Reklame u toku utakmica
-
Peca
#1 Reklame u toku utakmica
Ljudi sta vi mislite o ovim sa Hajata sto u svakom poluvremenu puste bar desetak reklama. Mene ubise, ja najradije ni ne gledam utakmicu, kad skontam da cu vise gledati reklame nego tekmu?!?!?!?!
- Neelix
ne mozete tako razmisljati. naravno da bih i ja volio gledat sport bez prekida, ionako kad su reklame - pregledam program drugih kanala, al ni ti prenosi nisu dzaba. valja to platit, a kako drugo nego marketingom?
ipak mi je draze gledat F1 sa reklamama nego nikako. jos da onog debila jasarevica sklone...
ipak mi je draze gledat F1 sa reklamama nego nikako. jos da onog debila jasarevica sklone...
-
Peca
Pa covjece boziji kad bi ja za svaku reklamu salto druge kanale otpala bi mi ruka!!!
A kako to mogu sve ostale televizije prenositi bez EPP-a ili bar ne toliko koliko ih oni imaju!!! Svaki treci dodir s loptom ˝Eh idemo jos jedan EPP˝
Nije u tome stvar nego cigani samo hoce sto vise para, nikad im nije dosta. Nek puste prije i poslije tekme reklame po pola sata, samo brate nek ne prekidaju tekmu, ubise me u pojam!!!!!!
A kako to mogu sve ostale televizije prenositi bez EPP-a ili bar ne toliko koliko ih oni imaju!!! Svaki treci dodir s loptom ˝Eh idemo jos jedan EPP˝
Nije u tome stvar nego cigani samo hoce sto vise para, nikad im nije dosta. Nek puste prije i poslije tekme reklame po pola sata, samo brate nek ne prekidaju tekmu, ubise me u pojam!!!!!!
- van Basten
#5 Re: Reklame u toku utakmica
da je samo u poluvremenu ne bih se sekunde žalioPeca wrote:Ljudi sta vi mislite o ovim sa Hajata sto u svakom poluvremenu puste bar desetak reklama. Mene ubise, ja najradije ni ne gledam utakmicu, kad skontam da cu vise gledati reklame nego tekmu?!?!?!?!
ozbiljno, zaista me nerviraju... razumijem ja sve to, privatna tv od reklama se (kao) živi, al treba u svemu imati mjere, a oni ga baš pretjeraju. Na nekom stranom kanalu sam vidio dobru foru za reklame u sred prenosa... slika prenosa se smanji preseli u gornji lijevi kvadrant, a ostatak se pusti reklama, pa ako se šta bitno desi u toku emitovanja reklame ista se odmah prekine i slika prenosa se vrati u normalu... pa se onda ne bi desilo da svaki drugi gol ili svako drugo preticanje gledamo u usporenom snimku ako nam se režiser prenosa smiluje.
Uglavnom, zbog toga ako hayat prenosi nešto što ima i na nekom drugom kanalu, samo zbog tih reklama ja taj prenos neću gledati na hayatu
- chuchumbamayumbe
ja te sa reklamama (hayat, obn, nova) slabo vise i gledam, najvise zbog toga sto ubise reklamama!
Odvratno!
Odvratno!
-
AjdinBSC
veca_sa wrote:sto se tice fudbala tolerisem. na poluvremenu i onako idem pisat i tako to a formulu radije gledam na RTL-u iako malo toga kontam al bar nema reklama i onog glupog komentatora, krusko zna ko moja nana rahmetli.
bas neki dan gledam nesto na tv-u , nije sport, kad reklama. kontam haj neka je mora se zivjet od necega kad tamo prikazuju ginekolosku ordinaciju, neka zena sirom rasilila noge, doduse pokrili su je a baba naka je gleda nekom spravom nalik dvogledu, i ja ugasim tv i odem spavat, nasekiro se pravo
-
mehopuzic
Kad smo igrali sa Danskom na Koševu stalno su puštali onu premiger reklamu i ja sam se zakleo da neću tu pivu nikad popit u životu !!!
Samo su izazvali kontraefekat
Veći bi fol bio da jedna firma ima takvu reklamu da komentator svako malo govori :" Utakmicu bez reklama omogućila vam je Mujo Export import"
Veći bi fol bio da jedna firma ima takvu reklamu da komentator svako malo govori :" Utakmicu bez reklama omogućila vam je Mujo Export import"
- Neelix
mehopuzic wrote:Kad smo igrali sa Danskom na Koševu stalno su puštali onu premiger reklamu i ja sam se zakleo da neću tu pivu nikad popit u životu !!!
-
mehopuzic
Kad smo igrali sa špancima na koševu, taman se reklama prekida lopta upada u goldocent wrote:Ne znam da li se do sada desilo ali zamislite da u vrijeme prikazivanja reklame padne gol.
a i protiv mađara su naši puštali replay dok je misimović pucao penal
- van Basten
Na hayatu je to redovna pojava... još se često nađe debil koji veli nešto kao - poštovani gledaoci, niste ništa propustili, sad će reprizadocent wrote:Ne znam da li se do sada desilo ali zamislite da u vrijeme prikazivanja reklame padne gol.