Rembraco - posao?
Moderator: anex
- badalpur
#1 Rembraco - posao?
Sa stranice FB grupe http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 1564886017
Zoran Vasiljević
OGLAS: Nudim dobar posao u najboljem Rembraco timu (najsavremenija vrsta Internet Mrežnog Marketinga! USLOVI : Samo ozbiljnost, trud, strpljenje i ništa više. Uspjeh zagarantovan ! Koga zanima, neka me kontaktira na FB...
INFORMACIJE I PRIJAVE:
▼▼▼▼▼▼
Rembraco Net Team - Info i prijave
bosnia.rembraco.org...
Zna neko nesto o ovome?
Zoran Vasiljević
OGLAS: Nudim dobar posao u najboljem Rembraco timu (najsavremenija vrsta Internet Mrežnog Marketinga! USLOVI : Samo ozbiljnost, trud, strpljenje i ništa više. Uspjeh zagarantovan ! Koga zanima, neka me kontaktira na FB...
INFORMACIJE I PRIJAVE:
▼▼▼▼▼▼
Rembraco Net Team - Info i prijave
bosnia.rembraco.org...
Zna neko nesto o ovome?
- metar_drva
#2 Re: Rembraco - posao?
koliko ja mogu skontat, ovo je piramidalna šema prodaje nečega (može bit bilo šta) i ja ne bih gubio vrijeme na to.
- Tranquilizer
#3 Re: Rembraco - posao?
ja isto dobio punudu na mail pa me interesuje ako ko šta zna 
- badalpur
#4 Re: Rembraco - posao?
Izgleda niko nista !Tranquilizer wrote:ja isto dobio punudu na mail pa me interesuje ako ko šta zna
- terra_incognita
#5 Re: Rembraco - posao?
Koliko sam skontala, nesto slicno kao herbalife samo nije shake nego kafa...
http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 6473968867
http://www.youtube.com/watch?v=P50IITPV ... r_embedded
http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 6473968867
http://www.youtube.com/watch?v=P50IITPV ... r_embedded
-
saramara
#6 Re: Rembraco - posao?
Po meni vrlo dobar posao na principu mlm-a s tim da moraš poznavati šta je u stvari mlm da bi mogao komentarisati bilo šta. Većina ljudi kada dobije poziv ovog tipa bez razmišljanja kaže piramida i to je to. Piramide su bile sa nekim poslovima i ulozima od 5000 KM za neku "knjigu" i slično.
U svakom slučaju pošto poznajem dosta mlm-ova i princip na kojem rade ovaj je vrlo dobar i prihvatljiv. Za sve one koje interesuje nešto više o tome mogu da me kontaktiraju na PM da ne bih ovdje ispao branilac MLM-a
U svakom slučaju pošto poznajem dosta mlm-ova i princip na kojem rade ovaj je vrlo dobar i prihvatljiv. Za sve one koje interesuje nešto više o tome mogu da me kontaktiraju na PM da ne bih ovdje ispao branilac MLM-a
- metar_drva
#7 Re: Rembraco - posao?
daj ba, pusti se šuplje, nije govno nego se pas posr'o. čuj nije piramida, al je multi-level marketing...
tu priču možeš pričat nekome ko će ostat impresioniran dugim stranim riječima.
tu priču možeš pričat nekome ko će ostat impresioniran dugim stranim riječima.
-
saramara
#8 Re: Rembraco - posao?
Ja ti kažem da nije piramida i da nije dovoljno dovesti samo jednog i zajahati ga a ti opet misli šta hoćeš imaš pravo na to
- metar_drva
#9 Re: Rembraco - posao?
jel multi-level marketing strategija koja se ne oslanja samo na prodajno osoblje, nego i na osobe koje prodajno osoblje regrutuje, i to na više nivoa? jeste! jel na isti način funkcioniše piramida? funkcioniše!saramara wrote:Ja ti kažem da nije piramida i da nije dovoljno dovesti samo jednog i zajahati ga a ti opet misli šta hoćeš imaš pravo na to
ovo boldirano je ključno; zajašeš jednog (ili dava, pet, šest...n), koji zajašu drugih 5, a njih pet zaješe po 3-4 svaki. o d svakoga dobijaš procenat. aj ti sad objasni, argumentovano, da nisam u pravu i da ovo nije piramida.
-
saramara
#10 Re: Rembraco - posao?
Ja ću tebi objasniti kako ovo nije piramida vrlo lako. U principu koji ti spominješ i koji je opšte prihvaćen se misli da neko ko je došao u neki mlm prije 2 godine mora logikom zaradjivati više nego neko ko je tu prije pola godine došao i nalazi se u strukturi iznad njega. Moram te razočarati i reći da nije tako i da tako ne funkcioniše. Ja koji sam ušao u posao prije 3 mjeseca zaradjujem više para nego neko ko je u strukturi iznad mene i to radi duže od mene.
Zašto ? Zato što ja imam više uspjeha od njeg , pravim veći promet od njega, više se trudim od njega i samim tim sam plaćen više od njega jer on ima samo mene. Na osnovu našeg prometa koji je jednak ne možemo biti isplaćeni obojica nego samo ja iako je on u poslu duže 2 mjeseca od mene
Zašto ? Zato što ja imam više uspjeha od njeg , pravim veći promet od njega, više se trudim od njega i samim tim sam plaćen više od njega jer on ima samo mene. Na osnovu našeg prometa koji je jednak ne možemo biti isplaćeni obojica nego samo ja iako je on u poslu duže 2 mjeseca od mene
- metar_drva
#11 Re: Rembraco - posao?
hm, pa ne vidim zašto bi neko ko je 2 godine zarađivao više od nekoga ko je tu 6 mjeseci. nije stvar u provedenom vremenu, već u broju "vrbovanih" koji prodaju za tebe.saramara wrote:Ja ću tebi objasniti kako ovo nije piramida vrlo lako. U principu koji ti spominješ i koji je opšte prihvaćen se misli da neko ko je došao u neki mlm prije 2 godine mora logikom zaradjivati više nego neko ko je tu prije pola godine došao i nalazi se u strukturi iznad njega. Moram te razočarati i reći da nije tako i da tako ne funkcioniše. Ja koji sam ušao u posao prije 3 mjeseca zaradjujem više para nego neko ko je u strukturi iznad mene i to radi duže od mene.
pa da,bravo, upravo si potvrdio ono što sam ranije napisao. elem, ok, eto, nije to piramida, to je multi-level marketing, ako ti je lakše. sretno, hvala i doviđenja.saramara wrote:Zašto ? Zato što ja imam više uspjeha od njeg , pravim veći promet od njega, više se trudim od njega i samim tim sam plaćen više od njega jer on ima samo mene. Na osnovu našeg prometa koji je jednak ne možemo biti isplaćeni obojica nego samo ja iako je on u poslu duže 2 mjeseca od mene
-
saramara
#12 Re: Rembraco - posao?
ma samo uživaj majstore
i probaj pročitati još jednom da shvatiš šta sam napisao