rekreativno pjevanje sarajevo

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
lolol

#1 rekreativno pjevanje sarajevo

Post by lolol »

Ne znam kako bi nazvala ovu temu pa sam je nazvala ovako kako jesam :-) Naime, zanima me gdje se u Sarajevu moze ici na neko horsko pjevanje ili bilo sta tako a da se ne ide na takmicenja i sl, samo pjevanje "za dusu" :-) ili nesto tako drugo ako ima u Sarajevu tipa ples ili sl molim Vas da ostavite komentar ... hvala. I da... da je mjesovitog sastava
insomnia78

#2 Re: rekreativno pjevanje sarajevo

Post by insomnia78 »

Trazis momka? :-D
avetinja

#3 Re: rekreativno pjevanje sarajevo

Post by avetinja »

Postoje škole plesa i kulturno-umjetnička društva koja su namijenjena za usavršavanje i učenje. Niko ti neće dati mikrofon da ti pjevaš dok ti ne prođe ćejf i odeš kući. Imaš plesnu školu Romantik koja je podijeljena na dvije plesne škole, za djecu i za odrasle, a škola za odrasle je podijeljena na još dvije, početnici i napredni. Možeš upoznati i kakvog labuda, jer je mješovito društvo. I tu postoje takmičenja, ali nisam siguran da moraš ići. Poslije imaju i party. Nazovi, pa provjeri.
lolol

#4 Re: rekreativno pjevanje sarajevo

Post by lolol »

Joj pa totalno sam pogresno shvacena :-) ja sam udana (mladi bracni par) i sad nam treba neka zajednicka aktivnost tipa pjevanje ples nesto da se ispusemo, uzivamo i smijemo i ne mislimo na poslove i sve sto nas okruzuje :-) bojim se da je ovaj Romatic ipak ko zeli ici na takmicenja i sl? Pjevanje bi nam vise odgovaralo ali sta god ukucam u google nije to sto trebam :-(
__Phoenix__

#5 Re: rekreativno pjevanje sarajevo

Post by __Phoenix__ »

Pa pjevaj kod kuće?
avetinja

#6 Re: rekreativno pjevanje sarajevo

Post by avetinja »

lolol wrote:Joj pa totalno sam pogresno shvacena :-) ja sam udana (mladi bracni par) i sad nam treba neka zajednicka aktivnost tipa pjevanje ples nesto da se ispusemo, uzivamo i smijemo i ne mislimo na poslove i sve sto nas okruzuje :-) bojim se da je ovaj Romatic ipak ko zeli ici na takmicenja i sl? Pjevanje bi nam vise odgovaralo ali sta god ukucam u google nije to sto trebam :-(
Imaju neka takmičenja, ali nisam siguran da se mora ići. Poslije ima party, a to nije loše. Zašto ne kupite karaoke, pa pjevajte dok tapete sa zidova ne otpadnu. Pozovete društvo, pa u duetu. Malo ti sa jaranom, malo sa mužem, i on isto tako samo obrnuto. Teško ćeš naći nešto gdje ćeš pjevati, a da ne moraš učiti, usavršavati se i ići na takmičenja ili barem imati nastup pred publikom.
muha_sa

#7 Re: rekreativno pjevanje sarajevo

Post by muha_sa »

lolol wrote:Ne znam kako bi nazvala ovu temu pa sam je nazvala ovako kako jesam :-) Naime, zanima me gdje se u Sarajevu moze ici na neko horsko pjevanje ili bilo sta tako a da se ne ide na takmicenja i sl, samo pjevanje "za dusu" :-) ili nesto tako drugo ako ima u Sarajevu tipa ples ili sl molim Vas da ostavite komentar ... hvala. I da... da je mjesovitog sastava
bujrum pa proberi :)

https://www.google.ba/webhp?sourceid=ch ... D+sarajevo
Post Reply