Remus nastavak na auspuhu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
LeKo
#1 Remus nastavak na auspuhu
E raja slomih se trazeci ovo vizuelno cudo
imate li informaciju gdje bi se moglo nabaviti kod nas, narucio sam bio iz Austrije i negdje se zagubilo u putu ( popusio 80 eurica). Unaprijed Vam hvala 
-
zgembo adislić
Nastavak koji nastiklas na postojecu cijev ili zadnji lonac sa adekvatnom ispusnom cijevi?..cisto sumnjam da remus pravi pijacarske nastavke
-
nineac
Remus koliko ja znam nema u svom programu nastavke, a ako naiđeš na ispušne cijevi remus onda su odsječena od originalnog lonca (ako su polovne) a ako su nove onda su to neke kopije. REMUS je previše ozbiljna firma da bi s eigrala svojim ugledom, te svaki laik zna da se jači i bolji zvuk striktno može dobiti samo ugradnjom komplet zadnjeg lonca, ili u najboljem slučaju promjenom komplet ispušnog sistema. Ugradnja samo ispušne cijevi može doprinjeti boljem zvuku, ali ako cijev ima filtere, onda može doći do pada obrtnog momenta (doduše za nekih 0.3-0.5 nm) zbog nepravilnog vrtloženja zraka. Inače, koje je auto i motor?
-
LeKo
Ma auto je Fabia 1.4 - 16V i zvuk mi nesto i ne treba kontao sam samo malo vizuele al haj .ebat ga ako gdje naletim kupit cu, a ako ne cekat cu da ovaj standardni ode u PM pa cu kupit kompletan zadnji lonac....u svakom slucaju hvala na odgovorima