Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam danas prvi dan tek vidio reklamu na kanadskoj televiziji.
Do prosle sedmice, na oficijelnom sajtu vw jedini GTI i golf su bili IV, dok su pasat i jetta (bora) novije generacije.
Zar pored istinskih brzinaca i pila kao sto je subaru , ford , peugeot ,mitcubishi,citro , provjerenih u mnogim wrc trkama vozati nesto cega nema na mapi ,sta je jel to golf ko fol umslio da je pila........ .
Zar pored istinskih brzinaca i pila kao sto je subaru , ford , peugeot ,mitcubishi,citro , provjerenih u mnogim wrc trkama vozati nesto cega nema na mapi ,sta je jel to golf ko fol umslio da je pila........ .
Ovo stoji za WRC segment, a izvan tog segmenta uvijek biram GTI ispred Peugeota i Citroena, a uopste nisam fan vw. Impreza ako se na nju misli je srednja klasa ako se ne varam. Najbolji mi je Fokus.
Ford je dobar ali peugeot je bolji a citro je posebna prica , citro je nesto posebno .
ZNaci provjereni , brzinci ili trkacka auta , a ove sto glume iste ne teba ni spominjati .
GTI je meni bio strasno razocarenje. kao prvo, vidljivost je KATASTROFALNA! sa vozackog sjedista se ne vidi nista sa strane, jer je prostor izmedju vrata i zadnjeg prozora ne samo sirok vec i nesrazmjerno dubok; nekako upadne u kabinu i nista se ne vidi. zadnja svjetla su isto bezze, auto otpozada izgelda kao neka djecija igracka sa onim okruglastim ocima... sjedista su presmjesna (navlake mislim) -- nesto karirano, ma isto kuhinjska krpa. ovaj plasticni gril naprijed... pa ne znam bas...
a cijena je prevelika za auto ove kategorije; za svega par tisuca vise, mozes uzeti Audi A3.
R32 (racing 3.2 litra) je zuca za ova auta sa kojim ga poredis ali je sestak sa 240 konja plus all wheel drive pa poredjenje bas i nije realno. Razlika u cijeni izmedju njega i obicnog golfa je cak 10 milja dolara, za te pare mozes kupiti citav drugi auto.
Uskoro ce doci i model R36 koji izbacuje citavih 300+ ks. Dakle, jos malo pa ce zamjeniti lufthansu
Kako je samo ruzan ovaj megane