ISLAM - NAS IZBOR

Rasprave o vjerskim temama.
Zox

Post by Zox »

RECIMO da sam potpuno otvorenog uma i da me tema jako interesuje, smijem li postaviti pitanja u vezi onog sto mi nije jasno ili ce i to biti shvaceno kao provokacija?
nebi

Post by nebi »

scimitar wrote:
znao sam ja....cim prodje klanje,vi cete se opet fino dogovoriti o talu....

Zar Miloshevich nije bio dijete komunizam sve shto je ON,TITO I PARTIJA su mu dali a o Tudjmanu da negovorimo partijski oficir fol nacionalista(sve po potrebi).A 1992 malo je bilo muslimana barem sto se svijesti ticche.Shto se uopshte uopshte raspravlja o komunizmu to je mrtvo Frankestajnovo dijete ... bilo i proshlo i nikom se neponovilo ...
muslim4kita nije govorio o komunizmu,vec o pripadnosti...."mi smo u svako u svom krdu,a vi ste ostali na vjetrometini"...cast svima koji imaju principe....cak i komunistima.
Zlikavac

Post by Zlikavac »

scimitar wrote:
znao sam ja....cim prodje klanje,vi cete se opet fino dogovoriti o talu....

Zar Miloshevich nije bio dijete komunizam sve shto je ON,TITO I PARTIJA su mu dali a o Tudjmanu da negovorimo partijski oficir fol nacionalista(sve po potrebi).A 1992 malo je bilo muslimana barem sto se svijesti ticche.Shto se uopshte uopshte raspravlja o komunizmu to je mrtvo Frankestajnovo dijete ... bilo i proshlo i nikom se neponovilo ...
Tesko je to shvatiti-valjda jer je citava egzistencija bila vezana za sistem i parazitiranje podobnih-tesko se sada priviknuti da se nemre` plandovati :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Muslim_4_Ever wrote:
_BosanaC wrote: Od silnog "opominjanja" i "navodjenja na pravi put" (ne, nema govora ni o kakvom vidu prisile) jednostavno obozavamo vjernike koji se vjeri naucise iz raznih skripti, kao sto su forumski novopeceni muslimani, pravoslavci, a boga mi i katolici.
Bar i jedni i drugi i treci znaju gdje pripadaju a vi komunjare nigdje niste prispjeli ;-)
Svi ste vi, na zalost, ista nepismena stoka... stado... a tri cobana kujete u zvjezde dok vam ga oni zakivaju s guza, i jos vam drago. I neka vala, kad toliko uzivate u tome. I onako kazu da o ukusima ne vrijedi raspravljati...
AdnanM

Post by AdnanM »

Selam alejkum

Ova skripta ili knjiga trebala bi da bude u odjelu za to a ne ovdje u forumu za diskusije gdje ako vec stavljate tako nesto stavite dio da se lakse procita i da se moze diskutovati.
Druga stvar, moderator, ovaj nick nebi, ja neznam kakva je relacija njegova s tobom ali cak i da ti je dobar haver nije fer da ga se pusti da ovako vrijedja. Ako je neko ljut to ne znaci da drugi moraju bit terapija.
nebi

Post by nebi »

AdnanM wrote:Selam alejkum

Ova skripta ili knjiga trebala bi da bude u odjelu za to a ne ovdje u forumu za diskusije gdje ako vec stavljate tako nesto stavite dio da se lakse procita i da se moze diskutovati.
Druga stvar, moderator, ovaj nick nebi, ja neznam kakva je relacija njegova s tobom ali cak i da ti je dobar haver nije fer da ga se pusti da ovako vrijedja. Ako je neko ljut to ne znaci da drugi moraju bit terapija.
Ja mu nabavljam hashish... :D
healthwarning

Post by healthwarning »

Loseg kvaliteta, najvjerovatnije :D
morti

Post by morti »

Fakat,ovo s blogom nije loša ideja...
Otvori jarane blog...
Lakše tebi i nama!
Post Reply