reklama na cnn-u
Moderator: anex
- taxi_driver
#1 reklama na cnn-u
da li je neko gledao reklamu za bosnu,na cnn-u?jutros je trebala biti prvi put prikazana u 9.15.ali ja sam prespavao.da li je ko gledao i valja li cemu?
- vatana
Gledo sam ja, dobra je ono, sta da ti kazem. Nasminkana pravo..., samo ne kontam svrhu toga nikako. Ko ce mu doc ovamo u ovu bljuzgu?
Niđe veze!!!
Jel istina da ce za mjesec dana reklamiranja na CNN-u i BBC-u bit potroseno 70 miliona dolara (ili sam ja dobio dezinformaciju?)
Niđe veze!!!
Jel istina da ce za mjesec dana reklamiranja na CNN-u i BBC-u bit potroseno 70 miliona dolara (ili sam ja dobio dezinformaciju?)
- DaysleepeR
Država reklamira turizam na rijekama za koje ta ista država ima program kojim će uništiti taj turistički potencijal.
Nigdje veze.
Prvi je Haris dobio izbore na priči da će dovesti strane investicije u energentski potencijal.
Svi ostali su takođe govorili o stranim investicijama u energetski potencijal.
Te reklame su jedan od zadnjih dokumenata ljepote rijeka koje će nestati u iduće 4 godine.
Nigdje veze.
Prvi je Haris dobio izbore na priči da će dovesti strane investicije u energentski potencijal.
Svi ostali su takođe govorili o stranim investicijama u energetski potencijal.
Te reklame su jedan od zadnjih dokumenata ljepote rijeka koje će nestati u iduće 4 godine.
- karanana
hahaha, nadam se da nisi bukvalan i da se zezas sa ovom cifrom od 70 miliona. pa mozes kupiti i cnn i bbc za te pare.vatana wrote:Gledo sam ja, dobra je ono, sta da ti kazem. Nasminkana pravo..., samo ne kontam svrhu toga nikako. Ko ce mu doc ovamo u ovu bljuzgu?
Niđe veze!!!
nego ima li ko tu reklamu na internetu negdje?
-
zmijaIzmaj
karanana wrote:
sa ovom cifrom od 70 miliona. pa mozes kupiti i cnn i bbc za te pare.
- vatana
Mozes malo morgen. Ne vjerujem da je milon-dva ovo kostalo. Malo je to za dva takva kanala u roku trajanja od mjesec dana. Premalo.karanana wrote:hahaha, nadam se da nisi bukvalan i da se zezas sa ovom cifrom od 70 miliona. pa mozes kupiti i cnn i bbc za te pare.vatana wrote:Gledo sam ja, dobra je ono, sta da ti kazem. Nasminkana pravo..., samo ne kontam svrhu toga nikako. Ko ce mu doc ovamo u ovu bljuzgu?
Niđe veze!!!
- taxi_driver
vazno je da su cevape pokazali.hehehehehhehe
- Guento
I ja sam to prvo pomislio!karanana wrote:malo mi je bezveze da nisu pokazali potencijale zimskog turizma... skijanje, boardanje...ovo, ono...jer mislim da smo tu jaki a i sezona dolazi.
-
Hendrix
Sad će Dodik i za "welcome to srbska" spot pravit hahah
To bi bio adekvatan odgovor na ove antisrpske spotove
Šalu na stranu Agencija za promociju stranih investicija konačno nešto i napravila,da mi je znati kolike plate imaju za zajebanciju kojom se bave.
Šalu na stranu Agencija za promociju stranih investicija konačno nešto i napravila,da mi je znati kolike plate imaju za zajebanciju kojom se bave.
- karanana
skontao sam da je lova za reklamu stigla tek ovo ljeto i da se tada pocela snimati, pa garant nisu imali snijega ni uvjeta da snime skijanje. to im je promasaj, mozda onda nisu trebali svu lovu ispucati sada nego ostaviti nesto i za iducu godinu kad snime zimski segment.Guento wrote:I ja sam to prvo pomislio!karanana wrote:malo mi je bezveze da nisu pokazali potencijale zimskog turizma... skijanje, boardanje...ovo, ono...jer mislim da smo tu jaki a i sezona dolazi.Mislim da je to najveci propust ove kampanje, posebno jer ide sezona... A inace reklame su kul, nekako smirujuce, osim onog skoka s mosta
svaki put se prepadnem da cu past u Nere
fleka je logo Bosne i Hercegovine
http://www.usaidcca.ba/?otvori=vijest&id=32&lang=bos
-
Sheki_Lyon
Ne moj bolan Kolumbo tako
Ti bi odma da razocaras turiste.

-
milton
Promotivni spotovi su super! Lijepo sazeti i ozbiljni. Vidio sam do sad dosta raznih spotova ovog tipa, al' mi se ovaj posebno svidja, posebno ta nekako odmjerena poruka odnosno poziv "Enjoy...".
Uvjeren sam da ce mnogi gledatelji CNN-a sad razmisljati poput: "Pa, zasto nebih malo do te Bosne, da i ja vidim sta tamo ima...? Svaka cast na odradjenom poslu.
Uvjeren sam da ce mnogi gledatelji CNN-a sad razmisljati poput: "Pa, zasto nebih malo do te Bosne, da i ja vidim sta tamo ima...? Svaka cast na odradjenom poslu.
- DaysleepeR
I dodje turista iduce godine i kaze ja bih na splavarenje na Drinu, kazu mu zao nam je, branu smo izgradili, ok kaze turista ja bih n rafting niz Neretvu, nazalost i tu smo izgradili branu, OK JA BIH ONDA NA UNA REGATU!!!milton wrote:Promotivni spotovi su super! Lijepo sazeti i ozbiljni. Vidio sam do sad dosta raznih spotova ovog tipa, al' mi se ovaj posebno svidja, posebno ta nekako odmjerena poruka odnosno poziv "Enjoy...".
Eh tu još nema brane, ali je trenutno grade...
- Bosanac_21
Vidjecemo hoce li je izgraditiDaysleepeR wrote:I dodje turista iduce godine i kaze ja bih na splavarenje na Drinu, kazu mu zao nam je, branu smo izgradili, ok kaze turista ja bih n rafting niz Neretvu, nazalost i tu smo izgradili branu, OK JA BIH ONDA NA UNA REGATU!!!milton wrote:Promotivni spotovi su super! Lijepo sazeti i ozbiljni. Vidio sam do sad dosta raznih spotova ovog tipa, al' mi se ovaj posebno svidja, posebno ta nekako odmjerena poruka odnosno poziv "Enjoy...".
Eh tu još nema brane, ali je trenutno grade...
- Abu FEED el-Castro
Jedino mi se ne svidja sto se isti ne distribuira i na al-Jazeeri. Dosli bi svi arapi da vide ove ljepote. Posebno sto oni imaju para i cijeli svijt obilaze trazeci ljepote, a sad prilika da dodju u "muslimansku" zemlju u sred evrope, a onakvu... glupo bi bilo to protracit
a plus investicije naravno!!
- Jimmy_The_Saint
Šta će ti Arapi, da naprave Moldavke od ovih naših milih i dragih, jel'?cojek wrote:Jedino mi se ne svidja sto se isti ne distribuira i na al-Jazeeri. Dosli bi svi arapi da vide ove ljepote. Posebno sto oni imaju para i cijeli svijt obilaze trazeci ljepote, a sad prilika da dodju u "muslimansku" zemlju u sred evrope, a onakvu... glupo bi bilo to protracit
-
zzzzz
Istu stvar sam pomislio, ja pokusavam da ne budem negativac ali ovo je ....odron od prezentacije. Zali boze para.DobroJutroKolumbo wrote:enjoy war , you enjoy mi para nemamo... jebo ih ovo ...bolje da su rekli dodjite na rucak to je sve sto vam imamo ponuditi...sranje zesce...Prvo je trebalo prikazati sve planine i planinarske domove da se dobije neka car...pa onda usmjeriti paznju na Sarajevsku Bascarsiju , Travnik , Mostar , Hercegovinu opcenito ( Pocitelj npr. ) i stare gradove po Bosni..., pa onda snimiti rafting i kajak i sportove na vodi na rijekama Uni i Neretvi...Pa usmjeriti kadar na rijeku Drinu (splavarenje)...pa prikazati Tuzlu kao grad i okolinu...Usmjeriti paznju na velike gradove Banja Luku i Sarajevo u dva kadra prikazati kompletne gradove iz pticije perspektive...prikazati Brcko i Bijeljinu i prikazati rijeku Savu...Prikazati skakonice na Igmanu sta ima veze sto je ljeto( mozda bi se neko zainteresovao da to obnovi)...Prikazati jezera Boracko , Jablanicko , Ramsko , Modrac , jezera na Treskavici...itd... Naravno Neum i ono malo mora (na drugaciji nacin u stilu barbe Ive na brodu pa kadar na Neum)...prikazati kanjon rijeke Rakitnice...pa onda prikazati Vrelo Bosne , Vrelo Bune...Gospic...( Hej to izostaviti a milioni dodju...sva sreca pa njima ne treba reklama)
Izvinjavam se sto sam toliko znamenitosti i lijepih gradova BiH izostavio ali ne mogu sve da napisem...Pod hitno poslat reditelja u 100 mp3 i scenaristu i sve redom...
I slogan im je sranje cevapi + coca cola enjoy in Bosnia...
Ravno je Nazifovoj navijackoj himni