Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U narodu se, za osobu koja izvali neku glupost, kaze "Sta rece i osta' ziv."
U nasem medijskom prostoru je ovih sto prezivljavaju i pored izrecenih gluparija bezbroj pa kontam da bi bilo lijepo otvoriti jedan topic na kojem ce se sabrati izvaljeni biseri "od sad' pa nadalje i u buduce"...
Maloprije na OBN-u neki genijalac cita vijest o potpisivanju sporazuma o viznim olakšicama i readmisiji...
Vijest je na Sa-x portalu objavljena ovako:
Ipak, u cilju potpune liberalizacije viznog režima BiH će morati učiniti još dosta napora. Najvažniji korak je potpisivanje Sporazuma o sabilizaciji i pridruživanju s EU te uvođenje biometrijskih pasoša.
a lik u OBN-ovom dnevniku hladno cita "...uvođenje geometrijskih pasoša"
Kakve sada imamo pasose? Trigonometrijske? Stereometrijske? Sa kockicama ili sa linijama?
Cuo sam provalu kad je od VAKUUMSKE bombe nastala VAKUFSKA bomba Ok, ovo je vise bilo nerazumijevanje na akusticnom nivou, ali svejedno, kako uspjede razumjeti uopste vakufska
a je li neko danas na TVSA gledao anketu
pitanje za milijuuuuuuuuuuuun kuna: SMETA LI VAM GUZVA U SAOBRACAJU?
zar su ankete postala banalnost kojim se upotpunjuje suplja programska sema ili imaju nesto drugo za cilj?
bilo mi je lose, to je sve da ne otvarm novi topic
zlotscha wrote:a je li neko danas na TVSA gledao anketu
zar su ankete postala banalnost kojim se upotpunjuje suplja programska sema ili imaju nesto drugo za cilj?
Almira Huseinović, kad je bila talačka kriza u Beslanu počinje dnevnik sa smješkom na licu. Talačka kriza u Beslanu je uspješno okončana: smatra se da je više od 300 pogunulih i xy ranjenih
(ovo je parafraza - ne znam tačno koje su brojke).
ima ona neka nova spikerica na Novoj tv, u vijestima, plava, krupnih ociju. ima lijepe zube i krasan osmijeh. srusio se avion sa 120 putnika, 80 pronadjeno mrtvih do tog trenutka, ona najavljuje sa osmijehom i nakon priloga sa mjesta nesrece nastavlja sa osmijehom, sarmantim, koketnim koje su to amaterske blese majko moja... a ne znam samo kako joj ne dode instinktivno da se uozbilji
dawn_upon_dawn wrote:ima ona neka nova spikerica na Novoj tv, u vijestima, plava, krupnih ociju. ima lijepe zube i krasan osmijeh. srusio se avion sa 120 putnika, 80 pronadjeno mrtvih do tog trenutka, ona najavljuje sa osmijehom i nakon priloga sa mjesta nesrece nastavlja sa osmijehom, sarmantim, koketnim koje su to amaterske blese majko moja... a ne znam samo kako joj ne dode instinktivno da se uozbilji
dawn_upon_dawn wrote:ima ona neka nova spikerica na Novoj tv, u vijestima, plava, krupnih ociju. ima lijepe zube i krasan osmijeh. srusio se avion sa 120 putnika, 80 pronadjeno mrtvih do tog trenutka, ona najavljuje sa osmijehom i nakon priloga sa mjesta nesrece nastavlja sa osmijehom, sarmantim, koketnim koje su to amaterske blese majko moja... a ne znam samo kako joj ne dode instinktivno da se uozbilji
dozvoli da televiziju koju svi imamo u domacinstvu, a koja uposljava i neke bosance, i koja je na jednom od nasih slavnih jezika, dozivljavam kao svoj (doduse, cesto da te bog sacuva) medijski prostor.
ukoliko smeta silencu, neka izbrise
a link na staru temu ima jako puno slicnih izvala sa HTV-a. i srbijanskih televizija.
a ne sekiram se da ce me nece uskoro i nas dragi javni rtv servis inspirirati.
Last edited by Bea_Trix on 21/09/2007 19:09, edited 1 time in total.
jok eto ne smetaju, kako je to pitanje
nadam se da nisi gledao i da nisi bio zblanut (puuuunnnnoooooooo) kad si procitao
nadam se da nisi gledao i da nisi bio zblanut (puuuunnnnoooooooo) kad si procitao
nisam gledao
još jedna
Feđa u emisiji Feđa present
"Jenifer Lopez je napravila izjavu"
Umjetnik a wrote:
nisam gledao
još jedna
Feđa u emisiji Feđa present
"Jenifer Lopez je napravila izjavu"
jest, jest oce mala Fekalija svasta izvalit!
stvarno ne razumijem zasto se onako upeci kad vodi emisije zabavnog karaktera. stvarno, tipican primjer necega CEMU FALI ONO NESTO heheheheheee
sulesavic wrote:
Nije ti to do novinara... Al' to je sad drugi par opanaka...
ko je kriv?
bas me zivo interesuje
možete li malo pojasniti
ono sto sam ja rekla mogu, ono ostalo- ne bash.
cijena se moze povecati za X% ili za X novcanih jedinica.
poskupiti moze sve sto se kupuje za određenu cijenu.
npr. Hljeb moze poskupiti, ali cijena hljeba ne moze! cijena se moze povecati, moze smanjiti, moze ostati ista.
ne kupujes cijenu.
meni je to isto kao da je neko rekao sad je 2 metra sati...
zlotscha wrote:
ko je kriv?
bas me zivo interesuje
možete li malo pojasniti
ono sto sam ja rekla mogu, ono ostalo- ne bash.
cijena se moze povecati za X% ili za X novcanih jedinica.
poskupiti moze sve sto se kupuje za određenu cijenu.
npr. Hljeb moze poskupiti, ali cijena hljeba ne moze! cijena se moze povecati, moze smanjiti, moze ostati ista.
ne kupujes cijenu.
meni je to isto kao da je neko rekao sad je 2 metra sati...
daduli_sa wrote:Cuo sam provalu kad je od VAKUUMSKE bombe nastala VAKUFSKA bomba Ok, ovo je vise bilo nerazumijevanje na akusticnom nivou, ali svejedno, kako uspjede razumjeti uopste vakufska