Jel se netko bavi reikiem ili nekim sličnim duhovnim vježbama? Ako da, pričajte malo o tome, baš mi se sluša. Hvala.
Posebno me zanima Kriya Yoga da ne kažem Tantra.
Moderator: anex
svo sranje sto dolazi iz azije a prodaje se pod floskulom duhovnosti, ili spiritualizma, je najveca gomila usranih pelena na vrucini od 37 celzija bez vjetra.MRAVOJED wrote:Neki dan sam vodio zanimljiv razgovor s jednom reiki majstoricom ili kako se to veæ zove. Uglavnom, mo¾da probam.
Jel se netko bavi reikiem ili nekim sliènim duhovnim vje¾bama? Ako da, prièajte malo o tome, ba¹ mi se slu¹a. Hvala.
Posebno me zanima Kriya Yoga da ne ka¾em Tantra.
slazem se od rijeci do rijecistavrogin wrote:
svo sranje sto dolazi iz azije a prodaje se pod floskulom duhovnosti, ili spiritualizma, je najveca gomila usranih pelena na vrucini od 37 celzija bez vjetra.
da te smrdonje ista znaju uredili bi svoju zemlju i zivote tamo kako valja, a na ta sranja se nebi lozila samo nemisleca djeca burzuja iz zapadnih zemalja. isti degeni kojima imponira vegeterijanizam, enviromentalizam, humanizam, antiglobalizam kao i vracanje upecane ribe u jezero i slicno d... su obicno oni papci sto se izuvu u papuce i upisu u neku vrstu yoge, kupe knjigu o budizmu ili slican toaletni artikal...
stavrogin wrote:svo sranje sto dolazi iz azije a prodaje se pod floskulom duhovnosti, ili spiritualizma, je najveca gomila usranih pelena na vrucini od 37 celzija bez vjetra.MRAVOJED wrote:Neki dan sam vodio zanimljiv razgovor s jednom reiki majstoricom ili kako se to već zove. Uglavnom, možda probam.
Jel se netko bavi reikiem ili nekim sličnim duhovnim vježbama? Ako da, pričajte malo o tome, baš mi se sluša. Hvala.
Posebno me zanima Kriya Yoga da ne kažem Tantra.
da te smrdonje ista znaju uredili bi svoju zemlju i zivote tamo kako valja, a na ta sranja se nebi lozila samo nemisleca djeca burzuja iz zapadnih zemalja. isti degeni kojima imponira vegeterijanizam, enviromentalizam, humanizam, antiglobalizam kao i vracanje upecane ribe u jezero i slicno d... su obicno oni papci sto se izuvu u papuce i upisu u neku vrstu yoge, kupe knjigu o budizmu ili slican toaletni artikal...