Moderators: Charuga, Tomahawk11

golfiista wrote:Nadam se da je sala.BlueBlood wrote:gledam ove slike i nesto kontam, trenutna visina istoka je skoro ista kao onog starog sto smo srusili, gdje smo bili nigdje, sta smo radili nista![]()
Jedina mana Istoka je sunce od kojeg ne vidis nista kada gledas utakmicu u poslijepodnevnom terminu. Nadam se da tih termina nece biti na rasporedu

Kako nemaju? Iz aviona se vidi da je to to. Samo ona konstrukcija krova je grdna vala.Rilkoni wrote:Ove slike sto su se pojavile su glupost i nikakve veze nemaju sa projektom istocne tribine..
Ne mislim, nego sam siguran da je ovo krajnji izgled tribine, ako zanemarimo boje stolica i ostalo.Mutivoda wrote:pa kakav je ovo uopće portal, akta.ba, i što misliš da je to taj projekat stvarno?dovoljno je vidjeti crvene stolice, odmah ti muka.

Ja cu ti u programu catia nacrtati tribinu za manje od 5 minuta. I to dovoljan mi je ovaj bokocrt. Eto koliko je ona slika vjerodostojna.AmarildoZdenex wrote:Ne znam ja ništa o ovom projektu samo sam prenio sliku na ovaj forum, ali ne treba ovo ništa uzimati za ozbiljno ono što sam u prijašnjim postovima spominjao, a tiče se istočne tribine. Našao sam bokocrt tribine koji nam pokazuje da će izgledati isto kao i ove projekcije sa "Akta" portala..
nije stvar u tome možes ti nacrtati tribinu, ali ono što možemo vidjeti na radovima koji se sada odvijaju na istocnoj tribini sve upućuje da je to to,zipoo wrote:Ja cu ti u programu catia nacrtati tribinu za manje od 5 minuta. I to dovoljan mi je ovaj bokocrt. Eto koliko je ona slika vjerodostojna.AmarildoZdenex wrote:Ne znam ja ništa o ovom projektu samo sam prenio sliku na ovaj forum, ali ne treba ovo ništa uzimati za ozbiljno ono što sam u prijašnjim postovima spominjao, a tiče se istočne tribine. Našao sam bokocrt tribine koji nam pokazuje da će izgledati isto kao i ove projekcije sa "Akta" portala..