Relationship status: it's complicated??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- clav
#1 Relationship status: it's complicated??
Vjerovatno vas dosta ima facebook, pa evo reko da vidim da vi mozda niste prosvjetljeniji. Sta znaci to it's complicated? Jel to znaci da si u vezi s nekim i svrljas naokolo, da si u vezi s nekim koji je vec u vezi? U vezi sam imam problema ? I nije mi jasno zbog cega bi neko to objavio na sva zvona?
-
lolo_lolo
#2 Re: Relationship status: it's complicated??
ma facebook je inace sranje jedno veliko, pa iskomplikovalo se,znaci ni tamo ni vamo,i jesi i nisi u veziclav wrote:Vjerovatno vas dosta ima facebook, pa evo reko da vidim da vi mozda niste prosvjetljeniji. Sta znaci to it's complicated? Jel to znaci da si u vezi s nekim i svrljas naokolo, da si u vezi s nekim koji je vec u vezi? U vezi sam imam problema ? I nije mi jasno zbog cega bi neko to objavio na sva zvona?
-
Richard Peti
-
SSemir
#4 Re: Relationship status: it's complicated??
vec dugo nemam momka, stid me to priznati pa cu staviti da sam u vezi ali je complicated. tako cu biti opet cool u drustvu i momci ce se pitati s kim sam ja to u vezi.. eto objasnjenja 
- otherside
#5 Re: Relationship status: it's complicated??
ili gledam se u kaficu s jednim momkom/curom, nismo se jos upoznali a mozda i necemo mada pogledi govore vise od rijeciSSemir wrote:vec dugo nemam momka, stid me to priznati pa cu staviti da sam u vezi ali je complicated. tako cu biti opet cool u drustvu i momci ce se pitati s kim sam ja to u vezi.. eto objasnjenja
-
realna do boli
#6 Re: Relationship status: it's complicated??
To otprilike znaci ..
Ja sam za ozbiljnu vezu..on nije ..ali je za vezu , pa ja smatram da trebam pronaci nekoga ko je za ozbiljnu vezu,ali da ovaj koji kao nije za to, shvati kao signal da se treba promijeniti i da i on zeli ozbiljnu vezu, jer cu u protivnom ja stvarno poceti za ozbiljno traziti nekoga za ozbiljnu vezu.Eto bas je jednostavno
Ja sam za ozbiljnu vezu..on nije ..ali je za vezu , pa ja smatram da trebam pronaci nekoga ko je za ozbiljnu vezu,ali da ovaj koji kao nije za to, shvati kao signal da se treba promijeniti i da i on zeli ozbiljnu vezu, jer cu u protivnom ja stvarno poceti za ozbiljno traziti nekoga za ozbiljnu vezu.Eto bas je jednostavno
- clav
#7 Re: Relationship status: it's complicated??
ovo me asocira na neki kvantno mehanicki model medjuljudske veze.lolo_lolo wrote: ma facebook je inace sranje jedno veliko, pa iskomplikovalo se,znaci ni tamo ni vamo,i jesi i nisi u vezi
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8 Re: Relationship status: it's complicated??
FB je sranje ako se pogresno koristi
najmže sranje mi je ako me neko doda međ frendove a onda se ne pozdravljamo sutra ba ulici

najmže sranje mi je ako me neko doda međ frendove a onda se ne pozdravljamo sutra ba ulici
- atko
#9 Re: Relationship status: it's complicated??
da pojednostavimo
To znaci .. svrlajo/la bih okolo ali je jako komplikovano, tesko bih prosao/la neuhvacen/a ... a nebih imao/la muda da podnsem raspad moje veze

To znaci .. svrlajo/la bih okolo ali je jako komplikovano, tesko bih prosao/la neuhvacen/a ... a nebih imao/la muda da podnsem raspad moje veze
- clav
#10 Re: Relationship status: it's complicated??
Ma nemam pojma.. Mozda sam samo anahron pa ne kontam sto bi ljudi stavljali to.
-
SSemir
#11 Re: Relationship status: it's complicated??
to je facebook kopirao od derneka ono "ni tamo ni ovamo" 
-
realna do boli
#12 Re: Relationship status: it's complicated??
Moze i tako ali sumnjam .....u tom slucaju pise ...u idealnoj sam vezi ...ako druga strana zaviri .
veza atko
veza atko
- atko
#13 Re: Relationship status: it's complicated??
and btw sta vam je taj facebook?
Davno sam ja reko ... prerasce to u neki dernek ba
nedam svoj lik i djelo na tu smijuriju

Davno sam ja reko ... prerasce to u neki dernek ba
- Bolt
#14 Re: Relationship status: it's complicated??
Fakat, to mi se dešava, ja ljudi!komi wrote:FB je sranje ako se pogresno koristi
najmže sranje mi je ako me neko doda međ frendove a onda se ne pozdravljamo sutra ba ulici![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15 Re: Relationship status: it's complicated??
Bolt wrote:Fakat, to mi se dešava, ja ljudi!komi wrote:FB je sranje ako se pogresno koristi
najmže sranje mi je ako me neko doda međ frendove a onda se ne pozdravljamo sutra ba ulici![]()
![]()
to je za povratiti
ali ima još nešto ... kad te neko doda na listu prijatelja pa te kasnije izbriše... a recimo išli ste na fax zajedno ili tako nešto... i još kad sabereš da te najviše ljudi izbriše a svi su s faxa...
onda ga fino blokiraš
i ja sam brisao neke ljude ali s razlogom (ogovarali uokolo iznosili neistine)
- sinus
#16 Re: Relationship status: it's complicated??
Hvala Bogu ne koristim Facebook niti imam namjeru...Neka se neko ne uvrijedi ali to je isti idiotizam kao i dernek.ba, samo što je na višoj globalnoj razini...
Haj zdrao
Haj zdrao
- seln
#17 Re: Relationship status: it's complicated??
Nisam najmjeravao korisiti, a onda mi nekoliko prijatelja poslalo pozivnicu...reko, haj' da probam.
prijavim se...aaaaah....ljudi koje nisi ni cuo ni vidio salju ti pozive za ovo ili ono, formiraju se grupe "ja sam veceras jeo graha", stavljaju te na listu prijatelja ljudi koji su prijatelji prijateljevog ahbaba, svako 5 minuta ti stize obavijest sta neko trenutno radi (sijecem nokte, igram dzepni bilijar, spavam)...
izdrzao 2 hefte i odjavio se, kome pravo kome krivo..
prijavim se...aaaaah....ljudi koje nisi ni cuo ni vidio salju ti pozive za ovo ili ono, formiraju se grupe "ja sam veceras jeo graha", stavljaju te na listu prijatelja ljudi koji su prijatelji prijateljevog ahbaba, svako 5 minuta ti stize obavijest sta neko trenutno radi (sijecem nokte, igram dzepni bilijar, spavam)...
izdrzao 2 hefte i odjavio se, kome pravo kome krivo..
- zalizani
#18 Re: Relationship status: it's complicated??
@komi,ko´da sebe gledamkomi wrote:to je za povratiti
ali ima još nešto ... kad te neko doda na listu prijatelja pa te kasnije izbriše... a recimo išli ste na fax zajedno ili tako nešto... i još kad sabereš da te najviše ljudi izbriše a svi su s faxa...![]()
![]()
mislim koji moj STO SI ME DODAVAO...
onda ga fino blokirašda ne vidi konverzaciju s drugim ljudima u istoj generacijskoj grupi određenog fakulteta
i ja sam brisao neke ljude ali s razlogom (ogovarali uokolo iznosili neistine)
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#19 Re: Relationship status: it's complicated??
Facebook je dobar, ima on i dosta pozitivnih strana, al necemo o tome ovdje.
To it's complicated ti je dernekovsko ni tamo ni vamo
kod mene licno stoji single, a mislim i da narod ima pametnijeg posla nego da snjuha po profilima tudjim i gleda koji mu je status, iako znajuci nas realnost je drugacija
i da, i mene nervira okretanje glave na ulici
To it's complicated ti je dernekovsko ni tamo ni vamo
kod mene licno stoji single, a mislim i da narod ima pametnijeg posla nego da snjuha po profilima tudjim i gleda koji mu je status, iako znajuci nas realnost je drugacija
i da, i mene nervira okretanje glave na ulici
- atko
#20 Re: Relationship status: it's complicated??
Ali tvoji personalni podaci su ostali na serveru ZAUVIJEK bilo ti pravo bilo ti krivoseln wrote: izdrzao 2 hefte i odjavio se, kome pravo kome krivo..
-
fixer
#21 Re: Relationship status: it's complicated??
ma facebook je sluzba za promociju. a najdrazi su mi oni sto se promoviraju, a ne znaju statusa napisat bez neke greske 
- Michun
#22 Re: Relationship status: it's complicated??
Pa sto smo fini - niko nije cuo za shemu
Ja bi rekla da je ovo complicated kad je shema u pitanju...kod nas.
U US bi ti vec bio special friend ili ti prijatelj s povlasticama
Ima FB dobrih strana kad ga koriste normalni ljudi...
Ja bi rekla da je ovo complicated kad je shema u pitanju...kod nas.
U US bi ti vec bio special friend ili ti prijatelj s povlasticama
Ima FB dobrih strana kad ga koriste normalni ljudi...
- Loulou
#23 Re: Relationship status: it's complicated??
F%#& buddy?Michun wrote:U US bi ti vec bio special friend ili ti prijatelj s povlasticama![]()
- anđeo s greškom
#24 Re: Relationship status: it's complicated??
ja sam it's complicated
ali to naravno nisam objavila
nisam objavila zato što je ON među mojim facebook frendovima..., a on nije it's complicated..., pa zašto bi ja onda bila it's complicated. u relationship statusu nemam ništa
mislim, situacija zaista jeste complicated.
ali to naravno nisam objavila
nisam objavila zato što je ON među mojim facebook frendovima..., a on nije it's complicated..., pa zašto bi ja onda bila it's complicated. u relationship statusu nemam ništa
mislim, situacija zaista jeste complicated.
- Michun
#25 Re: Relationship status: it's complicated??
E bas to to. Ne mogu da SujemLoulou wrote:F%#& buddy?Michun wrote:U US bi ti vec bio special friend ili ti prijatelj s povlasticama![]()