Reklame na nasim televizijama
Moderator: _BataZiv_0809
- Prpa.ba
#26 Re: Reklame na nasim televizijama
Fuj su mi one nekakve Nestle reklame sto se vrte u zadnje vrijeme... dvije zene preživaju po ustima cokoladu ili sta je vec... okrene mi se zeludac.
-
sulesavic
#27 Re: Reklame na nasim televizijama
Sad mi pade na pamet Dežulović u Figurama.
Parafraziram: Kad su se u "normalnim" zemljama u novinama počinjali reklamirati mobiteli i slične kerefeke, kod "nas" je na duplerici bila reklama tenka...
Parafraziram: Kad su se u "normalnim" zemljama u novinama počinjali reklamirati mobiteli i slične kerefeke, kod "nas" je na duplerici bila reklama tenka...
- jedna
#28 Re: Reklame na nasim televizijama
ma najgore su za deterdzent i sampone. ta "softly" ubjedljivo vodi. onda one debilane kad dodje zenska u wc/kuhinju, a ono sve zabudjalo, pesnitavo. i tad ona vadi svoj charly/blic/calgonate i sl. i "sa samo jednom kapi" sve ocisti u sekundi.
onda farbe za kosu. zenska opere kosu, protrlja rucnikom, a na njemu ostane sloj boje. il ona kad na masazu dodje i maserka se krene divit njenoj kosi. a tek ona "nek vasa kosa prati vase pokrete i oni ce"
onda duel: "neeeeh, duel ostaje". sad su je i "preveli" sa srpskog na bosanski. ocaaaaaj.
ej, a ima jedna reklama radijska za plavu polikliniku u tuzli. reklamiraju kako tu mozete obaviti ct glave sa zdravstvenom knjizicom. a ureklami tip kaze kako je zaboravio knjizicu i onda mu drugi odgovara: "nema veze, od sad u plavoj poliklinici ct mozes uradit i sa zdravstvenom knjizicom". ubistvo
onda farbe za kosu. zenska opere kosu, protrlja rucnikom, a na njemu ostane sloj boje. il ona kad na masazu dodje i maserka se krene divit njenoj kosi. a tek ona "nek vasa kosa prati vase pokrete i oni ce"
onda duel: "neeeeh, duel ostaje". sad su je i "preveli" sa srpskog na bosanski. ocaaaaaj.
ej, a ima jedna reklama radijska za plavu polikliniku u tuzli. reklamiraju kako tu mozete obaviti ct glave sa zdravstvenom knjizicom. a ureklami tip kaze kako je zaboravio knjizicu i onda mu drugi odgovara: "nema veze, od sad u plavoj poliklinici ct mozes uradit i sa zdravstvenom knjizicom". ubistvo
- Tesssa
#29 Re: Reklame na nasim televizijama
Ubjedljivo najjaci slogan je:
"Provedite vrijeme sa vasim prijateljima, a ne s tamponom!"

"Provedite vrijeme sa vasim prijateljima, a ne s tamponom!"
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#30 Re: Reklame na nasim televizijama
okrene ti se zeludac od nestle air blhlbhlblhlblhblhblh OoOoOoOoOOOo baloncici....khakho se thopi .....Prpa.ba wrote:Fuj su mi one nekakve Nestle reklame sto se vrte u zadnje vrijeme... dvije zene preživaju po ustima cokoladu ili sta je vec... okrene mi se zeludac.
- karanana
#31 Re: Reklame na nasim televizijama
Bljak, ni meni se ne svidja ta reklama. I probao sam da je topim u ustima ali nista se ne desava. Da su bar mace bolje i da su vise sexi dok ono rade.mIRCerka wrote:okrene ti se zeludac od nestle air blhlbhlblhlblhblhblh OoOoOoOoOOOo baloncici....khakho se thopi .....Prpa.ba wrote:Fuj su mi one nekakve Nestle reklame sto se vrte u zadnje vrijeme... dvije zene preživaju po ustima cokoladu ili sta je vec... okrene mi se zeludac.
Cokolada je dobra btw.
-
sulesavic
#32 Re: Reklame na nasim televizijama
Ima i finih primjera, kao što je ono što Cockta radi. Koncepti poznati pod imenima ništa ni sa čim i nigdje veze...
- montag
#33 Re: Reklame na nasim televizijama
meni je najjaca ona kad kaze da to nije ona, neg sauma
....a mozda je i rodjena s tim 
- jedna
#34 Re: Reklame na nasim televizijama
a tek "top-shop". eeee to me ubija u pojam.
i reklame za uloske u kojima sve ribe za vrijeme "onih dana" nose tange ili bijele pantalone.
joj, a cocta je stvarno extra
i reklame za uloske u kojima sve ribe za vrijeme "onih dana" nose tange ili bijele pantalone.
joj, a cocta je stvarno extra
- lolita_xx
#35 Re: Reklame na nasim televizijama
meni je ubjedljivo najgora ona za orbit, kao ona ukrala kocku neku...
- Skyfox
#36 Re: Reklame na nasim televizijama
a meni je ta simpalolita_xx wrote:meni je ubjedljivo najgora ona za orbit, kao ona ukrala kocku neku...
- Neelix
#37 Re: Reklame na nasim televizijama
Skyfox wrote:a meni je ta simpalolita_xx wrote:meni je ubjedljivo najgora ona za orbit, kao ona ukrala kocku neku...
"Neka vam i savjest bude čista kao i zubi", bas nidje veze, al ono bas, maksimalni nedostatak kreativnosti
neki dan vozim iza kamiona na kojem pise - NASE VOZILO MOZETE PRESTICI, ALI NAS KVALITET NIKADA - KESTEN, VITEZ
-
ledeny
#38 Re: Reklame na nasim televizijama
najjača!mIRCerka wrote:tebi sigurno treba SOFTLI
inače, reklame za deterdžente, sredstva za čišćenje, kaladonte, uloške, i ine klince-palce... su ništa drugo nego silovanje mozga
-
palestinka
#39 Re: Reklame na nasim televizijama
M
Last edited by palestinka on 22/04/2015 16:11, edited 1 time in total.
- bug
#40 Re: Reklame na nasim televizijama
je l' neko upratio onu za twix
ili neku slicnu cokoladu 
-
1nele
#41 Re: Reklame na nasim televizijama
Meni je najgora ona za uloške kad se ono dvoje zaglave u liftu pa on nju nešto diže da se provuku kroz nekakvu rupu na kabani od lifta a ona u bijelim pantolama, a jadna dobila.
E jebiga neda se usranom do potoka

E jebiga neda se usranom do potoka
- bpsang
#42 Re: Reklame na nasim televizijama
reklama ili terorizam gledalaca eto sta je to, svaka mi ide na nerve, a najvise ona prije pocetka dnevnika.
neka naprave jedan kanal samo za reklame pa nek se izivljavaju do mile volje, a sto se tice samih reklama u devedeset posto slucajeva se reklamira ono sto niko ne kupuje ili ono sto ne valja, kao na primjer Cilit beng.
evo neka mi ga donese licno u moju kucu pa neka ocisti sto se ocistiti ne moze.
Reklama na nasim TV ekranima je cista laz i zamajavanje gledalaca, a ponajvise terorizam nad istim jer ako placam TV pretplatu placam je da gledam kvalitetan program a ne uzasavajuce reklame
neka naprave jedan kanal samo za reklame pa nek se izivljavaju do mile volje, a sto se tice samih reklama u devedeset posto slucajeva se reklamira ono sto niko ne kupuje ili ono sto ne valja, kao na primjer Cilit beng.
evo neka mi ga donese licno u moju kucu pa neka ocisti sto se ocistiti ne moze.
Reklama na nasim TV ekranima je cista laz i zamajavanje gledalaca, a ponajvise terorizam nad istim jer ako placam TV pretplatu placam je da gledam kvalitetan program a ne uzasavajuce reklame
-
Umjetnik a
#43 Re: Reklame na nasim televizijama
JE LI IMA NEKO ONU REKALMU AUDI A4, KOJA SE VRTI NA BHT
HVALA
HVALA
- milivoje
#44 Re: Reklame na nasim televizijama
''Jer ja to zasluzujem''
''Kao da je rodjena s tim''

''Kao da je rodjena s tim''
-
shalaedin
#45 Re: Reklame na nasim televizijama
... su pravo ocajne (nastavi naziv ove teme ovom mojom malom konstatcijom i dobices moj odgovor).
-
StupskaBitanga
#46 Re: Reklame na nasim televizijama
nadam se nisam fulio temu
ali
sinkronizacija reklama
npr reklama podravke za juhu i ona mirela iz žena sa 13 sunce bakino
znači oni HR reklamu sinkroniziraju na BiH strašnoooo
onda sinkronizacija sa Mirelom na Duelu onaj deterdžent miškovićeve delte
strašnooooo
ali
sinkronizacija reklama