Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sudeći po dosadašnjim rezultatima ankete većina nas će da se krčka u nekom loncu i to naglavačke, dok će tek trojica registrovanih budista da transcendiraju i to
Meni se chini da se na forumu shiri atheizam, a vi kako hocete
Treba ove sve koji nisu glasali za prave jednostavno nasiriti i nasiljiti, ne moze to tako demokratije malo unjeti u ove redove treba
Bolje napraviti test od čega smo nastali.
Zar je bitno ko smo.
Mozda je bitnije da li se volimo.
Meni nikad nije bilo bitno kako se ko zove,a to neko potencira.
Xwoman wrote:Sudeći po dosadašnjim rezultatima ankete većina nas će da se krčka u nekom loncu i to naglavačke, dok će tek trojica registrovanih budista da transcendiraju i to
Atheism = nedostatak/manjak vjerovanja u bilo koju vrstu uzvisenog/nadnaravnog bica...
kljucna zabluda koju cesto imamo priliku cuti jeste:
ateisti vjeruju kako nema Boga - (ne)namjerna zamjena teza.
& pridruzujem se ovima:
pape wrote:Pa dokle vise? Ne dopada mi se anketa, .... nema opcije - kuri te bolac ...
100_KA wrote:Bolje napraviti test od čega smo nastali.
Zar je bitno ko smo.
Mozda je bitnije da li se volimo.
Meni nikad nije bilo bitno kako se ko zove,a to neko potencira.
neka me ovako neoprijedeljenog...vjerujem u to da smo postali od zivotinja /sisavaca (sto ce reci da djelimicno vjerujem u teoriju evolucije) jer svi imamo zivotinjske osobine. nekad manje a nekad vise izrazene. Nasu vrstu smatram inteligentnom vrstom sisavaca sto je po mojemu onako najblize istini