REKLAMNI PANOI

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
vedadk

#1 REKLAMNI PANOI

Post by vedadk »

Dal neko zna kako stupit u kontakt sa ljudima koji postavljaju reklamne panoe pored magistralnog puta?
Dal ima neka firma koja nalazi klijente a ja da npr. ponudim pregledno mjesto za postavljanje.

Hvala
Last edited by vedadk on 26/01/2010 07:25, edited 1 time in total.
djulba

#2 Re: REKLAMNI PANOI

Post by djulba »

e jesi mislio lagano dignut lovu :-D ništa od toga. oni će postavit pano samo gdje mogu besplatno uz naravno plaćanje poreza opštini.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#3 Re: REKLAMNI PANOI

Post by Toto »

vedadk wrote:Dal neko zna kako stupit u kontakt sa ljudima koji postavljaju reklamne panoe pored magistralnog puta?
Dal ima neka firma koja nalazi klijente a ja da npr. ponudim pregleno mjesto za postavljanje.

Hvala

Napravi ti i firmu i pano, pa ce oni tebe trazit a ne ti njih.
ružmarin-a

#4 Re: REKLAMNI PANOI

Post by ružmarin-a »

vedadk wrote:Dal neko zna kako stupit u kontakt sa ljudima koji postavljaju reklamne panoe pored magistralnog puta?
Dal ima neka firma koja nalazi klijente a ja da npr. ponudim pregleno mjesto za postavljanje.

Hvala
ako sam razumjela ti bi da naplatiš korištenje zemlje u vidu rente kraj magistrale u reklamne svrhe?

pa pošalji besplatan oglas na *** SPAM *** i daj ponudu pa će te kontaktirati ako im se isplati da tebi daju dio kolača, mada...
Tirsa

#5 Re: REKLAMNI PANOI

Post by Tirsa »

Posalji fotografije lokacije sa eventualnim kracim opisom lokacije kao i naknadu koju ocekujes na [email protected] i dobices brzo trazeni odgovor.
pozzzzzz
Post Reply