnog ljubimca po prihvatljivoj cijeni.
Nego, da se vratimo temi. Clio vs Punto? Iako ja preferiram Punta nemam ništa protiv ni Clia. I jedno i drugo su fini autići za prihvatljiv novac i mislim da ni s jednim ne bi trebalo biti nekih većih problema ako su dobro održavani. Ipak se radi o polovnim autima i opšte stanje pojedinog primjerka bi barem po meni trebalo biti svetinja prilikom kupnje.
ado-šampion

Post by ado-šampion »

johntra wrote:a ado šampionu jedan..mani mi se više šupljih testova iz bliceva i ostalih magazina za brisanje šupka..ja sam ti rekao sjedi i provozaj fiata ili ne daj Bože kupi ga,pa onda možeš srat i nadugo i naširoko o njemu...
Hehe, malo osnovne kulture ne bi bilo na odmet. :-)
Ja sam se odmah ogradio da neću da pričam jer nemam iskustva, ali isto tako možeš biti siguran da neću kupiti Fiata sve dok ne budu u tim "magazinima za brisanje ..." makar treći od dna. :-)
Svako ima svoje mišljenje, zar ne?

Btw. rodica mi ima predzadnjeg Punta 1.2 sa 80 KS i 200 metara vožnje u njemu mi je bilo dovoljno da zaključim koliko je dobro izrađen. Svakako nezaboravan doživljaj za uši.
johntra

Post by johntra »

ma samo ti vjeruj blicu..sjedi i vozi..ćao 8-)
Post Reply