Relationship goals
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pukepuke
#3 Re: Relationship goals
Naravno da je relationship goal za one koji vole dom-sub odnos... 
- annoy
#4 Re: Relationship goals
Dobro, al to se ostavi u spavaćoj sobi 
- ho oponopono
#6 Re: Relationship goals
Towelie wrote:
...ljudi u svom djiru, ljepota...
-
broj dva
#7 Re: Relationship goals
Susrelo se dvoje mladi...
- Dr Kova
#10 Re: Relationship goals
..da i ovo vidim... 
-
LMZ
#11 Re: Relationship goals
bilo bi interesantnije da je on na uzici....
inace i don't like it
inace i don't like it
- ho oponopono
#12 Re: Relationship goals
...ko je moja poslusna kuja... 
-
broj dva
#13 Re: Relationship goals
-----ho oponopono wrote:...ko je moja poslusna kuja...
Ili sto bi Iggy rekao
" I wanna be your dog"
- ho oponopono
#14 Re: Relationship goals
...well c'mon...broj dva wrote:-----ho oponopono wrote:...ko je moja poslusna kuja...
Ili sto bi Iggy rekao
" I wanna be your dog"
- pukepuke
#15 Re: Relationship goals
Dom-sub odnos nije isključivo vezan za seks, to je način života.annoy wrote:Dobro, al to se ostavi u spavaćoj sobi
-
broj dva
#16 Re: Relationship goals
-------ho oponopono wrote:...well c'mon...broj dva wrote:-----ho oponopono wrote:...ko je moja poslusna kuja...
Ili sto bi Iggy rekao
" I wanna be your dog"
U zadnje vrijeme sve me strah da ce me kad spomenem Iggy pitati je'l Azalea
- ho oponopono
#17 Re: Relationship goals
broj dva wrote: -------
U zadnje vrijeme sve me strah da ce me kad spomenem Iggy pitati je'l Azalea
...ih dobro je dok bicarke ne krenu jesu li kod tebe ostale moje gacice...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#18 Re: Relationship goals
Sto se nisam iznenadio da cu tebe naci ovdjeannoy wrote:Dobro, al to se ostavi u spavaćoj sobi
- annoy
#19 Re: Relationship goals
Vjeruj mi da me ne trebaš učit o tomepukepuke wrote:Dom-sub odnos nije isključivo vezan za seks, to je način života.annoy wrote:Dobro, al to se ostavi u spavaćoj sobi
- Visok Pritisak
#20 Re: Relationship goals
Ja vala ne bi smjeo vako nesta zemsku uradit, nema shamse, iz vishe razloga, pa da elaboriram.
Ko prvo, kakve sam kurate srece, zapala bi me neka sa zacahurenom nekom jos neotkrivenom dijagnozom od koje je zbog sitnice prevrne na agresivu (opis najblize zenskom hulku) u sred noci i zakolje me ko pilicha dok spavam.
Ko drugo, imala bi garant zajebane burazere, mahala kad bi vidila da je vodam vako, javila bi burazerima i zatvorili bi me u box 2 sa 2 mjesec dana, uz svakodnevne batine.
Ko trece, haj mozda i nemadne burazere, desi se, al u ovim mahalicama kad bi kokosari vidili da je vodam ko cuku, posli bi glumit viteze da se docepaju koke, satro oni spasioci, i et haj se sad i sa njima udaraj.
Cetvrto, troskali je ovo, valja kupovat povodce, bicheve, brnjice, kuglu onu za zacepit usta, pa one rafalne kugle za zacepit dupe, pa svasta nesta, dok to pokupujes, prodje te volja za jebanjem.
Skup je ovo sport, stresan a i troskali bgm

Ko prvo, kakve sam kurate srece, zapala bi me neka sa zacahurenom nekom jos neotkrivenom dijagnozom od koje je zbog sitnice prevrne na agresivu (opis najblize zenskom hulku) u sred noci i zakolje me ko pilicha dok spavam.
Ko drugo, imala bi garant zajebane burazere, mahala kad bi vidila da je vodam vako, javila bi burazerima i zatvorili bi me u box 2 sa 2 mjesec dana, uz svakodnevne batine.
Ko trece, haj mozda i nemadne burazere, desi se, al u ovim mahalicama kad bi kokosari vidili da je vodam ko cuku, posli bi glumit viteze da se docepaju koke, satro oni spasioci, i et haj se sad i sa njima udaraj.
Cetvrto, troskali je ovo, valja kupovat povodce, bicheve, brnjice, kuglu onu za zacepit usta, pa one rafalne kugle za zacepit dupe, pa svasta nesta, dok to pokupujes, prodje te volja za jebanjem.
Skup je ovo sport, stresan a i troskali bgm
- Sephora
#21 Re: Relationship goals
Nista onda, najeftinije i najprakticnije ti ipak ostaje masturbiranje...Visok Pritisak wrote:Ja vala ne bi smjeo vako nesta zemsku uradit, nema shamse, iz vishe razloga, pa da elaboriram.
Skup je ovo sport, stresan a i troskali bgm![]()
- Visok Pritisak
#22 Re: Relationship goals
Platices mi za ovo sejfooooooo!!!
- walter kurtz
#23 Re: Relationship goals
Tea bagging