Reklame koje vas iritiraju
Moderator: _BataZiv_0809
-
sofist
#1 Reklame koje vas iritiraju
Meni je ubjedljivo najodvratnija "Bambucha" i Dzimi Homomomolululu (ili tako nekako) -"svidjaju mi se tvoji baloncici i tvoja narandzica" !!! Fuj ! 
- pitt
Sve su mi te "domace" isle na zivce jer su strane reklame i samo ubace na naesm da pricaju.
od americkih mi na kurac idu ove za GM vozila u po tekme po 100 puta
:D
Reklame za pivu su najbolje (Miller Time). Pogotovo prosle sezone sa sudijama
od americkih mi na kurac idu ove za GM vozila u po tekme po 100 puta
Reklame za pivu su najbolje (Miller Time). Pogotovo prosle sezone sa sudijama
-
_MaYa_
#5 Re: Reklame koje vas iritiraju
"uh te tvrdokorne mrlje....kako ih odstraniti?? Imam rješenje tu je novi **** " i svaka reklama za prašak... i deterdž+ente bilo kakve uključujući i omekšivače i ono za umirisavanje prostora i tako dalje...sofist wrote:Meni je ubjedljivo najodvratnija "Bambucha" i Dzimi Homomomolululu (ili tako nekako) -"svidjaju mi se tvoji baloncici i tvoja narandzica" !!! Fuj !
a ubjedljivo su mi najgore one za kosu... "jao izlazim s njim, ali vidi kakva mi je kosaa. Imam rješenje tu je ******* , opereš kosu" i onda scena oni sretni
jao pa plače mi se
- irfan2
e bas ovih dana zebancija medju rajom ....
savrseno mucenje: zatvoris nekoga u prostoriju sa velikim monitorom koji je recimo nemoguce razbit..iza neprobojnog stakla ili tako nesto
i pustas mu po cijeli dan reklame za deterdjente....
sto bi rekli, za ispiranje vesa i mozga
savrseno mucenje: zatvoris nekoga u prostoriju sa velikim monitorom koji je recimo nemoguce razbit..iza neprobojnog stakla ili tako nesto
i pustas mu po cijeli dan reklame za deterdjente....
sto bi rekli, za ispiranje vesa i mozga
-
felichi
bila je dobra parodija na tu reklamu u emisiji 'laku noc hrvatska'. na novoj tv.alek wrote:reklama za orbit. cetvorica samacasrednjih godina provode vece uz playstation i jedu orbit jer je dobar za zube
i pritom ni jedan ne izgleda dobro i ni jedan ne izgleda sretno, al jebe im se, placeni su za to
![]()
mene osmica pocela nervirati. te osam ovdje, te osam ondje... o, dosta ih je
- flora.sa
Perilica dulje živi uz Calgon...
Jao pa što to radite uništit ćete mi košulju
Zabava u Villaribi i Villabaho...A da pogledamo koliko je oprao Feri...Feri pere više
Saponia Osijek je za vas proizvela...
Isprobajmo Cilit na kovanici...
I sve ostale koje su vezane za deterdžente, praškove....
A najbolje...
...još...još...još...masiraj..dobro je...naše krave daju najbolje mlijeko, i zato su naše čokolade tako dobrog okusa...milka čokolada...
....a onda je svizac....opet Milka čokolada...
...Jelen Pivo...dobra
...I ona Novogodišnja reklama sa koka-kola karavanom...to mi je legendarna...
...koka kola sa bijelim medvjedima...
Jao pa što to radite uništit ćete mi košulju
Zabava u Villaribi i Villabaho...A da pogledamo koliko je oprao Feri...Feri pere više
Saponia Osijek je za vas proizvela...
Isprobajmo Cilit na kovanici...
I sve ostale koje su vezane za deterdžente, praškove....
A najbolje...
...još...još...još...masiraj..dobro je...naše krave daju najbolje mlijeko, i zato su naše čokolade tako dobrog okusa...milka čokolada...
....a onda je svizac....opet Milka čokolada...
...Jelen Pivo...dobra
...I ona Novogodišnja reklama sa koka-kola karavanom...to mi je legendarna...
...koka kola sa bijelim medvjedima...
-
r_faruk
ima jedna reklama, nedavno je vidjeh na hayatu, inace ne gledam hayat bas zbog reklama, a ide ovako:
neki lik se kao smrzava i govori zima zima, a neka djevojka recituje onu pjesmu zima zima e pa sta je ako je zima nije lav...........ma fujjjjjjjjjjjj, sad sam se iznervir'o
neki lik se kao smrzava i govori zima zima, a neka djevojka recituje onu pjesmu zima zima e pa sta je ako je zima nije lav...........ma fujjjjjjjjjjjj, sad sam se iznervir'o
- stella_k
#13 Re: Reklame koje vas iritiraju
Meni se na ove iste povraca._MaYa_ wrote:"uh te tvrdokorne mrlje....kako ih odstraniti?? Imam rješenje tu je novi **** " i svaka reklama za prašak... i deterdž+ente bilo kakve uključujući i omekšivače i ono za umirisavanje prostora i tako dalje...sofist wrote:Meni je ubjedljivo najodvratnija "Bambucha" i Dzimi Homomomolululu (ili tako nekako) -"svidjaju mi se tvoji baloncici i tvoja narandzica" !!! Fuj !
a ubjedljivo su mi najgore one za kosu... "jao izlazim s njim, ali vidi kakva mi je kosaa. Imam rješenje tu je ******* , opereš kosu" i onda scena oni sretni
jao pa plače mi se
- Chopper_Horrace
SJeca li se iko onih reklama za sarajevsku fabriku duhana od prije par godina?
-
Vingo
1 Antonioooooo vruuuuce mi je (sa Hercegovacko-Neretvanskim naglaskom)
2 Brko i Bonux u 1001 varijanti
3 Cipiripi (ova je iz naftalina, al svejedno me nervira)
4 BH Telecom, neodvojivi impuls zivota???!!!!! (Jebem ti BH marketinske agencije!!!!!!)...ono se ni ne moze zvat reklamama
5 Malac sto ce ozenit uciteljicu, Malci sto pustaju zmajeve, Mame koje peru carape itd
6 Ova nova za KItKat s Rasta svercerom...
2 Brko i Bonux u 1001 varijanti
3 Cipiripi (ova je iz naftalina, al svejedno me nervira)
4 BH Telecom, neodvojivi impuls zivota???!!!!! (Jebem ti BH marketinske agencije!!!!!!)...ono se ni ne moze zvat reklamama
5 Malac sto ce ozenit uciteljicu, Malci sto pustaju zmajeve, Mame koje peru carape itd
6 Ova nova za KItKat s Rasta svercerom...
-
goeasy
Najzesce su one za (izvinite ako je nepristojno) higijenske uloske, ne curi sa strane, ja sam slobodna da igram, da ucestvujem u surprise party da kampujem, pa onda poliju mastilo po njima da se vidi da ne cure, zaista da se coveku zivot zgadi.
Dalje, reklame za deterdzent sve su bez veze a narocito one za Bonux sa onim bracnim parom.
Za Koka kolu mi je ova najnovija ( njima je uvek casa napola puna) totalno bez veze.
Ima zaista previse tako dosadnih i smornih reklama
Dalje, reklame za deterdzent sve su bez veze a narocito one za Bonux sa onim bracnim parom.
Za Koka kolu mi je ova najnovija ( njima je uvek casa napola puna) totalno bez veze.
Ima zaista previse tako dosadnih i smornih reklama