Dal neko zna kako stupit u kontakt sa ljudima koji postavljaju reklamne panoe pored magistralnog puta?
Dal ima neka firma koja nalazi klijente a ja da npr. ponudim pregledno mjesto za postavljanje.
Hvala
REKLAMNI PANOI
Moderator: anex
-
vedadk
#1 REKLAMNI PANOI
Last edited by vedadk on 26/01/2010 07:25, edited 1 time in total.
- djulba
#2 Re: REKLAMNI PANOI
e jesi mislio lagano dignut lovu
ništa od toga. oni će postavit pano samo gdje mogu besplatno uz naravno plaćanje poreza opštini.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#3 Re: REKLAMNI PANOI
vedadk wrote:Dal neko zna kako stupit u kontakt sa ljudima koji postavljaju reklamne panoe pored magistralnog puta?
Dal ima neka firma koja nalazi klijente a ja da npr. ponudim pregleno mjesto za postavljanje.
Hvala
Napravi ti i firmu i pano, pa ce oni tebe trazit a ne ti njih.
- ružmarin-a
#4 Re: REKLAMNI PANOI
ako sam razumjela ti bi da naplatiš korištenje zemlje u vidu rente kraj magistrale u reklamne svrhe?vedadk wrote:Dal neko zna kako stupit u kontakt sa ljudima koji postavljaju reklamne panoe pored magistralnog puta?
Dal ima neka firma koja nalazi klijente a ja da npr. ponudim pregleno mjesto za postavljanje.
Hvala
pa pošalji besplatan oglas na *** SPAM *** i daj ponudu pa će te kontaktirati ako im se isplati da tebi daju dio kolača, mada...
-
Tirsa
#5 Re: REKLAMNI PANOI
Posalji fotografije lokacije sa eventualnim kracim opisom lokacije kao i naknadu koju ocekujes na [email protected] i dobices brzo trazeni odgovor.
pozzzzzz
pozzzzzz