victom wrote:
e vidiš, i ja se bojim smrti. svako se boji, manje više.
Ali šta će biti poslije nije me trunke strah, jer da ima neka viša sila (bog, vanzemaljci, matrix, simulacija, whatever), ja sam 100% načisto sasobom.
Ako kojim slučaje bude boga (ovog iz Kur'ana) , ja ću ga pitat, je li bio napušen ili drogiran kada je stvarao svijet, jer ovo je bruka šta je uradio.
On se treba pravdati, ne ja !
Više me brine da li propustiti akciju u Bingu, nego šta je poslije smrti.
Šta više radujem se, jer ne može gore biti nego ova sapunica na zemlji.
Ako kojim slučaje bude boga (ovog iz Kur'ana) , ja ću ga pitat, je li bio napušen ili drogiran kada je stvarao svijet, jer ovo je bruka šta je uradio.
On se treba pravdati, ne ja !
da se On tebi pravda, onaj koji je stvorio univerzum da se meni i tebi pravda

hajde otidji Trumpu i reci mu da pocisti ulicu u Washingtonu , da je pometla cijelu....nece proci druze moj, ako nemozes jednom obicnom covjeku narediti a da mozes nesto narediti gospodaru univerzuma.
uostalom evo i da ti se opravda, sta mislis kaze, ja sam vam dao savjete i upute a vi me niste slusali pa se divljali na zemlji. Onako fino ti objasni sve sta i kako, a ti se poslije slozis nakon detaljnog objasnjejna. pa ti kaze, eh sad kad sam ja objasnio situaciju daj da tebe sad procesljamo, kako ces se ti opravdati???
Šta više radujem se, jer ne može gore biti nego ova sapunica na zemlji
ovo na zemlji je raj sta je na onom svijetu u dzehennemu ako gledamo opise dzehennema.