Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zabava u Villaribi i Villabaho...A da pogledamo koliko je oprao Feri...Feri pere više
Saponia Osijek je za vas proizvela...
Isprobajmo Cilit na kovanici...
I sve ostale koje su vezane za deterdžente, praškove....
A najbolje...
...još...još...još...masiraj..dobro je...naše krave daju najbolje mlijeko, i zato su naše čokolade tako dobrog okusa...milka čokolada...
....a onda je svizac....opet Milka čokolada...
...Jelen Pivo...dobra
...I ona Novogodišnja reklama sa koka-kola karavanom...to mi je legendarna...
...koka kola sa bijelim medvjedima...
praznici nam stižu... praznici nam stižuuu jaoooo, i meni ej dobra kad dabrovi masiraju kraaveeeeeee
i s medama, a to za pivo nisam gledala... ali mi je dobra ona za heineken, znaš ono kad Reachel iz Friendsa ne može da dohvati pivo, pa se muči onaj frajer priđe i uzme joj hehehehe super reklamica
goeasy wrote:Najzesce su one za (izvinite ako je nepristojno) higijenske uloske, ne curi sa strane, ja sam slobodna da igram, da ucestvujem u surprise party da kampujem, pa onda poliju mastilo po njima da se vidi da ne cure, zaista da se coveku zivot zgadi.
Za Koka kolu mi je ova najnovija ( njima je uvek casa napola puna) totalno bez veze.
haha ali stavrno ne curi bog blagoslovio krilca!
a i meni je ta previše prosta za coca-colu uvjek imaju dobre rreklame, ripa kad ode kod onog vudua pa mu ovaj govori ici ces na koncerte... imati bla bla.. aaa ovo napola puna... jako loša reklama
Chopper_Horrace wrote:SJeca li se iko onih reklama za sarajevsku fabriku duhana od prije par godina?
ili ona ili ništa... kako su ružne bili oni glumci i staromodni ko da su ispali iz 60-tih
mislim da je bas u tome bila fora....
jer su 60tih godina muskarci bili dzentlmeni pa su zenama palili cigarete, a vec sada situacija lici na sve osim na to....
debilne su mi reklame ava oxi, a na HRTovima onaj IVAN HORVAT Cilit Bang....
vidim da nisam jedina koja misli da imamo previse glupavih reklama za deterdzente... pa sta je ono ljudi moji :D
a najaca mi je ona " na moru lez`o osvojio pezo!!! "
xygirl wrote:vidim da nisam jedina koja misli da imamo previse glupavih reklama za deterdzente... pa sta je ono ljudi moji :D
a najaca mi je ona " na moru lez`o osvojio pezo!!! "
to to igrala sam tu nagradnu igru i vazda se cudila ko izmisli tako glup slogan
"Ahhh, edi, ovo krzno podnosi samo hemijsko ciscenje..."
Aghhh, fakat me nervira. Mozda reklama ne bi bila tako losa, da me ne iritira onaj glas...
Pogotovo kad kaze..nema nista bolje od SCWEPPS TONIC WATTER-A
meni jedna od boljih u zdanje vrijeme, doduse iz srbije je za LAV pivo, ono il' si lav ili nisi kad pokloni auto, "A od kuma escajg......i, i, i, i kljucevi od kola" kum nije dugme..
skretnicar vozova, pa za 3 sekunde sebi napravi ultra instant dr. oetker puding. ali eto, dobro je znati da su ga lansirali ali, sto bas skretnicar vozova
Zato što radi ........sve tri smjene a za razliku od rudara može sam sebi pristaviti puding .........u predahu prolaska vozova....... .
Kupiću ti Molfix
bh telecom nove reklame jesu dizajnerski dobro urađene ali konceptualno... a posebno poruke... bljak... kao da ne postoji niko u ovoj državi ko može sastaviti dobar reklamni slogan...
najgora reklama koju sam u zadnje vrijeme vidjela je ona za 10. godina Asa Auto... bilboard reklama... bljah... drvo široke krošnje i dubokog korjena još je obećavalo nešto.. a kad su "natakarili" onu poruku dolje... bljah... pfuj...
justika_sa wrote:bh telecom nove reklame jesu dizajnerski dobro urađene ali konceptualno... a posebno poruke... bljak... kao da ne postoji niko u ovoj državi ko može sastaviti dobar reklamni slogan...
najgora reklama koju sam u zadnje vrijeme vidjela je ona za 10. godina Asa Auto... bilboard reklama... bljah... drvo široke krošnje i dubokog korjena još je obećavalo nešto.. a kad su "natakarili" onu poruku dolje... bljah... pfuj...
Postoji. S puno manje para. Reklama za Logosoft. Slogan "Poslije sve izgleda skupo....sporo..."
Odlicno!
Pa onda ova nova za sportske kladionice sa Campom...Bravo!