ISLAM - NAS IZBOR
-
nebi
muslim4kita nije govorio o komunizmu,vec o pripadnosti...."mi smo u svako u svom krdu,a vi ste ostali na vjetrometini"...cast svima koji imaju principe....cak i komunistima.scimitar wrote:znao sam ja....cim prodje klanje,vi cete se opet fino dogovoriti o talu....
Zar Miloshevich nije bio dijete komunizam sve shto je ON,TITO I PARTIJA su mu dali a o Tudjmanu da negovorimo partijski oficir fol nacionalista(sve po potrebi).A 1992 malo je bilo muslimana barem sto se svijesti ticche.Shto se uopshte uopshte raspravlja o komunizmu to je mrtvo Frankestajnovo dijete ... bilo i proshlo i nikom se neponovilo ...
-
Zlikavac
Tesko je to shvatiti-valjda jer je citava egzistencija bila vezana za sistem i parazitiranje podobnih-tesko se sada priviknuti da se nemre` plandovatiscimitar wrote:znao sam ja....cim prodje klanje,vi cete se opet fino dogovoriti o talu....
Zar Miloshevich nije bio dijete komunizam sve shto je ON,TITO I PARTIJA su mu dali a o Tudjmanu da negovorimo partijski oficir fol nacionalista(sve po potrebi).A 1992 malo je bilo muslimana barem sto se svijesti ticche.Shto se uopshte uopshte raspravlja o komunizmu to je mrtvo Frankestajnovo dijete ... bilo i proshlo i nikom se neponovilo ...
-
_BosanaC
Svi ste vi, na zalost, ista nepismena stoka... stado... a tri cobana kujete u zvjezde dok vam ga oni zakivaju s guza, i jos vam drago. I neka vala, kad toliko uzivate u tome. I onako kazu da o ukusima ne vrijedi raspravljati...Muslim_4_Ever wrote:Bar i jedni i drugi i treci znaju gdje pripadaju a vi komunjare nigdje niste prispjeli_BosanaC wrote: Od silnog "opominjanja" i "navodjenja na pravi put" (ne, nema govora ni o kakvom vidu prisile) jednostavno obozavamo vjernike koji se vjeri naucise iz raznih skripti, kao sto su forumski novopeceni muslimani, pravoslavci, a boga mi i katolici.
-
AdnanM
Selam alejkum
Ova skripta ili knjiga trebala bi da bude u odjelu za to a ne ovdje u forumu za diskusije gdje ako vec stavljate tako nesto stavite dio da se lakse procita i da se moze diskutovati.
Druga stvar, moderator, ovaj nick nebi, ja neznam kakva je relacija njegova s tobom ali cak i da ti je dobar haver nije fer da ga se pusti da ovako vrijedja. Ako je neko ljut to ne znaci da drugi moraju bit terapija.
Ova skripta ili knjiga trebala bi da bude u odjelu za to a ne ovdje u forumu za diskusije gdje ako vec stavljate tako nesto stavite dio da se lakse procita i da se moze diskutovati.
Druga stvar, moderator, ovaj nick nebi, ja neznam kakva je relacija njegova s tobom ali cak i da ti je dobar haver nije fer da ga se pusti da ovako vrijedja. Ako je neko ljut to ne znaci da drugi moraju bit terapija.
-
nebi
Ja mu nabavljam hashish...AdnanM wrote:Selam alejkum